SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kadın Ölü Bulundu

A- A+ PAYLAŞ

Zaviye Mahallesi’nde oturan 27 yaşındaki kadın evinde ölü bulunurken, Beylerderesi’ndeki su birikintisinde cesedi bulunan şahsın iki gündür kayıp olduğu için ailesinin aradığı şahıs olduğu saptandı. Yabani mantar yiyen bir kişi de zehirlenerek öldü. Bu arada İnönü Üniversitesi lojmanlarında bir bayan, öğrenci yurdunda da bir kız öğrenci intihar girişiminde bulundular.

ÖLÜ BULUNDU..
Zaviye Mahallesi Turgut Temelli Caddesi’ndeki bir evde 27 yaşındaki N.K. adlı kadının evinde ölü bulunduğu polise bildirildi. 16.00 sıralarında eve giden polis ekibinin, genç kadının sırt üstü yatar vaziyette ölü olduğunu saptadığı belirtildi. Yapılan araştırmada genç kadının 14 Mayıs’ta sezaryen ameliyatı geçirdiği, ayrıca kalp rahatsızlığının bulunduğu saptanırken, kesin ölüm nedeninin saptanabilmesi amacıyla cesedin Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldığı bildirildi.

BEYLERDERESİ’NDE..
Öte yandan Beylerderesi’nin Yakınca beldesi sınırlarındaki su birikintisinde bir erkek cesedi gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirildi. 14.30’daki bu ihbar üzerine giden jandarma, cesedin ailesi tarafından 2 gündür kayıp olduğu için aranan ve sara hastası olduğu bildirilen 52 yaşındaki Adem Gökçe’ye ait olduğu, Gökçe’nin balık tutarken sara krizi geçirerek suya düşüp boğulduğunun değerlendirildiği, kesin ölüm nedeninin saptanması için otopsi yapılmak üzere cesedin Adli Tıp Kurumu’na sevkedildiği belirtildi.

MANTAR ÖLDÜRDÜ..
Akçadağ ilçesinin Kadıibrahim Köyü’nde de T.K. adlı kişinin, ormanlık araziden topladığı yabani mantarları çiğ olarak yemesi sonucu zehirlendiği ve kaldırıldığı TÖTM’de yaşamını yitirdiği bildirildi.

ÜNİVERSİTEDE..
Öte yandan, İnönü Üniversitesi lojmanlarında oturan 36 yaşındaki N.K. adlı bayanın, ruhsal bunalım sonucu fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştığı ve TÖTM’de tedavi altına alındığı bildirildi.

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi olduğu öğrenilen 30 yaşındaki İ.E.Y. adlı bayan öğrencinin de, sınavlarının kötü geçmesi dolayısıyla kampus alanındaki özel kız öğrenci yurdundaki tek kişilik odasında fazla miktarda hap alarak intihara kalkıştığı, TÖTM’de tedavi altına alındığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız