SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kadının Ölümü Şüpheli Bulundu

0
Güncellendi - 2020-11-18 19:43:49
Genç Kadının Ölümü Şüpheli Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da rahatsızlandıktan sonra hastaneye kaldırılan  genç kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Battalgazi ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi Keşif Sokak'ta bulunan yakınlarının yanına ziyarete geldiği ileri sürülen Medine T. (33) burada rahatsızlanınca Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Hastanede bir süre müşahede altında tutulan genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ölümü şüpheli bulunan genç kadının cenazesi hastane morgundan alınarak otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine Medine T.'nin yakınlarının ikametinde polis ekipleri inceleme yaptı.

Olayla ilgili olarak başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Levent töngür (3 yıl önce)
    Ben Medine'nin eşiyim ben pazartesi günü eşimi malatya devlet hastanesi ne yatırdım fakat oradan eşimin böbrek yetmezliği olduğu söylendi yatırmamız lazım denildi bende yatırdım fakat eşime serum bağlandı sabah kan tahlili yapıldı ve sonuçlar çıktığı zaman böbrek leri düzenlediği söylenirdi cuma günü patoloji sonucu çıktı onu doktora gösterdigimde eşinizin kötü bir şey yok dediler ve taburu edildi yani eşimle ilgilenmiş olsalardı belki bugün yaşıyor ve bende 2 tane çocuğumla ortada kalmayacaktım ve şikayetçi olacagım buradan tüm yetkililere sesleniyorum sesimi duyurmak istiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent töngür (3 yıl önce)Levent töngür isimli kullanıcı yorumuna
    ☹️??????
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Tırnağına diken batan hastaneye gitmeyi bırakırsa yarım saatte sıra gelmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Büyük (3 yıl önce)
    Malatya Eğitim Araştırma hastanesine yürüyrek giren tabut içinde çıkıyor. Hastalara müdahale yok, atıyorlar sedyenin üzerine kaderinle başbaşasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • 2004 te orda doğum yaptım,koridorda sedyede bir genç kadın Türkçe bilmiyor diye öylece bir kenara atılmıştı,yarım sâat geçmeden normal bir şeymiş gibi ex oldu demişlerdi.onca zaman sonra bile değişen birşey yok yani ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben Kürtçe bilmiyorum diyemi acaba yarım saatte ben bekletildim.
    0
    0
    Yanıtla