SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kızın Cesedi Baraj Gölünde Bulundu

0
Güncellendi - 2020-09-16 21:40:17
Genç Kızın Cesedi Baraj Gölünde Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

"AZICIK HATIRIM VARSA.." Malatya'da geride bir mektup ile cep telefonunu bırakarak ortadan kaybolan 17 yaşındaki genç kız Karakaya Baraj Gölü'nde ölü bulundu.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Mahmutlu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 17 yaşındaki B.K.'dan bir süre haber alamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri Karakaya Baraj Gölü mevkiinde B.K.'ya ait olduğu değerlendirilen bir cep telefonu ile bir de mektup buldu.

B.K.'nın baraj gölüne girmiş olabileceğini değerlendiren ekipler Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekibine bilgi verdi.

Olaya yerine gelen su altı arama kurtarma ekipleri yaklaşık 1 saat süren arama çalışması sonucu B.K.'nın cansız bedenine kıyıya 20 metre uzaklıkta ulaştı. Jandarma ekiplerinin ilk belirlemelere göre, intihar olarak değerlendirdiği olayla ilgili inceleme başlatılırken, dalgıçlar tarafından kıyıya çıkarılan B.K.'nın cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı.

Bulunan mektupta,  "Eğer bu yazımı görürseniz, Ailemden tek dileğim kardeşlerime hayatı sevdirmeye çalışın. Onlara çok iyi bakın. Azıcık hatırım varsa onları hiç üzmeyin, üzülmelerine izin vermeyin. Benim için de kimse üzülmesin... Baba benim kıymetimi hiç bilmedin. Diğer çocuklarının ve karının kıymetini bil, olur mu. Onları hiç üzme" ifadelerinin yazılı olduğu bildirildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • malatyalı44 (3 yıl önce)
    dün haberi okuduğumda saatlerce üzüldüm ve kendime gelemedim aslında hepemizin en büyük hatası dışardaki insanlara verdiğimiz değerin yarısını evimizdeki eşimize çocuklarımıza göstersek ilgi alakalı davransak zaten bir sıkıntı kalmayacak o kadar dışarıyla alakalı insanlarızki bunun ne malatyalısıyla ne başka şehirle alakası yok bir çok insanın yapısında bu var malesef çok üzüldüm kınalı kuzum seni bu kadar canından bezdirecek kadar neyi içine dert ettinde canına kıydın rabbim anasına sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Lale (3 yıl önce)
    Böyle bir durumda bile kendini kanıtlamaya çalışan insanlar var. YAZIK...
    0
    0
    Yanıtla
  • Elbistan (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan bey (3 yıl önce)
    Bu bize ailenin çocuk yetiştirmede,hala eski geleneklerin,törenin devam ettiğini gösteriyor. O devir çoktan geçti. Değerli ana ve babalar. Siz hala ailemizden görüştüğünüz kurallarla yaşıyorsunuz. Kültür, tv,diziler okuma her şeyi değiştirdi. Çocuğa siz uyun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Anne olan anlar (3 yıl önce)
    Allah ım bu nasıl bir acı. Bizim yüreğimiz dayanmıyor artık çocukların kadınların ölümüne.... :((( Sabır versin Rabbim... Kim bilir neler yaşadı yavrum
    0
    0
    Yanıtla
  • atilla (3 yıl önce)
    Çok üzücü .Mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    Hiç kimse acısını bilmeden göçüp gitmiş. Allah affetsin. Mekanı cennet olsun. İçim parçalandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pötürgeli Xalô Ramo (3 yıl önce)
    Sözde modern dünyanın " proje çocuk" diye empoze ettiği sınav kaygısının 11 yaşa kadar düştüğü, çocukluğun maalesef yaşanamadığı berbat bir dönemde ne kadar üzücü bir haber.Ebeveynler bırakın evlatlarımız doyasıya çocukluğunu yaşasınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • cok dogru.iyi olsun diye cocuklari at yarisi gibi yaristiriyoruz.ama iyi olmaksadece sinavlarda derece yapmak degil.ah ah diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet YÜKSEL (3 yıl önce)
    Yahu çocuk çocuk ne genç kızı yemin ederim kahroldum mektubu okuyunca biz 16 17 yaşında babamızdan izin alırdıkki kapının önünde oynayalım şimdikiler canına kıyıyor Allah rahmet etsin ailesine sabırlar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Şura da gencecik bir kız ölmüş canına kıymış neden acaba bu kız bu saatte orda neden böyle yapmış bir düşün. Nasıl bu hale geldi bu kız bunu iyi düşün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıhtı liseli (3 yıl önce)
    Tek kelime ile bitirdin bizi ...Allah taksiratını afetsin
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (3 yıl önce)
    Anam Bacım değermi hiç yüreğim sızladı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    minik kalbinle nere gittin kuzu rabbim mekanını cennet eylesin nur içinde yat bizi çok üzdün derdini anlatacak hiçmi kimse yoktu allah rahmet eylesin güzel kızım
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli... (3 yıl önce)
    Oyyy yavrum benım bende kız cocugu babasıyım okudum kahroldum tüylerim diken diken oldu...neydi seni hayattan koparan,bir kız cocugu kolay yetişmiyor neydi babanın suçu günahı?kendi ölümünü bile düşünmeksizin kardeşlerime sahip çıkın demişsin inan şuan aglıyorum sen nasıl koptun bu dünyadan
    0
    0
    Yanıtla
  • Necdet Akboğa (3 yıl önce)
    Bir gazeteci olarak çok olaya şahit oluruz. Bazen söz kifayetsiz, dil lâl, ruh sahipsiz, kalem mürekkepsiz, duygu delilsiz, yürek rızasız kalır. 16 yaş, genç bir kız. Bırakılan iki satır yazı, uçmasın diye üzerine taş, cansız bir baş, yitik arkadaş, kardeş veya vatandaş... Olmadı be.. neden, niçin, değer mi, kim, nasıl... Olmadı hayatın baharının rengi olmadı.. olmadı gonca çiçek olmadı... Sen suyun dibini çözüm buldun ama birşey değişmedi... Tanımıyoruz, görmedik, bilmedik ama bu acıyı hissetmek için insan olmak yeter ... Elinle gittin de neyi çözerek gittin kınalı kuzu... Ağlattın yüzleri biliyormusun... Acıttın canları biliyormusun...sen gelmeyeceksin ama biz utanmaya devam edeceğiz belki... Çünkü biz sizi anlamıyor, dertlerinize ortak olmuyor, düğüm çözemiyoruz... Sen gittin utancı insanlığa bıraktın.... Ruhun şad olsun... Süt kuzusu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Devecel (3 yıl önce)Necdet Akboğa isimli kullanıcı yorumuna
    Necdet Akboğa Bey hissiyatınızı anlıyorum. Vicdanı olan herkes gibi siz de duygularınızı dökmeye çalışmışsınız. Lakin çok fazla cümle düşüklüğü ve kelime hatanız var. Keşke cümlenizi o kadar süsleyip, bunca hatalı yazım yapacağınıza (ki gazeteci olduğunuzu da en başta vurgulamışsınız) süssüz sade duygularınızı yazsaydınız sanırım daha güzel hissiyatınızı anlatabilirdiniz. Lütfen gazetenizde de yazı yazarken süslemeyin. Çünkü çok basit kalıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Allah taksiratını affetsin yaşamın baharında oldumu be kınalı kuzum Geride kalanlara sabır dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Caner (3 yıl önce)
    Çok üzüldüm be Allah rahmet eylesin. Ailesi bu psikolojiyle nasıl yaşar onu da bilmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akin (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin çok üzücü bir olay.Çocuklarımızdan sevgiyi esirgemeyelim lütfen .Cünkü onlar Rabbimizin bizlere emanetleridir.Cenabı hak ailesine sabır versin inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • MSF44 (3 yıl önce)
    Cokyazık olmuş Senden sonra ne kardeşlerin nede ailen baban annen eskisi gibi olmayacak Rabbim geride kalanlara sabır versin Keşke boyle olmasaydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Necdet Akboğa (3 yıl önce)MSF44 isimli kullanıcı yorumuna
    Ey editör benim yorumum Kimin uykusunu kaçırdı da yayınlanmadın. Hakaret yok, aşağılama yok, hukuksuzluk yok... Adımı bir Malatya bilir. Sahte isim yok. Aslan gibi adım. Mail adresim herşey şeffaf. Kaldı ki meslektaşım. Benim makale yazdığım yerim olmasına rağmen meslektaş olarak habere duygusal bir yorum yaptım. Yayınlamamayı kıskançlık olarak algılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Af buyur da sen kimsin? Seni kim niye kıskansın, anlayamadım. Hele bir kendini tanıt marifetin neymiş bilelim. Ben bu isimde birini duydum, seçimlerde toplantılarda sunuculuk diye cazgırlık yapıyor, para ödeyenleri yıldızlara çıkarıyordu. Sen o musun?
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (3 yıl önce)
    Kelimelerin son buldugu an "Allah" rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşiyurtlu (3 yıl önce)
    Vallahi çok üzüldüm ? keşke böyle birşey hiç yapmasaydı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı İlbey (3 yıl önce)
    Güzel kuzum değdi mi yani şimdi. Daha 16 yaşındaymışsın, mektubunu okuyunca mahvoldum. Düzelmeyecek ne var bu dünyada. Allah ailesine sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla