SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Genel Sıkıntılar Neler?'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ulvi Saran mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorunlar hakkında bilgiler aldı.

Güven Düğün ve Mevlit Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Ulvi Saran'ın yanı sıra Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile muhtarlar katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Ulvi Saran, "Siz değerli muhtarlarımızın ve sizlerin görev alanında yaşayan mahalle sakinlerimizin, halkımızın istek, temenni ve sorunlarını dinleyeceğiz. Aramızda belediye başkan yardımcımız, emniyet müdürümüz, milli eğitim müdürümüz, sağlık müdürümüz, nüfus müdürümüz, sosyal dayanışma ve yardımlaşma müdürümüz bulunuyor. Beraber bulunduğumuz yönetici arkadaşlarımızla birlikte, bu arkadaşlarımızın görev sahasında sizlerin görev alanında ki vatandaşlarımızın istek ve sorunlarını dile getirmeniz bizler için önemli olacaktır. Elbette ki, yaşanılan problemler açısından bakarsak, şehrimizde herkesin kendi çapında bin bir türlü derdi vardır. Bunların tamamıyla ortadan kaldırılması elbette mümkün değildir. En azından genel sıkıntıları daha rahat anlayacağız. Bu sıkıntıların çözümüne yönelik görüş beyan edilecek" dedi.

Saran'ın konuşmasının ardından, muhtarlar sorun ve isteklerini iletti. Vali Saran, muhtarların sorun ve isteklerini hem dinledi hem de not etti. Kamu müdürleri de kendi görev alanlarındaki sorunlar ve isteklerle ilgili muhtarlarla görüş alış verişinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız