SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Gerçek Ömer'i Herkese İzleteceğim"

0
Güncellendi - 2018-07-08 21:59:23
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Göztepe’den transfer ettiği golcü futbolcu Ömer Şişmanoğlu, "Yeni sezonun başlamasını iple çekiyorum" dedi.

Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Ömer Şişmanoğlu, basın mensuplarına iddialı açıklamalarda bulundu. Deneyimli oyuncu, Malatya’ya başarılı olmaya geldiğini ve bunu başaracağını söyledi.

“Bu sayfa güzel şeyler yazmak istiyorum” 

Takımda güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu ve kısa sürede alıştığını kaydeden Şişmanoğlu, “Malatya’ya imza atarken bir an bile tereddüt etmedim, çünkü tanıdığım ve bildiğim bir kulüp. Burada kendimi bulacağıma inanıyorum. Biliyorsunuz geçen sezon Göztepe’de şanssız bir sakatlık yaşadım ve kendimi toparlamam biraz zor oldu. Sonuçta yepyeni bir sayfa açtım ve bu sayfa güzel şeyler yazmak istiyorum. Bu konuda hocam olsun, takım arkadaşlarım olsun bana gerçekten yardımcı oluyorlar. İnşallah bana inananları mahcup etmeyeceğime inanıyorum” dedi.

“İnşallah gerçek Ömer’i herkese izleteceğim” 

Yeni sezonda gerçek Ömer’i herkese izleteceğini belirten golcü futbolcu, “Yeni sezonun başlamasını iple çekiyorum. İnşallah gerçek Ömer’i herkese izleteceğim. Bunun içinde çok çalışmam gerek. Burada hocamızın verdiği rapor doğrultusunda yoğun bir tempoyla çalışmalarımızı sürdürüyor” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    gittiği her takımda yedek kulübesinin değişmezi bir oyuncu.İnşallah elimizde kalmaz.başımızı ağrıtmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    İnşallah başarılı olursun,Allah sakatlık vermesin.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    Nasreddin Hoca-nın dediği gibi ben senin gençliğini de bilirim
    0
    0
    Yanıtla
  • evet nasreddin hocanın dediği gibi ya tutarsa?
    0
    0
    Yanıtla