SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gerçekten Zor Zamanlardan Geçtik"

0
Güncellendi - 2017-06-25 20:46:14
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Ramazan Bayramının ilk iki gününü Malatya’da geçirecek.

Bakan Tüfenkci, Malatya'daki programı kapsamında Darende Belediyesi Sanat Atölyesi kursiyerlerinin hazırladığı çini ve seramik sergisinin açılışına katıldı.   Bakan Tüfenkci açılıştaki konuşmasında; "Darende doğal güzellikleri ile öne çıkan bir ilçemiz, buradan anlaşılıyorki bundan sonra seramikle daha da güzelleşecek bu ilçemiz. Önümüzdeki günlerde Malatya'da seramikle ilgili bir yatırım ihtimali var. Bu serginin emekçisi kursiyerlerimiz de istihdam için burada temelini atmış olurlar.  Biz, vatandaşlarımızın yeteneklerini geliştirecek o yetenekleri kapsamında iş sahibi olacak istihdamın da önüne açacak sektörlere önem veriyoruz, halk eğitim merkezlerimizde kursiyer yetiştirerek bu sektörlere de destek sağlıyoruz."

Bakan Tüfenkci, programı kapsamında Yeşilyurt Dini Hizmetler Vakfı Karslı Hoca Medresesi'ni ziyaret etti.

Bakan Tüfenkci, Yeşilyurt Belediyesi'nin bayramlaşma programına katıldı.  Yeşilyurt Belediyesi Beyler deresi  Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programda Bakan Tüfenkci, "Yeşilyurt'u geliştirdiğinizde esasında Malatya'yı geliştiriyoruz, dönüştürüyoruz, kalkındırıyoruz demektir. 15 Temmuz'u hep beraber yaşadık. Gerçekten zor zamanlardan geçtik, zor imtihanlardan geçtik Türkiye olarak, Malatya olarak  zor imtihanlardan geçtik. Baktığımızda bu terör örgütünün Türkiye'de yaşayan her bir ferdine ödetmiş olduğu şu veya bu bedel var. Biz Rabbimize dua ediyoruz ve o yönde gayret gösteriyoruz ki Allah böyle bir felaketi, bu tip hainleri bu ülkenin başına bir daha getirmesin."  ifadelerini kaydetti.

Bu arada; bakan Tüfenkci, Ramazan Bayramı’nın ilk iki gününde Malatya’da bulunacak.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız