SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Geri Döndüm"

0
Güncellendi - 2018-07-24 05:25:36
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi ekiplerinden Malatya İdmanyurdu'nun oyuncusu Mehmet Onur Vurmaz, "Malatya'nın 3.Lig'de de bir takıma ihtiyacı var. Uzun bir süreç ama takımı oraya taşımak istiyoruz. Malatya'ya bir profesyonel takım daha kazandırmak için buna katkı sağlamak istiyorum. Bende elimden geleni yapacağım" dedi.

Malatya'ya bir profesyonel takım daha kazandırmak istediklerini ifade eden Vurmaz, "Malatya İdmanyurdu sportif direktörü Hakan Aydemir hocam tarafından bana bu teklif geldiğinde mutlu oldum. 'Bir yapılanma içerisinde' olduklarını söylediler, ben de 'buna katkım olacaksa ne mutlu bana' dedim ve seve seve gelen teklifi kabul ettim. Öncelikle kulübün onursal başkanı Teoman Mutlu'ya bize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Takım içerisindeki yapılanma ve yapılan transferler bana söylendiğinde bende elimden gelen desteği vereceğimi ifade ettim. Malatya'nın 3.Lig'de de bir takıma ihtiyacı var. Uzun bir süreç ama takımı oraya taşımak istiyoruz. Malatya'ya bir profesyonel takım daha kazandırmak için buna katkı sağlamak istiyorum. Bende elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Vurmaz, ara verdiği futbolculuğa yeniden başlayacağı için mutlu olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Tabi iki yıllık bir ara oldu. İçimde geri futbola dönmenin mutluluğu ve heyecanı var. Umarım onu sahaya yansıtırız. Bize güvenenlerinde güvenlerini boşa çıkartmayız. Güzel bir sezon geçirip, hedeflere yürümek istiyoruz."

Genç sporcu, iki yıl futbol oynamadığını ancak yaptığı çalışmalarla hazır olduğunu ifade ederek, "Benim adıma geçen iki yıl çok iyiydi. Akademik olarak önemli çalışmalar yaptım. Antrenörlük anlamında da 3.Lig'de ve 2.Lig'de görev aldım. Hepsi de benim için iyi bir tecrübeydi. Hep üzerine koyarak yoluma devam ettim. Her geçen gün kendi adıma bir şeyleri daha başarmanın mutluluğunu yaşadım. Geri döndüm. Futbol oynamak hiç aklımda yoktu. Hakan hocamın söyledikleriyle kafamda bir ışık yandı. Buna katkı sağlayacağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Vurmaz, Malatya İdmanyurdu'nun hedefleriyle kendi hedeflerinin örtüştüğünü belirterek, "Yönetim ve hocalarımızın düşünceleri ile çalışmaları, yapılan transferlerle tek hedef BAL Ligi. İyi bir sezon geçirip, sezonu şampiyon tamamlamak ve baraj maçında da üstteki takımı geçip, BAL Ligi'ne çıkmak istiyoruz. Bu anlamda da iyi bir yapılanma ve çalışma var" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • yoldaş (5 yıl önce)
    Karakteri, sporculuğu, kendini geliştirmişliğiyle kaliteli düzgün efendi dört dörtlük bir kardeşimizdir Onur kardeşimiz İşin gücün rast gelsin Allah kaza dert keder sakatlık vermesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyazafer (5 yıl önce)
    hayırlısı iyi olurr
    0
    0
    Yanıtla