SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek'ten Beşiktaş'a Guilherme Tepkisi

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, ortasaha oyuncusu Guilherme'nin Beşiktaş'la anlaştığına ilişkin haberi televizyondan öğrendiklerini belirterek, bu durumu etik bulmadığını bildirdi ve Beşiktaş yönetimine tepki gösterdi.

Brezilyalı futbolcunun Beşiktaş'la anlaştığına ilişkin haberlerin yaygın kanalların spor haber programlarında son dakika olarak duyurulurken, gece yarısına doğru A Spor Kanalı Son Sayfa programına telefonla bağlanan B.Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek, "Bu transferi etik bulmuyorum.Bunun olması için bizden müsaade istenmesi lazımdı. Biz zaten futbolcumuza, büyük takıma gitmesi halinde yardımcı olacağımız sözünü vermiştik. Bizimle daha 1,5 yıllık sözleşmesi var. Transfer görümesi yapmak için bizden izin istemişti ve biz de bu izni vermiştik. Görüştüğünü biliyorduk. Menajeriyle görüştüğümüzde bizi Beşiktaş'tan arayacaklarını söyledi. 2 gündür aramalarını bekliyorduk, ama arayan olmadı. Bu durumu Beşiktaş camiasına yakıştıramadık. Bizim müsaademizi almaları, bizden sormaları daha etik olurdu. Biz transfer için Beşiktaş başkanının aramasını beklerken, televizyondan aranıyoruz. Oysa dediğim gibi, zaten oyuncuya sözümüz vardı, o da bizden izin istemişti. Guilherme iyi bir çocuk. Burada Guilherme doğru davrandı, doğru olanı yapmayan Beşiktaş kulübü."dedi.

Gevrek, futbolcularının televizyondan duydukları transferiyle ilgili B.Yeni Malatyaspor Kulübü olarak hukuki bir itirazlarının olup olmayacağı, bu konuda sözleşmesinde herhangi bir madde bulunup bulunmadığı yolundaki soruya da, "Hukuki açıklar var sözleşmede. Bizim hukuki haklarımız var. Avukatlarımız değerlendirme yapıyorlar. Transfer şekli etik olmamıştır." yanıtını verdi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, TRT Spor’a yaptığı açıklamada da,“Bizi aramadan transferi bitirdilerse bu etik değil. Beşiktaş tarafından bizi kimse aramadı. Oyuncunun görüşme gerçekleştirdiğini biliyorum ama Beşiktaş’ın bizi aramaması etik değil müsaade almaları gerekiyordu. Ancak herhangi bir talepte bulunulmadı. Biz Guilherme’ye zaten büyük takım isterse yardımcı oluruz demiştik. Bir oyuncu ile görüşeceksek önce kulübün müsaadesini alır öyle görüşürüz. Hukuken Beşiktaş bizimle görüşmeden oyuncunun bonservisinin sahibi Benevento ile anlaşabilir. Oyuncuya biz zaten izin verdik bizi arayacaklarını söylediler ancak bizi arayan olmadı. Oyuncunun menajeri 2 gün önce bize Beşiktaş ile anlaştık onlar da sizi arayacak demişti ama kimse aramadı” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: Guilherme, geçtiğimiz  yıl 18 Temmuz'da Gevrek'in bürosunda BYMS ile 2 yıllık daha kiralık anlaşmasına imza atarken..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

47 yorum yapılmış

  • Hasan (4 yıl önce)
    Adam şu dakika itibari ile beşiktaşla işi bitirdi.Malatyasporla bir ilgisi kalmadı.Hemde 40.000 euroya.Başkan sen şirketinide mi? böyle yönetiyorsun.6 milyon euro değerinde oyuncuyu kiralamışsın.40.000 eurya gider maddesini kabul etmişsin.Adam da cebinden bu parayı ödüyerek İstanbula gitmiş.Bu nasıl bir iş başkan.Sözleşmeleri okumuyormusunuz yada kendi lehinize değiştiremiyormusunuz.Yahu alay konusu ettiniz bu takımı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Guilherme gidecek er yada geç.Yanlız Malatyada kaldığı sürece eskisi gibi olmayacaktır.Gideceği güne kadar kaçak güreşir.
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyLi (4 yıl önce)
    Başkan efendi pötürgede kendı başına yönetimi tırpanlar malatyalı bile olmayan kişilerle doldurursan olacağı bu malatyada yönetici yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa Ünsal (4 yıl önce)
    TFF Beşiktaş’ın limitini açmadığı için bu transfer olmuyor arkadaşlar… Şimdilik durum bu…
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (4 yıl önce)
    Bu transferde Malatya nın kasasına birşey girmediyse iyi kandırmış Beşiktaş sizi...
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (4 yıl önce)
    taraftarın tepkisinden çekindiğin için böyle konuşuyor gibi geldi bana. adil başkan açıkça şunu de, gilermeyi beşiktaşa verdim. deki olsun bitsin. iyi en sonunda muradına erdin... ben kombine biletimi gilerme için almıştım.. böyle acemice sözleşme yapanlara yazıklar olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu zati halen başkan diye tutanlar utansın camia bu hallere düşmezdi kulüp adil gevrek ve ailesinin çiftliği olmuş boş boş konuşuyor icraat yok Erol bulut un mirasinıda yediler
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (4 yıl önce)
    senden olmaz ama şu takıma sahıp cıkacak bı malatyalı iş adamı yok ne yazık bunlarda boş insanlar neyaptıgını bıle bılmıyorlar bostan korkulugu başka söz bulamıyom ınanın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Dün daha bu transfer gerçekleşmemişken yazdığım yazıyı yayınlamadınız. Ne yazmıştım bu adamda ne para, ne vizyon, ne eğitim var demiştim. Söylediklerimin aynen arkasındayım. Bu söylediklerimin hiçbiri hakaret değildir, adamda olan özelliklerdir. Birgün sonra dediklerimi doğruladı kendisi. Yaptığı sözleşmeden belli çapının ne olduğu. Güncel piyasa değeri 2-3 milyon euro olan bir futbolcun elinden uçup gitti ve sen yakınmaktan başka birşey yapamadın. Günler öncesinden davul zurna çalarak isteyen her futbolcumuz İstanbul kulüplerine gidebilir dersen futbolcu da sana bunu yapar. Eğer haberler doğru ve kulüp beş kuruş para alamadan bu oyuncu elini kolunu sallayarak, sana danışma gereği bile duymadan gidebiliyorsa bu büyük bir fiyaskodur, sorumluluk tamamen sana aittir, istifadan başka bir yolu yoktur. Taraftarlar olarak beklentimiz kesinlikle budur. Eğer istifa etmeyeceksen bundan sonraki her iç saha maçında gelecek tepkileri göğüsleyebilmen lazım çünkü kombinemiz var bundan önce olduğu gibi bundan sonrada maçlara gitmeye devam edeceğiz. Senden önce de çok başkan gördüm şimdiki gençler hiçbirinin adını bile bilmez. Hepsi geldi geçti ama bu kulübün gerçek sahipleri olan bizler halen duruyoruz. Sağlığımız elverdiği sürece de stada gitmeye devam edeceğiz. Ben ne Fb'li ne Gs'li ne de Bjk'liyim. Türkiye'de tek bir takımım var o da Malatyaspor. Ama sen söylenenler doğruysa FB kongre üyesisin ve Malatyaspor'da başkanlık yapıyorsun. Kusura bakma bu olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Sözleşmesi devam eden parası ödenen bir futbolcu kulübü pas geçilerek ilk defa transfer edilyor helal olsun başkan size bunu kimse başaramaz ben başkan olarak Rahmetli cavcav ve Mecnun başkanı tanirim.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Bu acikca saygisizlik beşiktaş büyük takim sadece ismi büyük bu da onlara hayir etmez Sadik FB gitiğinde hayat varmiş demişti şimdi nerde Çaycilik yapiyor formalari ütülüyor Bu da aynisi olacak hayda gelen huya gider Beşiktaş bu yil kupalara dahi kalamaz Gerçek yüzleri açiğa çikti
    0
    0
    Yanıtla
  • MORİS-44 (4 yıl önce)
    sergen beşiktaşa gitmeden önce kadrosunu oluşturuyor beşiktaşta ve seneye sergen beşiktaşta olacak göreceksiniz buraya yazıyorum bu transferinde arabulucusu kesinlikle sergendir
    0
    0
    Yanıtla
  • berber haluk (4 yıl önce)
    başkana bak transferi tv den öğreniyor oyuncusundan haberi yok adamlar resmen uyutmuşlar başkanı ve takımı emekki takımda disiplin yok ve herkes başına buyruk hareket eder olmuş yazık çok yazık malatyamıza yakışmayan bir davranış olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)
    fazla para veren var başkanıda gönderelim...Her açıklamsında her oyuncu gidebilir teknik direktör gidebilir diye açıklma yapıyor ne futbolcu nede hoca kendinideğerli hissetmez bu durumda..Başkan her şeyin para olmadıgı o formanın bir şerefi olduğunu hatırla..
    0
    0
    Yanıtla
  • Black (4 yıl önce)
    Senin hukukçuların yok mu gevrek başkan. Hiç mi incelemediler sözleşmeyi. Mahalle takımı olsa böyle yönetilmez. Beşiktaş aptal mı ki transferi olmayacak adamı alsın. Boş konuşmak yerine icraat yapacaksınız . Sadık ta nasıl çuvalladıysan aynı durumu guilerhme de de yaşadın. Bırakma zamanın gelmişte geçiyor. Senin için değil malatya için yine her maça gideceğim. Maça gitmem demek memleketime ihanettir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Sayın başkan bir kulüpte sözleşmesi devam eden bir oyuncuyu kulübunu ikna etmeden transfer et bakayım olurmu evet bir ilk oldu buda Malatya'nın futbolcu ile yaptığı sözleşme neticesinde oldu cık kamuoyuna doğruları şöyle bir özür dile bediktasida suçlama Beşiktaş çok iyi etmiş diyorum hiç olmazsa bütün kulüpleri uyarmış oldu sozlesmenizi sağlam yapın diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre Emre (4 yıl önce)
    İşe yarar ne varsa sattı yaramayan da ne varsa elinde tutuyor.Metelige muhtaç Beşiktaş senin en iyi adamını alacak sen etik değil diyeceksin.Seffaf yönetim alacak verecekleri niye aciklamiyorsun bayramlara seyranlara getirip oldu bitti.Sosyal medyadan anca kendine parayla felan taraftar topla stat senin yüzünden boş kalacak Malatyaspordan soğutun gerçek taraftarları yazıklar olsun sana ve yandaşlarina.... Malatya medyası olarak sizede maşallah herşeyi bilip de sessiz sedasız batışı izlemek bravo......
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    Malatya yönetimiyle dalga geçerler Başkan bey siz nasıl bir sözleşme yaptınızda Beşiktaş sizi muhatab bile almıyor REZALET
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (4 yıl önce)
    ortada fol yok yumurta yokken bir gilerme lafı çıkardınız yok isteyen olursa veririz yok kimse teklif getirmedi diye ortalığa salmayı salan sizsiniz başkan,iki haftadır adını çıkardınız ,bilerek satılması için piyasa yaptınız,adama sorarlar madem adam gibi sözleşme yapmadınız sözleşmesinde böyle bir açık var ne derdin vardı kendi kendine gelin güveyi oldun,hergün aynı lafları duyduk basından zorla isteyerek gönderdiniz gilermeyi şimdide yok etik değilmiş yok bilmem neymiş iki lafı bi araya getiremiyorsunuz dedikleriniz anlaşılmıyor ifade sıkıntınız var,allak bullak olduk biri çıksın adam gibi açıklama yapsın,bu olay yönetimi götürür her başarısızlıktan sonra yönetim istifa sesleri duyulur acilen çözüm bulun yoksa bu beceriksizlik sonu olur yönetimin.
    0
    0
    Yanıtla
  • RAMAZAN (4 yıl önce)
    Hiç bir transferden para kazanamıyor. Sadık danda bur şey alamadık. Bu basılı bir iş.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    malatyaspor'un ne kadar acemice yönetildiğinin resmi olmuş. yazık hep iyi futbolcularımız bedavaya gitti. yerlerine sakat, formsuz, emekliliği gelmiş boş beleş isimler geldi. adil başkan, sivas'ın başkanından örnek al biraz dört büyükler sivas'ın en iyi futbolcularını almak için kırık takla attı başkanı ve hocası kesinlikle vermeyeceğiz dedi. biz de en iyilerimizi beleşe vermek için sağır sultana bile ilan ediyoruz. erol hoca bu anlayış yüzünden gitti, yakında sergen de gider. bu kafayla sen de yakında gidersin adil başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tayyip (4 yıl önce)
    Atı alan üsküdarı geçmiş baskan konuşuyor sen bu işi bilmiyorsun iyi oyuncun kalmadı o akil hocaların seni batırdi son üçyıldaki gelir gider dengesini biri çıksin açiklasin Mustafa akbaş gibi formsuz sürekli hata yapan ne aliyor sakip aytaç sol bek o taraf bildiğin rakiplerin ralli alanı takımi çöp futbolcularla dolduran adil gevrek ve yönetimi acil istifa etmeli amatör de bile bir takim bu kadar sacma yonetilemezzz disiplin sıfır bu kafayla bu yil olmazsa seneye ptt 1.lig e kesin düşer bu takimmm
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (4 yıl önce)
    guilhermenin 31.05.2021'e kadar sözleşmesi var. Adil Gevrek ne akla hizmet kaç gündür bar bar bağırıyor isteyene veririz diye. Sanki karpuz satıyor. Başkan Malatya'ya çok emeğin var ama senin artık eline ayağına sağlık. Sergen hoca çok sürmez gider yazın bunu bir kenara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan BASRİ (4 yıl önce)
    Şaka gibi bir olay daha.Başkan ve ekibi hemen oturup diğer yabancı futbolcuların sözleşme maddelerini de gözden geçirsinler. Yabancı dil bilen yönetici olmadığı için adamları ayakta uyutmuşlar. Zaten yerli futbolcu az onların mukaveleleri Türkçe olduğu için Başkan da okuyunca az çok vaziyeti çakıyor, sonra böyle bir kazık yersiniz ve Malatya halkı sizi affetmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    ey büyük MALATYASPOR taraftarı zorunuza giden şey nedir? bu adam daha 2 gün önce dememiş miydi ''büyük takımlar bizden ne isterlerse vermek zorundayız'' bunu demekle biz küçüğüz eziğiz gereksiz figüranız demek istememiş miydi!?? algınız kapalı gözünüz kör kulağınız sağır değil herhalde ...okuma yazmanız da var buraya yazdığınıza göre...ben ve benim gibi gibi düşünen onlarca taraftarı da sığ düşüncenizle gerçek taraftar olmamakla suçladınız..buyrun burdan yakın..siyasilerin pofpoflamasıyla ağalık olmaz olsa olsa züğürt ağalık olur emin olun bu adam da o potansiyelde yok..bu takımın gercek sahibi olan biz taraftarların bu figüranlara bir ders verme zamanı çoktan geldi de geçti bile...burada ki yönetimin kadrolu papağanlarına sesleniyorum bedava biletle stadyuma gelip çekirdek çiğnemekle taraftar olamazsınız..herhangi bir mağlubiyette içinizin yandığından çok daha fazla acıyı bu adamın bizi küçük düşüren basiretsiz sözlerinden dolayı hissetmiyorsanız siz taraftar filan değilsiniz..göztepe taraftarı bir dostum var geçen bana dedi ki '' ya bizim gözümüzde tek büyük takım gözgözdür..mağlupta olsak kümede düşsek hiç değişmez tek gerçek budur..aramızda istanbul takımlarını tutanları barındırmayız'' adil gevrek fenerbahçe kongre üyesidir..guliherme bjk degilde fenere gitse emin olun etikte bulurdu.. BASİTERSİZ YÖNETİM İSTİFAAA...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    Adil bey yine yakışanı yapmış biz taraftar olarak sizden beklentimiz buydu isabetli bir karar olmuş. yazık takımlar transfer yapmak için kendini paralıyor biz elimizdeki oyuncuyu bedavaya gönderiyoruz. artık siz yönetime söylenecek söz kalmamıştır yıllardır başkalarını eleştiriyorlar birazda kendinize bakın her geçen gün taraftar sizden usandı artık heyecan yok para yok güven yok gidin artık istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Sergenide gönder başkan o beşiktaşa çalışıyor perde arkasında bunu bilesin nankörlük yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (4 yıl önce)
    Sorun yok Aleksic daha iyi b futbolcuydu o gitti daha iyilerini bulduk. En kötü Aleksic'i kiralarız 6 aylığına. Ama sözleşmeleri yaparken babayla kqrdeşle sözleşme yapar gibi yapmayacaksın.Böyle saçmalık mı olur? Adam istediği zaman 3-5 kuruş tazminat öder gider.Bak Aleksic'i 130 bin eoruya getirip 2 milyon Euro'ya sattık.Bunda da en azından bi Oğuzhan'ı alabilirdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap Ateş (4 yıl önce)
    Sen ne biçim başkansın? Senin yaptığını ancak bir çocuk yaparmı bilemiyorum? İstifa et, lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan44 (4 yıl önce)
    Sozlesmede aciklar var nedir. Siz milyon dolarlik sirketi boylemi yonetiyorsunuz. Sadik i verdin adini bilmedigimiz sakat bir oyuncuyu aldin hala tedavi ettiriyorsun, hic maca cikmadi. Guilerme gitti. Etik degil diyorsun. Etik olmayan sizin sirket yonetim sekliniz. Sozlesmeyi kim yaptiysa acilen uzaklastirin. Teknik direktor den fazla herkse teknik direktorluk yapiyor. Oz islerini yapsalar bu sorunlar ortadan kalkacak. Cok amatorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (4 yıl önce)
    cok yazik oldu eger giderse malatya icin malatyaya ve oyunculara alismisti jahovicle iyi paslasip gol pozisyonu yaratiyordu ben uzuldum onun yerini dolduracak oyuncu olsa tamam dersin.. giderse besiktasta kaybolur belki orada yedekte oturacak eger akli varsa malatyada kalir burada adindan soz ettiriyordu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Sözleşmesinde açık var ne demek başkan? Nasıl bir sözleşme yaptın da adamlar ellerini kollarını sallayarak sana haber vermeden senin kiralık topçunu alıyor? Şu rezilliğe bak. Elinizdeki sözleşmenizle beşiktaşı her yere şikayet edin!
    0
    0
    Yanıtla
  • Pöturge (4 yıl önce)
    Başkan umarım dersini almış sındır. Böyle kazık atarlar işte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pöturge (4 yıl önce)
    Komik bir yönetimimiz var. Bir daha da maça gitmem. İnsanın zoruna i
    0
    0
    Yanıtla
  • Celil (4 yıl önce)
    Ya giderse gitsin. Kimler gitmediki.Takim maclara on kisi çıkmayacak on bir kişi çıkacak. İste bütın mevzu 12 kışı olarak bizler; TARAFTAR OLARAK biz STADA gidip destekleyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (4 yıl önce)Celil isimli kullanıcı yorumuna
    Kimler gitti kimi aramadık gidenin hepsini aradık bu çocuğuda arayacağız ama biziim hedefsiz vizyonsuz olşumuz 12 adamı artırmaz kimi seyredeceğiz soruyorum malatyasporda. Hangi topçunun formasını giyeceğiz sırtımıza çocuğumuza kimin formasını alıp onun gibi oyna diyeceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)Celil isimli kullanıcı yorumuna
    Vay be takımımızı kimler yönetiyormuş insanları stada çekecek hiçbir olumlu hareket göremedim milleti stadda uzaklaştimanin tüm yollarını deniyorsunuz bir komşu takım Sivas'ın yönetimini örnek alin
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin (4 yıl önce)
    Çık sen oyna bari yerine bir kulüp ancak bu kadar aciz yönetilebilir tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Vakur (4 yıl önce)
    Beşiktaşta para yok. Türkü söylemesine anlaşmışlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Porgalı (4 yıl önce)
    İstifa et ve bizi sevindir. Cilerme in gitmesi önemli değil senin sözleşmeye koyduğun madde bizim zorumuza gidiyor... Ben stadda değil evde bile izlemem malatya maçını Allah aşkına hangi kafayla sözleşmeye 3 büyüklere gidebilir yazdın bu kazığı bjk değil adil başkan sen attın Malatya ya... Küme düşsede ben maça gidiyorum Allah aşkına istifa et... Sana küfür veya kötü laf yazmak istemiyoruz çünkü kapasiten bukadar iyi niyetlisin ama olmadı bu başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (4 yıl önce)
    Adam akıllı oynayan bir Guilherme vardı. Şimdi ne yapacağız. Bilemiyorum. İkinci yarı 16 puan daha toplasak. Ligde kalsak hiç olmazsa...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (4 yıl önce)
    boyle bir oyuncu bagira bagira bedava gitti saka gibi gercekten saka gibi yaziklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Sayın başkan bu futbolcu sezon sonuna kadar bizimle kiralık sözleşme yapmış ise nasıl bizimle Beşiktaş anlaşmadan futbolcuyu transfer eder anlamış değilim mutlaka sözleşmeye eski kulübü isterse Malatya'nın izni olmadan sözleşme devam etse bile futbolcuyu satabilir maddesi konulmuştur buda başkanım büyük bir hatadır TRT de sizi izledim efendim Beşiktaş bizi aramadı diye dert yaniyorsunuz böyle bir kiralık sözleşme yaparsanız Beşiktaş arasa ne olur aramasa ne olur bitmiş bir futbolcuyu getir senin üzerinden prim yapsın sözleşmesi devam ederken bir kuruş kazandirmadan çeksin gitsin yılların başkanı bu hatayı yapmamaliydi diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (4 yıl önce)
    Başkan neyi etik bulmuyorsun..öyle bir sözleşme yapmissinki..beş kuruş alamadık.. otur önce bunu düşün..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)HÜSEYİN ATICI isimli kullanıcı yorumuna
    Hüseyin bey çok haklısın kiralikta olsa sözleşmesi devam eden futbolcu transfer edilemez ama başkan sözleşmeyi böyle yaparsa ondan sonra çıkar TRT ye yok efendim. Beşiktaş başkanı aramamis arasa ne olur aramasa ne olur hatanizi kabul edin ve bundan sonraki sözleşmeleri daha dikkatli yapalım geçmiş olsun diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (4 yıl önce)
    Ya işte böyle sen gevşek gevşek konuşursan futbolcuna sahip çıkmazsan senin gibi Başkan olmaz artık o statda bana haram olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • klubun para kazabilmesi icin satin alma opsuyonu eklenmesi gerekir besiktas bu futbolcuyu satin alamaz anca kiralar guilerme iyi futbolcu fakat yerine mehmet ekici alinabilir.
    0
    0
    Yanıtla