SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gilberto Kontrolden Geçti, Sözleşmeyi İmzaladı

0
Güncellendi - 2018-02-01 00:46:29
Gilberto Kontrolden Geçti, Sözleşmeyi İmzaladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, transferin son gününde santrafor Gilberto Oliveira Souza Júnior’u kadrosuna kattı. Sarı kırmızılılar, Brezilyalı golcüyle sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı.

Transferde oldukça geciken sarı kırmızılılar, transferin son gününde 29 yaşındaki Brezilyalı santrafor Gilberto Oliveira Souza Júnior ile her konuda anlaşarak, resmi sözleşme imzaladı.

Transfer döneminde birçok isimle görüşme gerçekleştiren Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci transfer dönemi içerisinde Fransız ekibi Marsilya’dan stoper Matheus Doria Macedo ile son olarak Brezilya’da São Paulo takımında forma giyen forvet oyuncusu Gilberto Oliveira Souza Júnior’u transfer etti.

İstanbul’da yönetimle yaptığı son görüşmenin ardından her konuda anlaşma sağlayan Brezilyalı golcü, sağlık kontrolünden geçerek, resmi sözleşmeyi imzaladı.

ACIBADEM’DE SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Yeni Malatyaspor’un yeni transferi Gilberto Oliveira Souza Jr, Acıbadem Bakırköy Hastanesi‘nde sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan sporcumuzun; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sporcunun sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

“GENÇ, DİNAMİK, BAŞARILI BİR FORVET OYUNCUSU”

Transfer sürecini başından sonuna kadar takip eden Genel Kaptan Suat Tekin, “Zor bir transfer oldu. Transfer komitesinde bulunan başta basın sözcümüz Erdal Gündüz, Gökhan Çelik ve Mehmet Maden son ana kadar büyük emek verdiler. Ve sonun da Brezilya liginin başarılı takımlarından Säo Paulo‚nun formasını terleten 1989 doğumlu genç dinamik ve başarılı forvet oyuncusu Gilberto Oliveira Souza Júnior’u Yeni Malatyaspor’umuzun asil renklerine sezon sonuna kadar bağladık. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

GİLBERTO OLİVEİRA SOUZA JUNİOR

Gilberto Oliveira Souza Júnior, 5 Haziran 1989 yılında Bezilya’nın Piranhas şehrinde doğdu. Santrafor mevkiinde forma giyen Gilberto Oliveira Souza Júnior, son olarak São Paulo forması giydi. Şuanda kulüpsüz olan Brezilyalı santrafor, Club de Regatas Vasco da Gama, Chicago Fire, Associação Portuguesa de Desportos (SP), Sport Club do Recife, Sport Club Internacional, Toronto FC ve São Paulo Futebol Clube takımlarında forma giydi.

Toronto formasıyla 23 karşılaşmada 7 gol atıp, 6 asist yapan Gilberto Oliveira Souza Júnior, geçen sezon Sao Paulo formasıyla 17 karşılaşmada 432 dakika forma giydi ve 2 gol attı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • H.SARIKAYA44 (6 yıl önce)
    Merhaba'lar Malatyahaber yönetimi. Dün bir yorum yazmıştım. Baktım yayınlanmamış. Yorumlara şöyle bir bakıyorum da, galiba seviyeli yapılan yorumlar yayınlanmıyor........
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Yönetimin yaptığı çok net ortada ismi büyük futbolcu eskileri yerine bütçesine uygun transfer yapıyor ligde oynadığı futbolda gayet olumlu öyle yorumlar okuyorumki sanki ilk sene niye şampiyon olamadık der gibi gerçeklerden uzak boş laflar yorum yapmış olmak için yorum yapan bir grup var sonuna kadar bu yönetimin arkasındayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Yilmaz (6 yıl önce)
    Formunda olursa cok Güzel Forvet cevik sutu saglam ve isabetli Futbolcu hadi hayirlisi ,ama Dialo yerine baraziti kazanmaya bakarim cok tekniker futbulcu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (6 yıl önce)
    Antalyaya nasri geldi manes geldi eto vardı ne oldu arkadaşlar borç bataginda lar yazık yorumlarınıza 9.sıradayız be sansla gelmedik buraya ligde çoğu takımdan bizim takım iyi oynuyor bireysel başarı yok hepsi dışını tırnağına takıyor yeter artık kendinize gelin
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Ben bu oyuncunun gollerini izledim.Eğer aynı performansını Malatyada sürdürürse Boutaib efendi yedek kulübesinde oturup onu izleyebilir.Bizim orta saha ile forvet hattı arasındaki uyumu açısından çok isabetli bir transfer.İnşallah bizleri yanıltmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • burak (6 yıl önce)
    malatayda herkes futbol profesörü maşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya kolik (6 yıl önce)
    Çok güzel futbolcu özellikle şutları roket ? Malatya’ya hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın Gökalp (6 yıl önce)
    Başkanım doğru yoldasın Yozgat Sorgun 'dan sizleri takip ediyorum.Tebrikler başarılar saygılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • akif (6 yıl önce)
    iyidir ama bence boutaibde fena bir forvet değil. dengeli bir şekilde rekabetle ikiside iyi işler yapabilir. mesela boutaib 17 karşılaşmada 9 gol atmış bu adam 2 gol atmış mesela ve boutaib çok top indirip defansa çok yardım ediyor. çok pozisyona girip çokta kaçırıyor. biraz nasipsiz bence bu gilberto gelince boutaib daha verimli olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYTAÇ (6 yıl önce)
    videosunu izledim.. eto sitilinde bir oyuncu. emeği geçenlere tşk ederim. inşallah sezon sonu tapusunuda alırlar. böle santforlara ihtiyacımız var. adam her iki ayağınıda harika kullanıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun,inşallah başka takımlarda atamadığı GOLLER İ bizim takıma uyum sağlarda atar............
    0
    0
    Yanıtla
  • Gürkan (6 yıl önce)
    Arkadaşlar bu sitede Malatyaspor'la ilgili yorum yapanlar,hele hele yorumları bilgi taşımayan 24 saat her gelen yöneticiye ,futbolcuya olumsuz yorum yapmayı bir iş bilen,hiç beğenmeyen,Takım Galip geldiğinde bu sitede göremediğiniz,yenildiğinde karşınıza çıkan,alınan,kiralanan her futbolcu için lakap takan ,seviyelerinin hangi düzeyde olduğu çok rahat görülen bu insanlarla muhatap olmanıza gerek Yok.Bunlar Malatya'da yaşayan,Malatya ve Malatyaspor'la yakından uzaktan ilgisi olmayan kompleksli insanlar.Kardeşim gidin ait olduğunuz takıma faydalı olun.Malatyasporun aldığı,kiraladığı futbolcular sizleri bence hiç ilgilendirmemeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok haklısınız, öyle yorumlar varki, insan EDEP YAHU diyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    Adil başkan bu işi iyi biliyor...boş beleş konuşan ve futbolun f sinden anlamayan taraftarların?.gazına gelemiyor..gerek aldığı futbolcular gerekse teknik adam olsun hepsi kendini göstermeye ve ispatlamaya gelen kişiler..ellerinden geleni canla basla yapacak kişiler..zaten bu yüzden takım küme düşme hattından uzak..ayrıca takımın parasını car cur etmiyor..helal sana başkan...aynen devam..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (6 yıl önce)
    Allah aşkına yorumlara bakın. Kimi başkana yönetime sallıyor. Kimi 6.aylık oyuncumu alınırmış. Bu takımın hakem hatalarından dolayı 7. Puanı gitti şuanda puan iyi hedef ilk yılda ligde kalmak. Önümüzdeki yıl daha derli toplu transfer yapılır. Bütçemiz belli başkan ve yönetim kurulu ilk yıla göre gayet akıllıca işler yapıyorlar. Adı sanı ismi olan futbolculara tonlarca para verip borç bilirim batağına soksalar dahamı iyi olurdu kimse kusura bakmasın ligde kalacak puanlar toplansın. gerisi hikaye yazarları. egolarını tatmin etmek için sallıyorlar hadi malatyam antalyada puansız dönmezsin inşallah kalbimiz seninle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (6 yıl önce)Tuncay isimli kullanıcı yorumuna
    Çok haklısın kardeş! Transfer yok diyenler, yönetime sövenler bol keseden sallayanlar işte. Türkiyede her ay batan bir takımın haberini alıyoruz. Yönetime kızanların yeni yetmeler olduğunu düşünüyorum. Günlük taraftarlar bunlar, eskilerden olsa malatyasporun neden kapandığını bilirdi. Üç kuruşluk futbolcularla davalık olduğu günleri bilirdi. Bence Başkanın aklı başında, hep geleceğe yatırım yapıyor. Erol hoca bence yapılabilecek en iyi transferdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (6 yıl önce)
    Ortasaha alınmadı bari Dia, diallo ve barazite acilen takıma kazandırılmalıdır özellikle elimizde dia gibi bir oyuncu varken nasl oynayamaz bu nasl sakatlıktır böyle 3-4 aydır oynamıyor robin van persie nin fenere yaptığı yanlışı sanki dia bize yapıyor ve oynamıyor erol hocanın bu duruma el atması lazım!
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (6 yıl önce)
    Boş beleş yorumcular sanırım maçları pek izlemiyorlar izleselerdi eğer bu takımın bu puanlardan daha fazlasını hakeden bir mücadele vermiş olduğunu görürlerdi. Beşiktaş gs osmanlı son sivas bunlar hep şansa alınan puanlarmıydı bu takım hakemlere rağmen söke söke aldı o puanları
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Ramizan (6 yıl önce)
    Bu yöneticiler sebze pazarına akşam saatlerinde gidip ucuz sebze arayıp buluyorlar akşam eve gittiğinde eli boş gitmesin diye
    0
    0
    Yanıtla
  • Ve adıyamanlı ve. Zaten bir bilen de sizsizin...Sizlerden başka bu işi bilen yok...Madem o kadar biliyonuz gelin alın yönetimi o bildiğiniz adamları getirin
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanlı ramizan,Buralarda kendini harcama.Bence adiyamana dön.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (6 yıl önce)
    Saçma sapan yorum yapmakta üstünüze yok. Neymiş 6 aylık topçu mu alınırmış. Kardeşim adamın bonservisi elinde zaten. Gel 6 ayda kendini ispatla paşa paşa kontratı yaparız yılsonunda demektir bu. Görüyoruz büyük takımların uzun süreli aldığı topçuları. Tutmadımmı yıllarca oynatamadan para ödüyorlar ondan sonra. Doria dediğin adam da Türkiye pazarına giriş yapıyor bizimle. O da kendini göstermeye çalışacak. Bu arada bi önceki transferinde bonservisi 10 milyon Euroydu. Var mı o kadar gücü kulübün. Yoksa boş yorum yapanlar mı verecek parayı! Gayette akıllıca transferler, tutarsa ikiside iyi topçu. Başkana helal olsun hiç gaza gelmiyor??????
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin06 (6 yıl önce)Yusuf isimli kullanıcı yorumuna
    On numara yorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Utanç yönetim i şansa giden bir takım lig kalitesinin çok altında bir kadro transfer ler içler acısı yazık gerçekten 6 aylık 15 maçlık adamlar ben birşey beklemiyorum alınanlardan kadro da ortada geçen yılki bursa gibi olmayalım da
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    6 aylık kiralık 2 adam kiralık adam 6 aylığına ne kadar oynar allah bilir opsiyon yok alınan adamlarda bu transferler bence taraftar baskısıyla alınan adamlar iyi adamlarsa uzun vadeli sözleşme yapmak mantıklı inşallah menejer Erdinç itelemesi değillerdir
    0
    0
    Yanıtla
  • Kusura bakmada oynamazlarsa kendileri kaybeder. Seneye klüb bulamazlar ama Malatya her halükarda futbolcu bulur.
    0
    0
    Yanıtla