SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gölete Uçan Araçta Ölen Kadın Memleketinde Defnedildi

0
Güncellendi - 2020-02-24 07:17:31
Gölete Uçan Araçta Ölen Kadın Memleketinde Defnedildi
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece yarısından sonra Orduzu Pınarbaşı Göleti'ne uçan otomobilde boğularak yaşamını yitiren 33 yaşındaki Pelin Başkonak'ın cenazesi, Cumartesi günü memleketi olan Kocaeli'nde toprağa verildi.

Pelin Başkonak'ın içerisinde 3 şahısla birlikte bulunduğu bir otomobil, 02.00 sıralarında Orduzu Pınarbaşı Göleti setinin üzerinden belirlenemeyen bir nedenle gölete uçmuştu. Otomobilde bulunan ve kimlikleri hakkında bilgi verilmeyen 2 erkek şahıs otomobilden kıyıya çıkarken, sudaki bir şahıs olay yerine gelen İtfaiye botu tarafından kurtarılmıştı. Otomobili arama çalışmalarında elverişsiz hava koşulları nedeniyle sonuç alınamazken, sabahın erken saatlerinde otomobil sudan çıkarılmış, adının Pelin Başkonak olduğu belirlenen kadının cesedi de otomobil yakınında bulunmuştu.

Hangi amaçla otomobildeki şahıslarla birlikte olduğu belirlenemeyen genç kadının cenazesi, Adli Tıp'ta yapılan otopsinin ardından memleketi olan Kocaeli'ne gönderildi. 2 çocuk annesi ve bir işçinin eşi olduğu bildirilen Pelin Başkonak'ın cenazesi, Cumartesi günü Kocaeli Dere Camii'nde kılınan namazın ardından Kuruçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada, genç kadının adının 2013 yılında, Kocaeli'ndeki bir Aile Sağlığı Merkezi'nde kadın doktorun darp edilmesi olayına karıştığı, bu olay nedeniyle eşiyle birlikte gözaltına alındığı belirtildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: Orduzu Pınarbaşı Göleti'ne uçan otomobilde ölen Pelin Başkonak, 2013 yılında karıştığı doktorun darp edilmesi olayından sonra adliyeye götürülürken

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyali (4 yıl önce)
    İnternet çıktı birde zina suç olmaktan çıktı evli kadın ve erkekler internetten birileriyle yazisiyorlar evlerini ve çocuklarını terk ediyorlar kısacası zinaya ve kadına şiddette çok ağır cezalar verilmelidir birde erkek kılıklı başkalarının kadınlarını yoldan çıkaran mahkuklara sesleniyorum utanmazlar sizin ananiz baciniz yokmu kısacası aile yapımız bozuldu Rahmetli olan kardeşimize rahmet ailesine sabırlar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (4 yıl önce)
    Aile calisma ve sosyal politikalar bakanlığı kocaeli müdürlüğünün sözde aile içi şiddeti önluyoruz diye müdahale ettiği fakat genç bir hayati nasıl yok ettiğinin en buyuk kanıtı bu olsa gerek sadece genç bir hayati yok etmekle de kalmadiniz arkada iki küçük öksüz de biraktiniz sizin yaptığınız yardim buysa yerin dibine batsin yardiminiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim bakanlıkla alakası ne bu olayın şahıs kocası ile beraber doktoru darp ettiği için gözaltına alınmıştı
    0
    0
    Yanıtla
  • O yazıyı okuyan aile çalışma ve sosyal politikalar bakanlığı kocaeli müdürlüğü çalışanları ve o kuruma ait avukatlar bu yazıda anlatilmak istenileni çok iyi anlarlar ama işlerine gelmeyeni anlamakta hic üzerlerine yoktur sadece buradan söyleyeceğim sözüm bu olayda parmağı bulunan herkesin başına Yüce Allah daha beterini getirsin inşallah Amiiiiiiin.
    0
    0
    Yanıtla