SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görünen O ki AKP İçin Düzenlenmiş.. YANLIŞ!"

0
Güncellendi - 2020-04-25 02:22:52
A- A+ PAYLAŞ

VALİLİKTE SADECE AKP'LİLERİN KATILDIĞI TOPLANTIYA TEPKİ.. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, devletin kalıcı, makamların gelip geçici olduğunu belirterek, “Ulusal Egemenliğin 100 yılında hepimizin görevi devletin kurumlarını koruyup kollamak, itibarını sarsmamaktır” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 22 Nisan 2020 Tarihinde Malatya Valiliği’nde gerçekleştirilen “Koronavirüs Salgını Süreç Toplantısı”na sadece AKP Milletvekilleri ve AKP İl Başkanının davet edilmesinin yanlış olduğunu, böyle bir resmin Malatya Valiliğine zarar vereceğini ifade etti.

Milletvekili seçildiği günden beri, devletin hiçbir kurumu ile polemiğe girmediğini belirten Ağbaba, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılını kutlarken hepimizin görevi devlet kurumlarını koruyup kollamak, kurumların itibarlarını sarsmamaktır. Görünen o ki bu toplantı Malatya Valiliği tarafından AKP için düzenlenmiş bir toplantıdır. CHP, MHP, İYİ Parti ve diğer siyasi parti İl Başkanlarının katılmadığı, AKP dışındaki milletvekillerine haber verilmediği böyle bir toplantı eksiktir, yanlıştır. Şu çok net bilinmelidir ki virüs sadece AKP’nin değil tüm Malatya’nın sorunudur. Ortaya çıkan tabloyu Malatya’nın takdirine bırakıyorum.” dedi.

Valilikte yapılan bilgilendirme toplantısına, AKP Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, AKP İl Başkanı İhsan Koca katılmışlar, Vali Aydın Baruş ve İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Recep Bentli tarafından koronavirüsle ilgili bilgilendirilmişlerdi.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Mehmet Çelenay (4 yıl önce)
    Bunlar toplantiya katilsa neye yarar çünkü güzel devletimize hükümet iyi bir is yapildiginda itiraz ederler istemezler lakin basimizda virus belasi varken devlet büyüklerimiz yardım kanpanyası başlattı ülkesini sevenler adeta yarışti chp naptı zirnik yok itiraz itiraz zaten beklenen bu o toplantida olsalar yine itiraz yine itiraz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (4 yıl önce)
    yanlış yapıyorlar. sadece ak parti değil diğer siyasi partilerde çağrılmalıydıtüm Malatya'nın Valisisiniz, sadece ak partinin değil. CHP,MHP,iyi parti,saadet de çağrılmalıydı toplantıya. umarım bir sonraki toplantıda böyle hatalar tekrar edilmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Karakalem (4 yıl önce)
    Virüs bile parti ayrımı yapmazken,valiliğin yapması çok acı Bilinmesi gerekenler sadece AK Parti heyetine söylenip,diğer yurttaşlara söylenmiyorsa bu çok daha acı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (4 yıl önce)
    Malatyada yanlız AKP'liler mi yaşıyor.CHP,MHP,İYİ PARTİ,HDP yokmu.Hani Esad'a Baas parti başkanı diye kızıyordunuz.Ülkesinde tek parti devleti var milli irade yok diyordunuz.Demokrasi yok diyordunuz.Size ne demeli.Vali her parti ile ayrı ayrı gòrüşse sorun yok.Ama yanliz AKP ile görüşmesi hukuk devletlerinde degil,parti devletinde olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (4 yıl önce)
    Adam haklı ve ordakilerin malatyaya ve malatyaliya ne faydası olmus
    0
    0
    Yanıtla
  • Black (4 yıl önce)
    Devletin değil partinin valisi olmak bu olsa gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Başkanlık sistemi!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazıhanli (4 yıl önce)
    Sayın vekil diyelim ki sizde ordasiniz diyelim. Ne değişecek. Ya da neyi degistireceksiniz. Ya da sözlerinizi mi dinleyip karar alacaklar. Biri davulu tutuyor bir tokmağı vuruyor diğeri uzak çubuğu vuruyor, birileri de izliyor, ya da oynuyor. Malatya siyaseti kısaca bu.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Yawv birader Allah'ını seversen kuruduğun cümleyi bir düşün ya,ben hayatım boyunca CHP oy atmadim ama ortada bir adaletsizlik var bir yanlış var.camiyi yık adaleti yıkma Hz Ömer..( apartman da yaşadığını düşün toplantı yapman lazım,apartmanla ilgili.sadece apartman da yaşayan toprak sahiplerini çağırmak,sence mantıklı mı kiracı ve ev sahipleri insan değil mi yani )
    0
    0
    Yanıtla
  • Farklı görüşlerin sesi dinlenmiyor diye farklı görüşler oturumlara katılmasın mı? Çözümün bu mudur?
    0
    0
    Yanıtla