SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Görevdeki 4 Kaymakama Asaleten Atama

0
Güncellendi - 2020-05-06 05:13:16
Görevdeki 4 Kaymakama Asaleten Atama
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Türkiye genelinde 95 ilçeye yeni kaymakam atandı. Bu kapsamda, Malatya’nın Akçadağ, Arapgir, Darende ve Doğanşehir ilçelerine, bu ilçelerde 28 Ekim 2019 tarihinden bu yana görevli olan kaymakamlar asaleten atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete’nin 5 Mayıs 2020 günkü nüshasında yayımlanan Karara göre, kaymakam adaylık kursunu başarı ile bitirdiği belirtilen 95 yeni kaymakam ilk görev yerlerine asaleten atandı.

Söz konusu Cumhurbaşkanlığı Kararı ile; Akçadağ Kaymakamlığına Malatya Valiliği Kaymakam Adayı Hulusi Teke, Arapgir Kaymakamlığı’na; Manisa Valiliği Kaymakam Adayı Mustafa Dilekli, Darende Kaymakamlığına Gaziantep Valiliği Kaymakam Adayı Malik Çalışır (fotoğraftaki), Doğanşehir Kaymakamlığına Diyarbakır Valiliği Kaymakam Adayı Halil İbrahim Köroğlu, yaklaşık 6 aydan bu yana görev yaptıkları ilçelere asaleten atandı.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Gerçek (4 yıl önce)
    Kendini begenmis kucuk daglari ben yarattim havasi olanlar var....alçak gönüllü olmak lazim... En büyük yüce Mevladır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (4 yıl önce)
    Daha yaslari cok kucuk koca bir ilce bütün devlet kurumlarıyla emirlerine veriliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • 2344 (4 yıl önce)
    Hepside Kaymakam adaylığından atanmış.
    0
    0
    Yanıtla