SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Görmedim, Görsem Topu Çıkarabilirdim"

0
Güncellendi - 2019-02-01 19:43:10
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un sağ kanat oyuncusu Thievy Guivane Bifouma Koulossa, her maçın kendileri için önemli olduğunu ifade ederek, her maçı tek tek alıp önlerine bakacaklarını söyledi.

Thievy Bifouma, takımın ligde üçüncü sırada olmasının tesadüf olmadığını ifade ederek, "Çok kaliteli bir grup. Bayadır bir temas içerisindeyiz. En kötü yerimizi koruyup, daha üstlere gideceğiz" dedi.

Fenerbahçe maçında görev alan Bifouma, "Tabi ki Fenerbahçe'nin konumuna bakmayın çok zorlu bir maçtı, zorlu bir deplasmandı. Malatya'nın genel oyun planına göre oynayamadık. Topa sahip olan taraf biz olmalıydık ama olmadı. Benim girdiğim pozisyona gelince, tribünden belki farklı görünüyor ama sahada olmak çok farklı, her şey çok çabuk gelişiyor. Ben orada göremedim. Görsem o topu çıkarabilirdim" ifadelerini kullandı.

Bifouma, takımda oluşacak rekabete ilişkin, "Tabi ki futbolda rekabet her zaman vardır. Oynadığım takımlarda da vardı. Futbolun güzel tarafı zaten rekabetin olması" değerlendirmesinde bulundu.

Thievy Bifouma kupa ve ligdeki hedeflerle ilgili ise "Tabi ki kazanmak istiyoruz ama kupada kazanmak isteyen 8 takım var. Onun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bizim için içeri ve dışarıdaki her maç önemli onun için her maçı tek tek alıp önümüze bakacağız" açıklamasında bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Daha ilk maçda sınıfda kaldın.inşallah bi daha yapmazsın.bencillik sonra pahalıya maloluyor.
    0
    0
    Yanıtla