SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gözleri Kapalı' Fark Attılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:43:44
'Gözleri Kapalı' Fark Attılar
A- A+ PAYLAŞ

Görme Engelliler B-1 Deplasmanlı Futsal 1. Ligi’nde Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü, sahasında Ordu Görme Engelliler Spor Kulübünü 4-0 yendi. 

Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Görme Engelliler B-1 Deplasmanlı Futsal 1. Ligi’nde ikinci devrenin ikinci maçında Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Yeşiltepe Stadı’nda Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü ile karşılaştı. Başhakem Kemal Yonca ile yardımcı hakem Mesut Yıldız’ın yönettiği karşılaşmayı Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü, Kahraman Kurbetoğlu’nun 24, 30, 47 ve 49’ncu dakikalarda attığı gollerle 4-0 kazandı.

Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Levent Çelik, “Güzel bir maç oldu. Farklı yendik ve ligde kalmayı garantiledik. Amacımız ligi üst sıralarda tamamlamak” dedi.

Takımının 4 golüne imza atarak yıldızlaşan milli sporcu Kahraman Kurbetoğlu ise, önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Ligin ilk yarısında sakatlık yaşadım. Fizik olarak hazır değildim. Ciddi bir sakatlık yaşadım. Tam iyileşmeden aynı sakatlık nüksedince maalesef lige de yansıdı. Ama ikinci devreye biraz daha hazır girdim. Daha iyi olacak” şeklinde konuştu.

Milli sporcu, deplasmanlı ligin görme engelli sporculara büyük katkılar sağladığını da sözlerine ekleyerek, ailelerin görme engelli çocuklarını spora yönlendirmelerini beklediklerini kaydetti.

Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Onursal Başkanı Şerif Büyükdaş, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Hedeflediğimiz 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Bizlere bu galibiyeti ve sevinci yaşattıkları için sporcularımıza teşekkür ediyorum. Önümüzde İSGÖR maçı var. Bu maçtan da iyi bir sonuçla ayrılıp, üst sıralara doğru tırmanırız” diye konuştu.

Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Futsal Takım Antrenörü Emre Palta ise, hedeflerinin ligde ilk 3 arasında yer almak olduğunu ve bu hedefe doğru emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız