SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Direk 1 Çizgi!. EYMS'nin İzmir Şanssızlığı:0-0

0
Güncellendi - 2018-05-08 05:05:26
3 Direk 1 Çizgi!. EYMS'nin İzmir Şanssızlığı:0-0
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, 3 topunun direkten döndüğü karşılaşmada Göztepe ile yenişemedi ve maç 0-0 berabere sonuçlandı. 35. dakikada İssam Chebake'nin, 56. dakikada Adem Büyük'ün, 69. dakikada Khalid Boutaib'in şutları direklerden dönerken, 64. dakikada Eren'in kafa şutunda Kaleci Beto'nun topu gol çizgisini geçtikten sonra yakaladığı ve pozisyonun gol olduğu itirazlarına rağmen hakem oyunu devam ettirdi.

STAT: Bornova Stadı

HAKEMLER: Hüseyin Göçek (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Alpaslan Dedeş (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Erdem Bayık (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4. Hakem Bülent Birincioğlu (Trabzon Bölgesi-A Klasman Hakemi)

GÖZTEPE: 13.Antonio Alberto Bastos Pimparel-Beto, 5.Leo Schwechlen, 7.Halil Akbunar, 8.Andre De Castro Pereira, 9.Nabil Ghilas, 11.Axel Thomas Ngando Elessa (Dk.73 94.Yoan Patrick Gouffran), 15.Andre Biyogo Poko, 25.Wallace Reis Silva, 33.Milos Kosanovic, 55.Sabri Sarıoğlu (Dk.84 67.Muhammed Enes Durmuş), 75.Tayfur Bingöl (Dk.58 19.Demba Ba),

YEDEKLER: 23.Günay Güvenç, 6.Rajko Rotman, 26.Erol Hakan Sepil, 19.Demba Ba, 21.Selçuk Şahin, 41.Hakan Çinemre, 3.Adama Traore, 67.Muhammed Enes Durmuş, 94.Yoan Patrick Gouffran, 77.Ömer Hasan Şişmanoğlu,

TEKNİK SORUMLU: Tamer Tuna

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 11.Eren Tozlu (Dk.68 89.Gilbetro Olivera Souza Junior), 90.Abdoulaye Sadio Diallo (Dk.80 77.Rahman Buğra Çağıran), 9.Khalid Boutaib, 14.Okechukwu Godson Azubuike, 16.Sadık Çiftpınar, 21.Adem Büyük (Dk.90+3 87.İssiar Dia), 22.Aly Cissokho, 27.İssam Chebake, 35.Aytaç Kara, 37. Arturo Rafeal Mina Meza,

YEDEKLER: 25.Ertaç Özbir, 3.Matheus Doria Macedo, 10.Nacer Barazite, 87.İssiar Dia, 47.Berk Yıldız, 77.Rahman Buğra Çağıran, 89.Gilbetro Olivera Souza Junior, 97.Mustafa Eskihellaç

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

Dakika 1: Evkur Yeni Malatyaspor’da uzun oynanan topa Göztepe’nin kalecisi Beto kalesini terk edip müdahalede bulundu. Diallo önünde kalan topu uzak mesafeden kaleye göndermek istedi ancak etkisiz şut sonrası top kaleci Beto’da kaldı.

Dakika 2: Sabri’nin sağdan ortasında ceza sahası içerisinde kimse dokunamadı. Top, kaleye paralel şekilde herkesin bakışları altında taca çıktı.

Dakika 8: Göztepe’de kazanılan serbest vuruşu Sabri kullandı. Sadık’tan seken topa, Milos Kosanovic altı pas içerisinde vurdu top, az farkla yandan auta çıktı.

Dakika 9: Evkur Yeni Malatyaspor’da kazanılan serbest vuruşu Aytaç Kara, İssam Chebake’ye pas şeklinde kullandı. Chebake’nin sağ çaprazdan ortasında Mina ve Adem Büyük topa dokunamadı.

Dakika 10: Halil Akbunar’ın sağdan ortasında Castro’dan önce Farnolle topu kontrol etmek istedi ancak elinden bir an topu kaçırdı. Castro müdahale etmek istedi ancak Farnolle ikinci müdahalede topun sahibi oldu.

Dakika 17: Sabri’nin sağdan ortasında Nabil Ghilas müsait pozisyonda kafayı vurdu top az farkla üstten auta çıktı.

Dakika 19: Halil'in soldan pasında ceza sahası içerisinde Sabri vurmak istedi ancak Adem Büyük araya girerek, tehlikeyi savuşturdu. 

Dakika 26: Aly Cissokho ceza sahası sol çaprazdan sol ayağıyla şansını denedi ancak etkisiz şut sonrası kaleci Beto topu kontrol etmekte zorlanmadı.

Dakika 28: Halil Akbunar topu sağ taraftan taşıdı ve yanında Andre Castro’yu gördü. Casrto’nun şutunda top farklı şekilde üstten auta çıktı.

Dakika 35: Evkur Yeni Malatyaspor gole çok yaklaştı. İssam Chebake sol kanattan ceza sahası önüne kadar topu taşıdı ve sol ayağıyla sert bir şut çıkarttı. Top, üst direkten oyun alanına döndü. Önce kaleci Beto müdahale etti ardından da Milos Kosanovic tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 37: Nabil Ghilas, Evkur Yeni Malatyaspor ceza sahasına girdi. Şutunu çekeceği esnada Mina araya girerek, iyi bir şut çekmesini önledi, top auta çıktı.

Dakika 38: Eren Tozlu önemli bir pozisyonu değerlendiremedi. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Eren Tozlu tarafından çekilen şut kaleyi bulmadı.

Dakika 42: Göztepe’de Sabri Sarıoğlu sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortaladı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı.

Dakika 45: Khalid Boutaib ile Wallace Reis arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durdu. Göztepe, Wallace Reis ile rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kullandı ancak sonuç çıkmadı.

Dakika 45+1: Göztepe’de sol çaprazdan kaleyi gören noktadan Sabri’nin şutunda top çerçeveyi bulmadı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Dakika 46: Chabeke’nin uzun pasında ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Khalid Boutaib, pasını önce soldaki Adem ve Aytaç’a daha sonra sağdan hareketlenen Eren’e aktaramayınca tehlike büyümeden sonlandı.

Dakika 55: Leo’nun soldan ortasında ceza sahası içerisinde Poko yükseldi ancak kafa vuramadı, Cissokho topu uzaklaştırdı.

Dakika 56: Evkur Yeni Malatyaspor mutlak bir golden oldu. Kaleci Farnolle’nin uzun pasında topla buluşan Adem Büyük, kaleci Beto ile karşı karşıya kaldı. Adem’in vuruşunda top yan direkten oyun alanına geri döndü.

Dakika 64: Adem’in sağdan ortasında Eren Tozlu’nun kafa vuruşunda Göztepe kalecisi Beto topu çizgi üzerinde kontrol etti. Bu pozisyonda Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcular topun çizgiyi geçtiğini ifade ederek gol beklediler ancak hakem devam kararı verdi.

Dakika 69: Evkur Yeni Malatyaspor mutlak bir gol daha kaçırdı. Oyuna yeni giren Gilberto’nun şutunda defanstan seken top altı pas üzerindeki Boutaib’in önünde kaldı. Boutaib’in şutunda top üst direkte patladı.

Dakika 71: Adem’in pasında Gilberto ceza sahası sol çaprazda topu stop etti geriden gelen Aly Cissokho vurdu top yandan auta çıktı.

Dakika 72: Poko’nun derinlemesine pasında Demba Ba kaleci Farnolle ile karşı karşıya kaldı. Demba Ba’nın vuruşunda kaleci Farnolle gole izin vermedi. Dönen topta, Ghilas’ın ortasında Chebake kalecisi Farnolle’ye göğsüyle indirmek istedi ancak arkasındaki Göztepelileri görmedi. Kaleci Farnolle iki Göztepeli oyuncunun arasında topu kontrol ederek, gole izin vermedi.

Dakika 78: Halil’in pasında Ghilas müsait pozisyonda kaleyi yokladı. Sadık Çiftpınar, topun önüne yatarak, tehlikeyi önledi.

Dakika 89: Leo’nun soldan ortasında Gouffran ceza sahasında yükseldi ancak top kafasının üzerinden geçti.

Maçın sonuna 5 dakika ilave edildi.

Dakika 90+2: Evkur Yeni Malatyaspor Enes’in Adem Büyük’e yaptığı hareket sonrası ceza yayı üzerinden serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu Aytaç kullandı top, barajdan döndü.

Dakika 90+3: Enes sol çaprazdan şansını denemek istedi Gilberto’ya çarpan top kornere çıktı. Korner atışında sonuç yok.

Karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: AA- iha (İzmir)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

35 yorum yapılmış

  • ali ekber (5 yıl önce)
    Kötü oynadı diyen arkadaşlar futbolu bilmeyen sistemden haberleri olmayan kişiler hurrraaa bir anlayış olsa her maçında 3-5 gol olsa goller atıp yenilgiler alsa sonra antalyaspor gibi zamanında yılmaz varol vardı süper top oynuyoruz dedi takım sene sonu düştü sonrası salya sümük bence stratejisini iyi ayarlayan teknik ekip var oyuncu ekibi bir iki oyuncu dışında ellerinden geleni yapıyorlar bu takım ikinci yarı ligin ilk 5 takımını geçin sadece antalya ya yenilmiş bir takım bazı şeyleri görerek düşünerek yorum yapın takımımız ilk yılında ligde kaldı inşallah seneye karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak güzel orta sıraların değil de ilk 8 takımı olmak iiçin politika sergilerlerse yeter bizlere.Yeter ki her yıl süper ligde olalımmmmm
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    kapı gibi kaleci bu kaleciyi değiştirme hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • tekin06 (5 yıl önce)
    Takım yener rezil oynadık puan aldık,takım iyi oynar ama gol atamayınca reziller denilir,takım yenilirse zaten takıma söylenecek her türlü hakarette bulunurlar...Arkadaş bir kere de şu takımın arkasında olun..İsteğiniz nedir sizlerin anlayamıyorum..Gerçi taraftar diyoruz ama bu şekilde taraftarlık olmaz....
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (5 yıl önce)
    Kalecimiz gerçekten güven veriyor. Bu zamana kadar haksızlık edilmiş.Keşke sezon başından sabırla devam edilse idi.Seneye bu kaleci değerlendirilmeli..
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK / İZMİR (5 yıl önce)
    Bu sene gördük.İki-üç puanın dahi takımların kaderini çizdiğini.Bu kadro korunmali sağ ve sol kanata mutlak takviye forvet alınmalı.Seneye bu kadar şanslı olmayabiliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (5 yıl önce)
    Direğe takılma değil.Buna BECERİKSİZLİK desek daha iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • sezer (5 yıl önce)
    helal olsun bu takıma liğin en vasat takımı 40 puan aldı malatyanın en büyük şansı erol hoca tebrik ederim bu başkanla bu takım yürümez herkes biliyo
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Muhteşem futbol. Gurur duydum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (5 yıl önce)
    3+1+3+1+3+3+1+1+3+3+1+3+1+1+3+3+3+1+1+1 40 yapar ve Malatyaspor kümede kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    Maden bu yeteneğiniz varı da şimdiye kadar niye böyle oynamadınız bu maç için bazı arkadaşlar beceriksiz diyorlar bana göre beceriksiz değil şansızlık ben size futbol hırsızımı yoksa oyunda çalan mı desem bilemiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye 44 (5 yıl önce)
    Son zamanlarda izlediğim en heyecanlı maçtı. 0-0 bitmesi bir mucize.
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit (5 yıl önce)
    beceriksizler ordusu, 2 puanı bıraktık geldik. Arkadaş o paraları alıyosanız o golleri atacaksın. Maçı izlerken elim ayağım titriyo, yemin ediyorum biz halı sahada daha güzel top oynuyoruz. Birileri de kalkmış yok eleştirmeyin, yok kötülemeyin, yok takım iyi. Bireysel yetenek, kabiliyet yok. Ademle Boutaip abi siz şakamısınız. Csokko sol ayağına gelen şutlarına bakın hele tam komedi. Sene sonunda gönderin gitsin bunları. İçimizdeki futbol aşkını bitirmeye niyetli topçular var sanırım??
    0
    0
    Yanıtla
  • Kodalmm (5 yıl önce)ümit isimli kullanıcı yorumuna
    Esas şaka gibi olan siz ve sizin gibiler.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Gelecek vadeden bir takım, antrenör ve harika bir oyun taktiği Seneye takımların korkulu rüyası olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Malatyaspor bu hafta galatasaray ı zorlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ogün (5 yıl önce)
    Dışarıdan seyreden biri olarak şunu kesin olarak söylemek isterim.Malatyaspor,çok iyi bir takım olmayabilir,ancak çok tehlikeli bir takım olmuş.Maçın farklı bölümlerinde,çok farklı oyun anlayışına sahip oluyor,ve rakibin planlarını bozuyor.Bu kadroya orta saha ve iyi bir iki forvet takviyesi ile,her takıma sürpriz yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    HALEN TAKIMI ELEŞTIREN ARKADAŞLAR YAPMAYIN TAKIM ÇOK IYI BIR YERDE DAHA NE ISTIYORSUNUZ HAFTAYA GS YENSEK DAHI GS OYNAMADI DA YENDIK DERSINIZ YENILSEK BAKIN GOL FUKARASI SU BU DERSINIZ BU DA TAKIMA VE MALATYAMIZA YAKIŞMIYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    Bu sene izlediğim en iyi malatyaspor maçıydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengizist (5 yıl önce)
    Malatya sezonun en güzel futbolundan birini bügün oynadı Göztepe’yi ressmen dağıttı bu gece Bu gece futbolculardan ziyade erol hocaya değinmek istiyorum Sezon başında düşmeye en yakın takım Malatyaspordu Teknik direktörü kaçmış futbolcuları ne yapacağını bilemez haldeydi Hatta bazı teknik direktörler malatya’ya gelmek bile istemiyorlardı Erol hoca bütün risklere rağmen malatya’ya gelip kısa bir sürede takımı toparlayıp ligin en dirençli takımı haline getirdi şu anda bütün rakipler Malatya spordan çekinir hale geldi bu bile inanılmaz bir başarıydı o yüzden yönetimin bir an önce hiç vakit kaybetmeden Erol Hocayla yeniden anlaşıp Gelecek üç yılın planlamasını yapması lazım seneye inşallah liglerde Malatyaspor fırtınası esecek Emeği geçen herkese teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ve Ben Size Tşk..Ederim Yorumunuzu Beğendim....
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (5 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor hedeflediği 40 puana ulaştı.Özellikle ikinci devrede oynadığı oyunla galibiyeti kaçıran takım Yeni Malatyaspor oldu.Gol yollarında bir türlü rakip takım ağlarını havalandıramıyorlar.Geride kalan iki maçta takımımıza başarılılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Günpınarlı (5 yıl önce)
    İyi yorum yapanlara teşekkürler Malatyaspor’a başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben Tşk..Ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Dünyada berabere bitecek en son maç herhalde bu maçtı.Olmazsa olmuyor.Erol Hocayı tebrik ederim.İlk yarı farklı ikinci yarı çok farklı bir taktik izledi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Murat Yıldırım ın annesine Allah rahmet eylesi kendisine de sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (5 yıl önce)
    Transfer döneminde acilen cok kaliteli bir forvet alınması gerektiğini tekrar takrar görüyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (5 yıl önce)
    Helal olsun size süper oyndınız.3 puan ı biz hakettik.ama olmadı. Allahınıza kurban.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali aslan (5 yıl önce)
    Vitaminsiz butaib yine iş başında. Koskoca takımda bitirici vuruş yapabilen bir oyuncu yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet yildirim (5 yıl önce)Ali aslan isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle adamlar beceriksizz boutalip den oduncu bile olmaz. Adem bomboş direğe nişanlıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Malatya gol fukarasi oldu bu beceriksiz futbolcular yuzunden.
    0
    0
    Yanıtla
  • ağzına sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (5 yıl önce)
    Bu kadar şanssızlık mı olur,inanılmaz goller kaçırıyoruz üç top döndü direkten
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Trt sadece beşiltaş kayseri maçini veriyor Neden
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    LÜTVEN EN AZINDA 1 PUAN MALATYAYA YAKIŞAN BIR SONUÇ BEKLIYORUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan bozdogan (5 yıl önce)
    Haydi malatya izmirli bir malatyali olarak sevindir bizi
    0
    0
    Yanıtla