SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, İzmir'de 'VAR':1-3

0
Güncellendi - 2018-08-14 02:21:44
Yeni Malatyaspor, İzmir'de 'VAR':1-3
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, sezonun ilk maçında İzmir'de Göztepe ile karşı karşıya geldi ve karşılaşmayı 3-1 kazanmayı bildi. Karşılaşmada Göztepe'den 2, Yeni Malatyaspor'dan 1 oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kalırken, VAR sistemi Yeni Malatyaspor'un galibiyetinde önemli rol oynadı. Bir golü VAR'la sayılan, rakibin attığı bir gol VAR'la iptal edilen, rakip takım oyuncusuyla ilgili bir kırmızı kart VAR görüntüsüyle çıkan maçta, Yeni Malatyaspor'un gollerini Mina ile yeni transferler Aleksic ve Ömer Şişmanoğlu kaydettiler.

STAD: Bornova Stadı - İzmir

HAKEMLER: Özgür Yankaya , Erdinç Sezertam, Candaş Elbil, 4.Hakem Özgüç Türkalp, Ali Palabıyık (VAR), Yaşar Kemal Uğurlu (AVAR)

GÖZTEPE: 13. Antonıo Alberto Bastos Pımparel, 20. Lamine Gassama (Dk.82 75. Tayfur Bingöl), 2. Chrıstıan Chagas Tarouco, 25. Wallace Reıs Sılva, 3. Adama Traore, 17. Andre Bıyogo Poko, 8. Andre De Castro Pereıra, 10. Yoan Patrıck Gouffran (Dk.39 Alpaslan Öztürk), 7. Halil Akbunar, 63. Deniz Kadah, 9. Nabıl Ghılas (Dk.54 23. Yasin Öztekin)

YEDEKLER: 1. Mehmet Göktüğ Bakırbaş, 4. Hakan Çinemre, 75. Tayfur Bingöl, 41. Berkan Emir, 5. Alpaslan Öztürk, 23. Yasin Öztekin, 55. Doğanay Kılıç, 11. Axel Thomas Ngando Elessa, 26. Lautaro Fausto Grıllo Prates, 30. Yalçın Kayan

TEKNİK SORUMLU:Bayram Kadir Bektaş

YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 6. Guılherme Costa Marques (Dk.81 7. Ömer Hasan Şişmanoğlu), 9. Khalid Boutaıb, 10. Adem Büyük (Dk.68 77. Rahman Buğra Çağıran), 16. Sadık Çiftpınar, 18. Muenfuh Seth Sincere, 19. Ahmed Ildız, 22. Danijel Aleksic, 29. Issam Chebake, 44. Arturo Rafeal Mina Meza, 87. Issıar Dıa (Dk.76 17. Mıchael Pereıra),

YEDEKLER: 35. Abdulsamed Damlu, 4. Gökhan Akkan, 7. Ömer Hasan Şişmanoğlu, 17. Mıchael Pereıra, 20. Mitchell Donald, 28. Murat Akça, 61. Mustafa Eskihellaç, 77. Rahman Buğra Çağıran, 98. Berkan Durdu

TEKNİK SORUMLU:Erol Bulut

GOLLER: Dk.22 Mina, Dk.73 Aleksic, Dk. 90+1 Ömer Şişmanoğlu, Dk.70 Sadık Çiftpınar kendi kalesine (Yeni Malatyaspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.32 Poko, Dk.47 Castro Pereira (Göztepe), Dk.64 Chebake (Yeni Malatyaspor) 

SARI KARTLAR: Gassama, Yasin Öztekin (Göztepe), Mina, Ömer Şişmanoğlu, Aleksic (Yeni Malatyaspor)

5. dakikada ceza saha içinde topla buluşan Danijel Aleksic topu kafayla Boutaib’e indirdi ancak hakem bu pozisyonda ofsayta hükmetti.

8. dakikada Göztepe'den Poko, atak başlatmak isterken Mina müdahale etti ve pozisyonu kesti.

9. dakikada Gouffran savunmanın arkasına sarktı, ancak yan hakem ofsaytı belirledi.

12. dakikadaki Göztepe atağında, Gouffran topu Halil'le verkaça girdi, ancak ayağı kayınca Malatya defansı topu aldı.

15. dakikada Göztepe gole çok yaklaştı. İzmir ekibi sol taraftan korner atışı kazandı. Adama Traore ceza sahasına ortasında Deniz Kadah vurdu, top direkten döndü.  Bu pozisyonun devamında Wallace Reis'in ceza alanı içinde yerde kalması üzerine maçın hakemi Özgür Yankaya, Video Yardımcı Hakem (VAR) ile görüştü ve pozisyonda penaltı olmadığına karar verdi.

18. dakikada Yeni Malatyaspor atak geliştirdi, ancak Aleksic topu kontrol edemeyince sonuçsuz kaldı.

21. dakikada Guilherme, topu Göztepe sahasına taşıdı, ancak Poko tarafından faulle durduruldu. Bu pozisyonda Poko sarı kart gördü.

22. dakikada Yeni Malatyaspor’da kazanılan serbest vuruşu Guilherme kullandı. Orta alanın sağ bölümünde kullanılan serbest vuruşta Göztepe defansı topu uzaklaştırdı. Sağ kanada açılan top, Evkur Yeni Malatyasporlu oyuncularda kaldı. Sağdan gelen ortada Arturo Mina topu ağlara gönderdi. Ancak yan hakem, ofsayt bayrağı kaldırdı. Hakem Özgür Yankay'a VAR'a başvurdu ve görüntüleri inceledikten sonra gol kararını verdi: 0-1

27. dakikada Adem Büyük, Göztepe'li Gassama tarafından sert faulle durduruldu. Adem bu pozisyonda sakatlık geçirirken, Gassama sarı kart gördü.

28. dakikada Khalid Boutaib altı pas üzerinden şansını denedi ancak top dışarı çıktı.

30. dakikada Halil Akbunar, sağdan Yeni Malatya ceza sahasına orta yapmak istedi, ancak top farklı bir şekilde auta çıktı.

32. dakikada Poko, sol kanattan hareketlenen Adem Büyük’ü faulle durdurunca ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Göztepeli taraftarlar bu pozisyonda hakeme tepki gösterirken, Poko arkadaşları tarafından sakinleştirilerek, oyun dışına çıktı.

34. dakikada sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu Guilherme kullandı. Guilherme’nin ortasında Göztepe savunması topa müdahale etti.

38. dakikada Göztepe takımından Yoan Gouffran tarafından çekilen şut kaleci Ertaç Özbir topu rahatlıkla kontrol etti.

42. dakikada Göztepe takımından Halil Akbunar sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortaladı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

45+1. dakikada Chebake rakiplerinden sıyrıldı, çizgiye indi. Göztepe cezasahasına ortalamak isterken topun kontrolunu kaybetti ve atak autla sonuçlandı.

İlk yarı 1-0 Evkur Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

47. dakikadaki Arturo Mina, Castro Pereira tarafından faulle durduruldu. Göztepe’de Castro Pereira'nın yaptığı faul sonrası hakem Özgür Yankaya VAR’ı işaret etti. Hakem Özgür Yankaya, pozisyonu izledikten sonra Castro Pereira'ya direkt kırmızı kartını gösterdi ve Göztepe sahada 9 kişi kaldı.

48. dakikada Göztepe Nabil Ghilas ile önemli bir poziyonu değerlendiremedi. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Nabil Ghilas tarafından çekilen şut kaleyi bulmadı.

52. dakikada sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Lamine Gassama ortasını yaptı, Evkur Yeni Malatyaspor defansı topu uzaklaştırdı.

55. dakikada Aleksic, sağ kanattan koşu yapan Seth Sincere ile topu buluşturdu. Sincere'nin pasında Adem Büyük ceza sahasında topu kontrol etti ancak pası Aleksic'e gelmedi.

57. dakikada Adama Traore’nin ceza sahası dışından şutunda kaleci Ertaç Özbir topu kontrol etmekte zorlanmadı.

58. dakikada Evkur Yeni Malatyaspor’da Danijel Aleksic ceza sahasına girdi ve şansını denedi ancak top dışarı çıktı.

62. dakikada Göztepe takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Göztepe adına Yasin Öztekin kullandı. Yasin Öztekin rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden şansını denedi ancak top savunmadan geri geldi.

64. dakikada Yeni Malatyaspor’da ikinci sarı kartını gören İssam Chebake oyundan ihraç edildi. Yeni Malatyaspor’da Issam Chebake, ceza sahasının önündeki bir noktada Lamine Gassama’ya faul yaptı. Hakem Özgür Yankaya, Chebake’ye ikinci sarı kartını gösterdi ve Faslı oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

69. dakikada Yeni Malatyaspor’da kazanılan serbest vuruşu Danijel Aleksic kullandı. Danijel Aleksic sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortaladı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı.

70. dakikada Halil Akbunar savunma arkasına koşu yapan Yasin Öztekin'e pasını verdi. Yasin'in çevirdiği top Deniz Kadah'a gelmeden müdahale etmek isteyen Sadık Çiftpınar, kendi ağlarını havalandırdı:1-1

73. dakikada Yeni Malatyaspor, Seth Sincere'nin sağdan ortaladığı topa çıkan kaleci Beto'dan önce topu kafayı yapıştıran Danijel Aleksic ile yeniden öne geçti:1-2

77. dakikada  Yeni Malatya ceza sahasında topla buluşan Deniz Kadah topu iyi kontrol etti ve önünü açtı. Halil Akbunar ve Deniz Kadah arada kalan topa aynı anda vurmaya kalkınca top auta çıktı ve gol fırsatı kaçtı.

83. dakikada Halil Akbunar arka arkaya çalımlarla ceza sahasına  girdi, ancak son anda müdahale eden Seth tehlikeyi savuşturdu.

89. dakikada Göztepe atağında Alpaslan Öztürk ceza sahasında önünde kalan topu ağlarla buluşturdu ancak VAR incelemesi sonrası ofsayt kararı verildi.

4. hakem oynanmamış süre olarak 6 dakikayı işaret etti.

90+1. dakikada Yeni Malatyasporlu Ömer Şişmanoğlu, cezaalanı sağ çaprazı dışından attığı şut ile topu ağlarla buluşturdu ve  3-1'e getirdi.

Karşılaşma 3-1 Yeni Malatyaspor'un galibiyetiyle son buldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com (İZMİR)

FOTOĞRAFLAR: Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

40 yorum yapılmış

  • Bülent (5 yıl önce)
    Beyler neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben çok mutlu oldum. Bazen iyi oynarsınız galip gelirsiniz, bazen iyi oynarsınız gol atamaz yenilirsiniz, bazen de iyi oynamayıp fırsatları iyi değerlendirip galip gelirsiniz.Futbol netice oyunu. 3 puanı kazandıran takım baş tacımız. Tebrikler.Başarıları daim olsun inşaallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    HARIKA BIR SEVINC ANLATAMAM ALLAHINIZA KURBAN HADI FENERIDE YENELIM ÜÇ BÜYÜK SEVDALILARI BU TAKIM BIZIM TAKIM HEP BERABER EN BÜYÜK MALATYA
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (5 yıl önce)
    Tebrikler.takim bir kaç hafta sonra daha iyi olur .
    0
    0
    Yanıtla
  • Gazi (5 yıl önce)
    Felaket tellalları yine iş başında arkadaşlar Göztepe deplasmanda oynuyorsun bir takımın yarısı yok eksik Göztepe Senden daha iyi transfer yapmış ve sen 9 kişi de kalsa onun işte kalsa 3 puan alıyorsun biraz da olur mu yaklaşın her şey ya daha sezonunun ilk maçında başladığınız ile karamsarlığa
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (5 yıl önce)
    Maçı canlı izlemedim. Malatyasporu tebrik ediyorum. Deplasmanda 3 puan çıkarmak kolay birşey değil. Var sisteminin adaleti ençok malatyaspora yarayacaktır. VAR olmasaydı Malatya kaybedecekti.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Oynadığımız futbolu beğenmedim buna rağmen haftaya fenerbahçe maçından hiç korkmuyoruz.onlarda çok kötü oynayarak Bursayı yendiler.Aynı futbolu malatyada oynarlarsa bizim takım feneri rahat yener.Haftalar ilerledikçe takımda uyumda artacaktır.daha iyi olacağına inanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • jubo (5 yıl önce)
    galip gelir eleştirirsiniz mağlup olur eleştirirsiniz düşün artık malatyasporumuzun yakasından bırakında keyfini sürelim galibiyetimizin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ateş 44 (5 yıl önce)
    Oyuna tepki gösteriliyor haklı olunan yönler var fakat unutmayalım sakatlarımız çok ve Ahmet Ildız ile Dia bana göre bizi macin başında zaten 9 kişi bırakmıştı. Erol hocam 50. Dk.sonra oyuna biraz daha müdahale Edip hamleler yapabilirdi. Yinede ilk hafta deplasman 3 puan çok iyi emeği geçenlerin ellerine sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (5 yıl önce)
    Geçen yılda 3-1 ile başlamıştık.Her zaman iyi oynayarak kazanılmaz.VAR iyi ki var yoksa bir iki gün konuşulur Malatya nın hakkı yendi der geçilirdi.Gerçekten GÖZTEPE 9 kişi kaldıktan sonra bir duygusallık aldı gitti.Oyunu kenerlara açamadık.Ayağımızdaki topu kaptırdık.YASİN girdi bizi allak bullak etti.Adam karşıdan iki kişi atmış senin sarı kartın var dikkatli olacaksın.Atılmayacaksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Kardeşim,Bu ligde orta sınıfın üst takımı Göztepe’den ,bu kadro ile (eksik çok,dün oynayanlarda sakatlıktan yeni çıkan oyuncular,)Böyle bir ortamda deplasmanda 3 puan alınmış ,Hale’n yorum yapıyorsunuz.Dün bu takımdan iyi oyun,süper futbol beklemeniz çok acayip bir ruh hali.Bu şartlarda nasıl güzel futbol oynayabilir bu takım.Tüm oyuncuları,Erol hocayı tebrik ediyorum.Geriye dönüp baktığımda da geçen yıl VAR sisteminin olmayışında üzülüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Hakem Özgür YANKAYA , Çok güzel bir maç yönettiniz , Yolunuz açık olsun helal olsun size ,Allahına gurban..
    0
    0
    Yanıtla
  • sarıkırmızı (5 yıl önce)
    oturmamış eksik kadro ile ancak bu şekilde oynanırdı lakin Erol Hoca nın felsefesi oyunu 2.bölgede kabul eden oyun anlayışı 9 kişi kalan rakip karşısında ezildi eksik kalan sanki bizdik en sinir olduğum pozisyonda chebakenin 2.yarıdaki deparında ona eşlik eden kimsenin olmaması ve kontra atağa kalktığımızda ademin resmen topları öldürmesi alexic ve guilermeyi beğendim dikine oynayabilen guilerme kanatlarda etkili olabileceğimizi ortaya koyacak boutaib için de geçen sezona oranla daha iyi durumdaydı topu ayağında tutması olumlu pas tercihleri olumluydu umarım sezon sonuna kadar böyle devam eder ömer şişmanoğlu da iyi bir oyuncu araya kaçışları işimize yarayabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    Öncelikle Erol Hocamı kutluyorum ve her ne olursa olsun galibiyet için ellerinden geleni yapan oyuncularımızı. evet eksiklerimiz var olacaktırda lakin liğin ilk maçında 3 puan çok önemliydi başardılar.şahsen ben ilk 5 maç için O puan demiştim şans bizden yana oldu göztepe çok istedi iyide oynadı onlarada başarılar dilerim.daha iyi olur inşallah.yorumcu arkadarlar birbirinize atar yapmaktan vazgeçin birlik olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen Demirel (5 yıl önce)
    Böyle bir oyun amatör maçlarında olmaz .Göztepe 9 kişi ile bizden daha üstün ve daha canlı idi .Bu oyuna göre 3 puan göztepenin hakkı idi. kimse kızmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali sami (5 yıl önce)
    Takımda eksik çok, Göztepe iyi bir takım maçı izleyen arkadaşlar ev sahibi takımın baskısından bahsediyor ama kurgu defansa göre yapılmış ve defans çok iyiydi ve şanssız bir gol yedik kendi oyuncumuzdan. İlk maçta süper sonuç. Ve Galatasaray ile aynı puan aynı averajla liderliği kaptık. Başlangıçlar her zaman önemlidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • eski kurt (5 yıl önce)
    arkadaşlar hemşehrilerim , ülkemiz ekonomik savaşta , bu saaten sonra dövizle adam almak anlamsız. Kadro yeterli , hocamız elinden geleni yapıyor.Daha ilk hafta Göztepe iyi bir takım. Bu takımın iki kez düştüğünü gören ve acısını derinden hisseden biri olarak , hep destek tam destek olmalıyız. Soruyorum, maç öncesi , çok kötü oynaıyıp 3-1 yeneceğiz deselerdi bayram etmez miydik. Kim galibiyet bekliyordu. keyfini çıkarın darısı Fenere...... selam ve muhabetle .
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Sezon başı bundan iyisi can sağlığı şunu bunu bırak, Dolu tübünlerle aklı Avrupa'da olan Fenere de üç atarız. Saldır konbineye saldır bilete. Bu arada yıllar sonra sahada 44 nolu formayı görmek güzel. Mina geldiği gün yazmıştım 44 ona yakışır diye. Yakıştı da. Allah'ına gurban MİNA.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms (5 yıl önce)
    Surda olumsuz yorumda bulunanlara soruyorum... Takım üst düzey oynasaydı dedikleri izin hepsini yapsaydı,amaa yenilseydi hepiniz aynı yorumunu yapacaktınız...Hayır yine yerden yere vuracaktınız..Kötü olsaydı da galip gelseydi diyecektiniz...Yani diyeceğim şu siz sadece ve sadece bu takımı eleştiriyorsunuz...Yıllardır hep böyle...Bu takım şampiyon olup hep üst liglere çıktığı gün de böyleydiniz...Süper ligde de şampiyon olsa yemin ediyorum böyle olursunuz..Bakalım siz nasıl bir taraftarsınız görelim kaçınız bu hafta maça gidip takımı destekleyecek,.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    maçı izlemedim 9 kişi kalan 70 dakikada gözepeden gol yemişiz hemde kendimiz kendi kalemize atmışız 1-1 olmuş istemeyerek futbolda hatalar olur 9 kişi kalan bir takım karşısında bir sıfır öndesin daha rahat futbol oynamam gerekirken panik yapmanın anlamı ne bir de hazırlık devresinde sakatlık geçiren ve yeni transferler edilen antrenman eksiği olan futbolcular sahaya sorulmuş yedekteki futbolcular çokmu yetersizler
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz özcan (5 yıl önce)
    Teşekkürler malatyaspor sezona Göztepe galibiyeti ile başladın yine yaranamadin.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Yine felaket bir maç oynadık. Takım resmen döküldü, sanki biz 9 kişi kalmıştık. Bir aydır kampta olan Dia kayıp,orta saha blok olarak çökmüş, geri dörtlü dağılmış. Ama şans denen bir şey var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orta saha da kimse yoktu zaten..eksiklerden dolayı bu baskıyı yedik..eksikler gelince daha iyi olacak..öyle veya böyle goztepe ye 3 attın ve geldin..bu takımın futbol stili böyle..destek gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Puan iyi, takım çok kötü. Çünkü ortada bir takım ya da takim görüntüsü yok. Kamp döneminde bu kadar oyuncunun sakatlanması ise gerçekten teknik kadronun kamp performansı açısından düşündürücü?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (5 yıl önce)
    Sacma yorum yapan arkadaslar var. Gecen senede böyle yorumlar yapildi. Takim küme düser dendi. Simdi yine Aynisini yapiliyor. Yahu positiv yazin. Takima Moral verin. Malatyaspor un bütcesi belli. En az maliyet ile cok basari yakaladilar. Erol hoca sayesinde. Yönetim cok güzel yapti transferi. Euro ve dollar in durumu belli. Cok harcayalar yok oldular. Bunu düsüncen varmi. Hep Transfer diyen zekasi tasanlara duyurulur. Cebindeki para kadar ötersin. Tekrar tebrikler. 3-1 deplasmanda cok iyi sonuc. Erol hoca bu kadro ile Maximum verim sagliyor. Bravo!
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum..üstelik birçok eksikle kazandılar..orta sahada azubuike ve Murat yok..sol bek erkan kaş gelecek..donald var daha..
    0
    0
    Yanıtla
  • SportmenN (5 yıl önce)
    Gerçekten Çok Kötü İdik....! şu baktığınız skora lütfen aldanmayın....göze batan en iyilerimiz.... Adem..Guılherme Costa Marques......Muenfuh Seth Sincere.....Arturo Rafeal Mina Meza........yani bu futbolla gerçekten Ne Diyeyim burda takım olarak gercekten çok kötüyüz.......acilen birşeyler yapılmalı....
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (5 yıl önce)
    Maçı izlemeyen arkadaşlar lütfen skora göre konuşmayın. takım rezalet. göztepe 9 kişi ile bir tane bile top vermedi biz iki tane üst üste top yapamadık. acilen çok iyi bir forvet ve sol bek lazım yönetimin acilll transfer yapması gerekiyor. Skora aldanıp transfer yapılmazsa hüsran yaşayabiliriz herşeye rağmen kalbimiz malatya için atıyor tebrikler takımımıza.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orta sahada adam yoktu..fark edemediniz mi? Ahmet vardı o da sonuçta azubuike değil..Murat da yoktu..bu baskıyı orta saha göbeğinin zafiyetinden yedik..takımda eksik var..erkan kaş azubuike Murat danold dahil olursa daha güçlü oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Orta sahada azubuike Murat ve yeni gelen donald oynamamasına rağmen iyi bir galibiyet..baskı yememizin tek sebebi işte bu futbolcuların eksikliğidir..orta saha göbeği çok zayıftı..yeni gelenler katkı sağlayacak..brezilyalı çok hareketli ve iyi ayağı var..aleksic de öyle..ayrıca sol kanat a erkan sağ kanata chebake geçerse ilerki haftalarda takım çok sağlam olacaktır..11 imiz muhtemel böyle olacaktır...ertaç-chebake,sadık,mina,erkan-azubuike,donald-Adem,aleksic,Guılherme-Boutaib..
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhteşem yorum Hasan kardeş... Ne düşündüysem aynısını yazmışsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feyzullah (5 yıl önce)
    Aleksici beğendim dia ve ahmed sahada gezdi zamanla iyi Olur takım benim kızdığım 11 e 9 iken fark atacağına Yenilecektik neredeyse bu ne lakaitlik biz 9 kalsak Onlar inanın acımazlardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Orta sahada eksik çoktu..azubuike Murat olsaydı bu kadar baskı kuramazlardi..dediğin gibi Ahmet konulmuştu orta sahaya oda çok yetersizdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    Felaket tellaları, bay bilmişler, puan alamaz diyenler 3 aydır yönetime sallayanlar nerede?
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    öfkeden sinirden elim ayağım titredi stresten heryanıma kramplar girdi,camı pencereyi açıp bağırasım geldi.Böyle rezalet bir maç izlemedim rakip dokuz kişi biz dokuz doğuruyoruz maç boyunca üç pas yaptığımızı hatırlamıyorum tam bir kabus tam bir çileydi,ömrümüzden ömür gitti,sıkıntıdan ayaklarımın kasılması halen geçmedi,çok şükür yenilmedik.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    maçın yıldızı Arturo Mina ve sahanın en kötüsü ıssam cheabek oldu.Geçen yılki hastalığımız orta sahanın yavaşlığı yine devam ediyor.Buna rağmen güzel bir başlangıç oldu.başta Adil gevrek olmak üzere tüm ekibi kutluyorum.tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ata (5 yıl önce)
    Bu yorumu skordan bağımsız yazıyorum.9 kişi kalan bir Göztepe karşısında tel tel döküldük,bu galibiyet asla bizi yanıltmamalı takım ciddi manada çok kötü oynadı,Dia ve yeni transfer edilen Ahmet bu takımda sadece alternatif olur,asla ilk 11 topcusu degil bunlar,umarım Başkanda işi şansa bırakmaz ve çok acil müdehaleler de bulunur zira bu oynanan oyunla kendimizi kandırmayalım ..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Sizlernen.gurur duyoruz.aldiginiz.paralar.helal Olsun.devamini.bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (5 yıl önce)
    Bu takım tam otursun siz ozaman izleyin 1 2 transfer daha yapılırsa çok güzel şeyler olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    Felaket tellalları nerde? Ben isimlerini saymayacam onlar kendini biliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akem (5 yıl önce)
    Hadi kaplanlar 3 puan umarım zor olmaz şans bizden yana olur keyifle döneriz malatyaya ?
    0
    0
    Yanıtla