SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Guilherme Hem Atıyor, Hem Attırıyor

0
Güncellendi - 2019-09-24 00:27:44
Guilherme Hem Atıyor, Hem Attırıyor
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques, Spor Toto Süper Lig'de ortaya koyduğu performansla parmak ısırtıyor. Brezilyalı oyuncu, saha içerisinde kendisine verilen her görevi yerine getirirken, geride kalan 5 haftalık süreçte hem golleri hem de asistleriyle takımın başarısında büyük rol oynuyor.

Spor Toto Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor'da Brezilyalı orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques, ortaya koyduğu performansla bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ligin beşinci haftasında Malatya'da oynanan karşılaşmada Galatasaray ağlarını havalandıran Guilherme, şuana kadar oynadığı 5 karşılaşmada 317 dakika sahada kalırken 3 gol, 3'te asistlik performans ortaya koydu.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi elemlerinde 4 karşılaşmada 164 dakika görev alan Guilherme Costa Marques, Spor Toto Süper Lig'de ise 5 karşılaşmada 317 dakika sahada kaldı. Ligdeki ilk golünü birinci haftada Malatya'da Medipol Başakşehir ile oynanan karşılaşmada kaydeden Brezilyalı futbolcu, ligin dördüncü haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ağlarına mükemmel bir gol atmıştı. Başarılı orta saha oyuncusu, ligin beşinci haftasında Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Galatasaray ağlarını da havalandırmayı başardı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • kadir (4 yıl önce)
    sayın adil gevrek... futbolcu satışlarında. reklam gelirlerinde ve yayın gelirlerinde kasada bayağı para olması lazım. ne yap ne et gülermenin bonservisini alll.. bu adam kiralık. kendi kulübü iyi para veren takıma ocak ayında veya sezon sonu satarsalar şaşma çünkü senin topçun değil satar ve gülerme elden kaçar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Sen furboldan anlıyormusun ki ermantoroğlunuda anlayasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Ne demiş erman toroğlu da çıkıp tuhaf tuhaf konuşuyorsun.Malatyaya ve malatyaapora düşman kazandırmaktan başka ne işe yarıyorsun vaiz oğlumusun vaizin oğlumusun nesin sen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Büyük takımlarda olsa zoruna gitmez. Nedense Malatya yaramıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Vaizinoğlu,Ben sana söylüyeyim,milyonlarca euro para harcamış böyle klüplerin ellerinde böyle bir oyuncu olmadığı için,bu şakşakcıların o öve öve bitiremedikleri yıldız oyuncuları guilherme oyunu ile ezdiği için,böyle bir oyuncunun Nasıl olurda malatyasporda oynadığı içın ve neredeyse 3 sezondur Malatysporun eniyi oyuncularından biri olduğu için oyuncumuz üzerine oynaması kadar doğal ne olabilir?Bak bu guilherme o üç büyüklerde oynuyor olsaydı,haftanın 7 günü methiyeler dizerlerdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (4 yıl önce)
    bu oyuncu nun kumaşı çok iyi tapusunu alın yoksa başka takımlar ilgilenip alabilir. Sahada 1 numaraydı lütfen kaçırmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Maşallah nazar değmesin malatyaspor'u sırtlıyor resmen gerek performansı,gerek mütavazi duruşu ile bu taraftar ve bu şehir'in gönlünde hiç şüphesiz yer edinmiştir guıIherme kendisini seviyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    Erman TOROĞLU çatlayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    GUILHERME HEM ATIYOR HEM ATTIRIYOR AMA GUILHERME ATTIKÇA VE ATTIRDIKÇA ERMAN TOROĞLUNUN NEDEN ZORUNA GİDİYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM?
    0
    0
    Yanıtla
  • ermanın gs li olduğunu bilmeyen mi var. normal zoruna gitmesi gs kazanamadı. kazansaydı demezdi öyle bişe
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen, adam Guilerherme ye kafayı takmış.
    0
    0
    Yanıtla