SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yalçın'a Guilherme Soruldu.. "Fazla Bir Bilgim Yok"

0
Güncellendi - 2020-01-14 21:29:13
Yalçın'a Guilherme Soruldu..
A- A+ PAYLAŞ

DG Sivasspor- B.Yenimalatyaspor kupa maçından sonra Guilherme ile ilgili konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “Bilmiyorum, o konuda çok bilgi sahibi değilim. Bir görüşmeler oldu ama herhalde neticelenmedi. Bakalım transfer bitene kadar netleşir” dedi.

“O Konu ile ilgili fazla bir bilgim yok”

Adı Beşiktaş ile anılan Guilherme ile ilgili yöneltilen soruya ise Yalçın, “Bilmiyorum, o konuda çok bilgi sahibi değilim. Bir görüşmeler oldu ama herhalde neticelenmedi. Tam olarak ne olup ne bittiğini bilmiyorum. O Konu ile ilgili fazla bir bilgim yok. Şuanda bizle beraber olduğu için bizim oyuncumuz konumunda. Bugün de onu ikinci yarı kullandık. Hafta sonu da kullanmayı düşünüyoruz büyük ihtimalle. Bakalım transfer bitene kadar netleşir” cevabını verdi.

Sivas, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

29 yorum yapılmış

  • Malatyalı Apo (4 yıl önce)
    Kupa bize lazım değil kardeşim. Kime lazımsa o alsın. Biz ligde kalalım yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    gulihermenin menejeri acıkladı az önce besiktasın malum sıkıntısından dolayı transfer gercekleşememiş...ALLAH tan adamların transfer tahtası kapalıda bedava transferi bile yapamadılar...BASİRETSİZ YÖNETİM şimdi çıkar biz göndermedik der..kim inanır??
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Ortaya karışık yaptım.Olmadı gibi bir yorum.Bu ne demek? böyle anlamsız bir yorum ne duydum ne gördüm.Klüo de bir sıkıntı başlamış görünüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    Bizim ne tuhaf taraftarlarımız var.Yahu dün sahanın en iyisi guilhermeydi.Onun sayesinde 2.devre gol aramaya başladık.Attığı pasları değerlendiremeyen umut bulut ile ilgili biriniz atamıyor diyemiyorsunuz.Hoca takımı yenilgi üzerine kurgulamış.Herhalde beklemiyordu.Ilk yarıda 3 gol yenince 6-7 tane yememesi için guilherme ve acquahı aldı.6 Tane yedekle lig liderine karşı ilk 8'e kalmak için yedeklerin ile sahaya çıkmak ne demek biliyormusunuz.Hoca yönetime mesaj vermiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celil (4 yıl önce)
    Takımın komple KİMYASI bozulmuş. İvedi olarak malzemeciden yöneticilere kadar PSIKOLOJIK DESTEK almaları lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • M calgan (4 yıl önce)
    Takım ruhu yok kümeyi garantileyen bir takim gorüntusu sergen hoca kendine gelmese bu takim düşer taraftarı küstururseniz bu takim düşer sergenin kafası nerede bilmiyorum ama bir an önce kendine gelmesi gerekiyor kaleci yedek kala kala kaleciligi unutmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDEM 44 (4 yıl önce)
    Çok da yazılacak, yorum yapılacak birşey yok. Sadece ruhsuz ve çapsız oyunculara,teknik heyete,yöneticilere yazıklar olsun bu şehri, bu takımı rezil ettiniz. 2. Ligden hatta 3. Ligden bir takım olsaydı bu kadar rezil futbol oynamazdı...
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (4 yıl önce)
    Malatyasporun isim listesini Abuzer dayının önüne koysan buradan onbir kişiyi seç desen bu kadar kötü bir onbir çıkaramazdı. sergeni tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Yorumculara bakıyorum. sanki tek suçlu Gllerme gibi pasif oynadığını ifade ediyorlar.Başta teknik heyet dersini iyi çalışmamış futbolcuların çoğu sanki tatilini uzatmış.Özellikle Robin,Donald,Ahmet İldiz baş rolü oynayanlar.Tüm futbolcularda kosangtrasyon eksikliği vardı.Rakip 3-0 galip hala hırslı disiplinli.Yediğimiz 4.golde Robin faul yapıyor rakibin çabuk oynayıp gol atmasını seyirci kalıyor.Sanki gazozuna bir maç.Böyle seyreden maç da Gilerme’yi suçlamak ne kadar doğru?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Şahin (4 yıl önce)
    Yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 yıl önce)
    Kim gelir kim gider önemli deyil bu saaten sonra böyle oynarsak küme düşmeye adayız şimdiden söylemesi bu hafta başakşehir kaç tane yiyecegimiz belli deyildir içeride trabzon o maçtadada puan beklemeyin olan maçlara gelen taraftara olacak ondan sonra seyirci yok niye gelsinki kendiniz oynayın kendiniz seyredersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Beşiktaş a gidecek diye umitlendi ancak Bjk çağırmayınca bütün hayalleri suya düştü ve böyle ruhsuz hedefsiz bir şekilde oyun oynatır
    0
    0
    Yanıtla
  • Boş yorum yapmışsın.Türkiyedeki Her futbolcu İstanbuldaki üç takımın birinde oynamak ister. Guilherme Brezilyalı o daha çok ister çünkü oralar kabul etsen de etmesende birer vitrin.,guilherme Malatyaspor dışında bir Anadolu takımında oynamam ancak istanbul takımlarından bir teklif gelirse 40.000 euroya serbest kalma maddesini hem futbolcu hemde başkan birlikte anlaşmışlar..Guilhermeyi nasıl suçlarsınız.Biraz hissi değil,mantıklı düşünün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kim ruhsuz oynamış guilhermemi? Onun sayesinde Takım ikinci yarıda çok gol pozisyonuna girildi ama atacak adammı var?vallahi ben olsam bu takımda bir dakika durmam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Bu saaten sonra Guilerme bitmiştir, hatta mac kadrosuna alınması bile hata olur, adam basamayacak sakatlanma korkusuyla, bir kişi eksik oynayacağız, madem bu kadar fedakarlık yapiyor beşiktaş için teşekkür edip gönderilmeli, ister beşiktaşa onlar almazlarsa da istediği yere,
    0
    0
    Yanıtla
  • Guilhermenin hiç suçu yok.Bu işleri hazırlayan pişiren Sayın Başkandır.Ben guilhermenin yerinde olsam bu saatden sonra Malatysporda topa ayağımı değdirmem.Adam sözleşme dışına 1 milim sapmamış.Klüpde herşey düzgün yanlış olan guilherme öylemi?Sana birşey söylüyeyimmi? Guilherme aldığı paranın on katı karşılığını verdi bile..
    0
    0
    Yanıtla
  • Guilhermeye çok üzülüyorum.İnşallah transferi gerçekleşir.Adam prosedüre uygun davranmış ama haksızların ortalardaki ifadeleriyle haksız duruma düşürülmüş bir oyuncu.Allah akıl versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Teknik hasan (4 yıl önce)
    Sergen hoca beşiktaşı yenmemizi hâlâ sindirememiş görünüyor.hocam kısa ve öz istifaya davet ediyorum.sen bu kafa ile gidersen takımı küme düşüreceksin.bunun sorumlusu sensin.sivas as kadro çıkmış. Sen neyine güveniyorsun as kadro cıkmıyorsun. Hocam kusura bakma da gönülsüz iş yaptığın suratından belli.
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (4 yıl önce)
    Hocam ayda 500 bin tl alıyorsun yazık bu paraya sen ne iş yapıyorsun bu takım ne kadar isteksiz forumsuz ikinci golden sonra televizyonu kapattım futboldan soğudum yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    takımda bi vurdum duymazlık.. disiplinsizlik. malesef sergen yalçın bunun önüne geçemiyor. süperligde teknikdrektörler arasında en fazla para alan beşinci teknikdrektör.. sen bu kafaylamı büyük takım veya milli takım hocası olacaksın. çünkü geldiğinde öle demişttin.. sahaya sürdüğün ilk onbirle malatyayı rezil ettin.. nasıl olsa sözleşmende tazminat yok. yönetim acilen göndersin bizler daha fazla verem etmeden
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Hoca ya Beşiktaş soruluyor sen kimin hocasısın. Sen bilmiyorsan kim bilecek. İstifa et Sergen Yalçın
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (4 yıl önce)
    Takımı kime soracayız dersin emenat duruyor yeni malatya spor için tehlike çanları çalıyor sorun büyük sanırım
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Gideceksen lig başlamadan git.Erol bulut gibi son beş haftayı bekleme.Takımı Antalyada ne yaptın ettiysen perişan halde.sonumuz hiç iyi görünmüyor.cumartesi günü başakşehirde.4 tane atmazsa iyidir.şimdiden korkulu rüya görmeye başladık.Adil başkanda kredisini hoyratça tüketiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Guilerme yi sormayın takımı aorun takımo transferi sorun adil gevreki sorun neden takom böyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (4 yıl önce)
    Hoca sen hangi takımı yönetiyorsun?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (4 yıl önce)
    Çok ilginç Sergen in takımla alakası yok yav. Aslında kendini bitiriyor farkında değil. Eğer takıma bu kadar alakasızsa bıraksın. Yani bunun faydasından çok zararı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Bu ne demek oluyor biliyormusunuz takımla alâkam kalmadı biraz öte oynayın Bana bir şey sormayın adım hıdır elimden gelen budur.... Yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırr (4 yıl önce)
    Mersedes Kadiremi soralım.Kim bilir acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süper ?
    0
    0
    Yanıtla