SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Günde 10 Futbolcu Arıyor''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, transfer çalışmalarındaki son durumu değerlendirirken, her gün kendisini Malatyaspor'a gelebilmek için, gerek Süper Ligden, gerek Lig A'dan "lisansları ellerinde" olan 10 futbolcunun aradığını söyledi. Bu arada, Malatyaspor'un yoğunlukla üzerinde durduğu iki ismin İstanbulspor'lu ortasaha oyuncusu Mustafa Sert ve Elazığspor'lu Erman Kılıç olduğu öğrenildi.

KARTAL'IN AÇIKLAMALARI..
Teknik Direktör Kartal, antrenman sonrası basın mensuplarının transfer çalışmaları ile ilgili sorularını yanıtlarken, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Ben alınacak oyuncunun bizim takıma katkı sağlayabileceğine inandığım, güvendiğimiz ve fazla oyuncu almayacağımız için nokta birkaç transfer yapıp bu işi de kapatacağız.

Bir iki tanesiyle mesafe aldık. Bu akşam veya en geç yarın 1-2’si bitebilir.."dedi.

Kartal, kadro dışı bırakılan Celil ve Şenol Yavaş'ın affedilmeleri ile ilgili yönetimden bir talebinin olup olmayacağı sorusuna, “Öyle birşey söz konusu değil. Celil ve Şenol bizim oyuncularımız. Ama duruma göre kulübün değerlendirmesi içerisinde olacaklardır. Ama af edilip edilmeyeceklerine yönetim karar verecek. Sonuçta bu karar yönetimi ilgilendirir. Çünkü benden önce kadro dışı bırakılmış.

Ben teknik heyet olarak ne kalsın, ne gitsin diyebilirim şu anda. Öyle bir şeyim yok. Ama yönetim bu kadar para bağlamış, bir yatırım yapılmış. Büyük paralar bağlanmış bu iki oyuncuya. O yönetimin kararıdır. Alacakları karara saygı duyarız." yanıtını verdi.

Kartal, ince eleyip sık dokudukları için şu ana kadar bir isimle anlaşma olmadığını hatırlatarak, "Biz 10 günde oyuncu almadıysak, bilin ki işi ne kadar ince eleyip sık dokuduğumuz anlamına gelmesi gerekir. Alınmış oyuncu gerçekten ihtiyacımız olan mevkiye göre alınması gereken oyuncu olması için uğraşıyoruz. Yoksa günde beni 10 tane futbolcu arıyor. Yoksa alınmış olmak için alırız. Bonservisi elinde. Süper Ligden, Lig A’dan günde en az 10 tane arıyor. Ama bizim ihtiyacımız olan, faydalanabileceğimiz oyuncunun buraya gelmesi lazım bu saatten sonra. Çünkü 17 tane final maçımız var ve biz şampiyonluğun en büyük adayıyız." diye konuştu.

Kartal, Kaleci Bora'ya birçok kulübün talip olduğu yolundaki haberlere ilişkin olarak da, "Hepsi asparagas haberler. Hiçbir teklif yok. Hepsi basının asparagas haberleri." açıklamasını yaptı.

Malatyaspor Teknik Direktörü Kartal, takımdan gönderilecek futbolcu olup olmadığına ilişkin bir soruya, "1 veya 2 tane olabilir. O da kendileriyle ilgili istek ve problemleri olan arkadaşlar.." yanıtını verdi.

İsmail Kartal, rakiplerin transfer çalışmaları ile ilgili de, "Herkes sessiz ve derinden çalışıyor. Kimse kimseye açık vermeden, isim vermeden.. İsim verdikleri zaman başkaları da talip oluyor. Herkes gizli ve derinden gidiyor." yorumunu yaptı.

TRANSFER KULİSLERİ..
Öte yandan, Malatyaspor'un İstanbulspor'un stoperi Mustafa Sert ile Elazığspor'un orta saha oyuncusu Erman Kılıç transferi üzerinde yoğunlaştığı, Erman Kılıç için 1-2 futbolcu ile üste para teklifinin de Elazığspor kulübüne iletildiği öne sürülürken, bu konuda kulüpten herhangi bir teyit gelmedi.

Diyarbakırspor'lu Muhammet Ali Kurtuluş'un da kulübüyle sorunlarının bulunduğu, bu futbolcunun da Malatyaspor'un ilgisinde olduğu öğrenildi.

Öte yandan, Malatyaspor'un kadro dışı bıraktığı oyunculardan Şenol Yavaş'ın, Sakaryaspor'la prensipte anlaştığı belirtilirken, bu futbolcunun sözleşmesinin 1-2 gün içerisinde feshedilebileceği öğrenildi. Kadro dışı bırakılan diğer oyuncu Celil'le Kayseri Erciyesspor'un ilgilendiği, ancak Malatyaspor kulübüne herhangi bir teklif ulaşmadığı haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız