SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan Azerbaycan'a Gitti

0
Güncellendi - 2018-08-03 06:18:22
Gürkan Azerbaycan'a Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Azerbaycan Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Azerbaycan-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Üyesi ve Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva’nın daveti üzere Azerbaycan’a gitti. Başkan Gürkan, burada bir dizi görüşmelerde bulundu.

Azerbaycan Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü dolayıysa Azerbaycan-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Üyesi ve Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ülkesine davet etti. Azerbaycan Milletvekili Paşayeva’nın daveti üzere Azerbaycan’a giden Başkan Gürkan, Tarihi Kentler Birliği Başkanı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile birlikte Azerbaycan-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Üyesi ve Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva’ın eşlik ettiği bir dizi görüşmelerde bulundu. Gürkan'ın da yeraldığı grup, Azerbaycan eski Devlet Başkanı Haydar Aliyev'in mezarını da ziyaret etti.

Azerbaycan’da bir dizi görüşmelerin yanı sıra geziye de katılan Başkan Gürkan, Türkiye-Azerbaycan dostluk ilişkilerinin sarsılmaz olduğunu kaydetti. Başkan Gürkan, Azerbaycan ziyareti kapsamında yapılan görüşmelerin Azerbaycan-Battalgazi dostluk ilişkilerini daha da güçlendireceğini ifade etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ali (5 yıl önce)
    Kardeş günah almak kolay bi belgen varsa bişey alıp sattığına karşın çıkar söylersin yoksada çoluğundan çocuğundan çıkar vebal almak kolay değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankara'dan (5 yıl önce)
    Başkanım kardeş ülkelerimize yaptığınız ziyaretler ve ilginiz için bir hemşehriniz olarak mutlu oldum, gurur duydum. Var olun...
    0
    0
    Yanıtla
  • veli97630 (5 yıl önce)
    YANDAŞŞINIZ SİZİDE GÖRECEĞİZ SELAHATTİN BAŞKAN GİBİ SİZDE BİTECEKSİNİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • veli97630 (5 yıl önce)
    EDİTÖR NİYE YAYINLAMADIN YORUMUMU
    0
    0
    Yanıtla
  • Drejanlı44 (5 yıl önce)
    2019 da büyükşehir belediye başkanı olacak inşallah selahattin başkanımız...
    0
    0
    Yanıtla
  • veli97630 (5 yıl önce)
    bir dizi görüşme nedir ya .ne aldı ne sattı .açık açık yzınsana bir dizi görüşmeymiş .bu başkan tribüne oynuyor beyler. haberiniz ola bu da boş çıktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem Parlak (5 yıl önce)
    Biride çıkıp demiyorki başkan kahverengi ayakkabı giyme :) Aha ben dedim :)))
    0
    0
    Yanıtla