SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Aidiyet Duygusu Var"

0
Güncellendi - 2019-12-14 04:05:25
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, beraberindeki dernek yöneticileriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, Dernek yönetimine yeni geldiklerini bu vesileylede çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın BTC Türk Yeni Malatyaspor’a daima destek verdiğini dile getiren Dernek Başkanı Kaya, “Amacımız Malatya’ya hizmet etmek. Şehrimizin takımını olan Yeni Malatyaspor’un daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Herşey Malatya için” dedi.

Yeni yönetimi tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, BTC Türk Yeni Malatyaspor’un, Malatya şehrinin ortak paydası olduğunu söyledi. Malatyalıların, Yeni Malatyaspor’u çok sevdiğini dile getiren Başkan Gürkan, “Takımımızın çok iyi bir seyirci kitlesi var. Nereye gitse aslı yalnız kalmıyor. Her ne koşulda olursa olsun, taraftarı hep yanında oluyor. Güzel bir aidiyet duygusu var” dedi.

Ziyarette, Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a, 44 numaralı BTC Türk Yeni Malatyaspor forması hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız