SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Buluşma Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:46:17
A- A+ PAYLAŞ
 
CHP İstanbul Milletvekili Sebahat Akkiraz, parti çalışmaları için Malatya’ya geldi. 
 
Akkiraz, CHP İl Başkanı Enver Kiraz’ı ziyaret ederek burada CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve partililerle bir süre görüştü.
 
CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Akkiraz’ın Pütürge ilçesinde köy ziyaretleri ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programına katılmak üzere Malatya’ya geldiğini söyledi. Kiraz, Akkiraz’ın sanatçı kimliği ile sevilen bir isim olduğunu ifade ederek, “Bütün halkımızın kalbine ve gönlüne dokunmuş bir isim. Bugün de siyasetci kimliği ile bir mücadele veriyoruz. Sayın Vekilimiz Malatya’da çeşitli ziyaretler yapacak, Genel Başkanımızın Hekimhan programına katılacak” dedi.
 
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Akkiraz’ın dünyanın en iyi seslerinden birisi olduğunu ifade ederek, “Hiçbir davetimizi kırmadan Malatya’ya geliyor. Pütürge ilçesinde ziyarette bulunacağız. Hekimhan’daki festivale katılacak. Kendisiyle hemşehri olmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu. Ağbaba, Malatyalıları Hekimhan’daki festivale katılmaya davet etti.
 
CHP İstanbul Milletvekili Sebahat Akkiraz ise, “Köklerimle buluşma bir duygusu. Güzel bir buluşma var. Ziyaretlerde bulunacağım. Terörün son derece sıkıntı yaşattığı bir dönemdeyiz. CHP olarak bunu ben inanarak söylüyorum, Veli bey başta olmak üzere bütün il başkanlarımızla birlikte yurdumuzu kuran partimize en çok güven duyulacak dönemidir. Ben de bu güvenle bir görev aldım. Arkadaşlarımla birlikte bu mücadeleye devam edeceğim” ifadelerini kaydetti.
 
Akkiraz ve Ağbaba il yönetimi ile birilikte Pütürge ilçesinde gezi programına katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız