SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Davranış" Ödüllendi

0
Güncellendi - 2020-04-17 23:01:48
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan İlçesi, Taşoluk Mahallesine salgın yardımı götüren Jandarma ekiplerini yolda bekleyen Mehmet Durna, burs parası olan 210 TL’yi “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” dayanışma kampanyasına bağışlamak istediğini belirterek, Jandarmadan yardım istemişti. Mehmet Durna’nın bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırmış, takdir toplamıştı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, örnek davranışta bulunan Mehmet Durna’yı, Babası Fevzi Durna ile birlikte makamında ağırladı. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Senin yaptığın fedakârlığı gördüm ve çok duygulandım. Memleket, millet, bayrak, ülke sevdası konusunda göstermiş olduğun hassasiyetten dolayı tebrik ediyorum. Seni yetiştiren Anne ve Babanı da ayrıca kutluyorum. Öğretmenlerine de teşekkür ediyorum. Güzel ve örnek bir davranışta bulundun. Seninle ne kadar övünsek azdır. Sizlerin bu tavrı bizim de gözümüzün arkada kalmamasını sağlayacak” dedi.

Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Mehmet Durna’ya tablet hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yazihanli (4 yıl önce)
    Başkan isimli maskeler istiyoruz.. Sizin isminiz yazılmazsa o maskeyi ben takmam bilginize....
    0
    0
    Yanıtla