SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hadebe Tesiste Çalışıyor

0
Güncellendi - 2020-03-28 01:30:58
Hadebe Tesiste Çalışıyor
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malayaspor’un defans oyuncusu Teenage Lingani Hadebe, çalışmalarını Orduzu’daki tesislerde sürdürüyor.

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’da, koronavirüs tedbirleri nedeniyle ertelenen Süper Lig'e rağmen futbolcular evlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılı takımda Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde kalan Zimbabweli savunma oyuncusu Teenage Lingani Hadebe ise teknik heyetin hazırladığı program kapsamında bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Hadebe, sosyal medya hesabından yaptığı çalışmayı paylaştı. Paylaşımında "work hard" (çok çalış) yazan savunma oyuncusu, kendisini hazır tutmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sezon başında Güney Afrika ligi takımlarından Kaizer Chiefs takımından transfer edilen 25 yaşındaki Teenage Lingani Hadebe, 1’i Avrupa Ligi Elemeleri, 4’ü Ziraat Türkiye Kupası, 16’sı Süper Lig olmak üzere 21 kez sarı kırmızılı formayı giydi.

Süper Lig’de 16 kez BtcTurk Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Hadebe, bin 332 dakika sahada kaldı. Hadebe, 1 kez asist yaparken, 4 sarı, 1’de kırmızı kart gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız