SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haftanın Maçı Malatya'da

0
Güncellendi - 2017-04-26 02:20:31
Haftanın Maçı Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin 29’uncu haftası geride kaldı, lider Evkur Yeni Malatyaspor rakipleriyle arasındaki puan farkını korurken, İzmir temsilcisi Göztepe haftayı 3 puanla tamamlayarak, Play-Off potasının içerisinde yer aldı.

Ligde bitime 5 hafta kala zirvede kazan kaynamaya başladı. 54 puanla lider durumda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor, en yakın rakipleri Eskişehirspor ve Sivasspor’un 5 puan önünde yer alarak, avantajını korumasını bildi.

Ligin 29’uncu haftasında zorlu Giresunspor deplasmanından 1 puanla ayrılan sarı kırmızılılar, puanını 54’e yükseltirken, kalan 5 haftaya avantajlı bir şekilde girmiş oldu.

GOL DÜELLOSUNDA GÜLEN OLMADI

TFF 1. Lig’de 29’ncu haftada sonucu en merakla beklenen mücadelesinde Eskişehirspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi.

Zirveden kopmamak için kıyasıya bir mücadele içerisine giren iki takım, gol düellosuna sahne olan karşılaşmada 2-2 berabere kaldı ve sahadan 1’er puanla ayrıldı.

49’ar puana sahip iki takım zirve mücadelesini son haftaya kadar sürdüreceklerinin sinyallerini bu karşılaşmada vermiş oldu.

GİRESUNSPOR YERİNİ KORUDU

TFF 1. Ligin en dikkat çeken takımları arasında yer alan Giresunspor, ligin 29’ncu haftasında lider Evkur Yeni Malatyaspor ile Giresun Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede 1-0 öne geçen yeşil beyazlılar, kaptan Sedat Ağçay’ın güzel golüne engel olamadı ve sahasında 1 puana razı oldu.

Ligde ilk ikiyi hedefleyen Giresunspor, İstanbul ekibi Ümraniyespor’un da berabere kalması sonucu 47 puanla dördüncü sıradaki yerini korumuş oldu.

ZORLU MAÇTAN 1 PUANLA AYRILDILAR

TFF 1. Lig’de Play-Off potasında ise heyecan gittikçe yükseliyor. İstanbul ekibi Ümraniyespor özellikle iç sahada aldığı sonuçlarla Play-Off potasının en güçlü adayı olarak dikkat çekiyor.

Güçlü rakipleri karşısında aldıkları puanlarla zirve tırmanışını sürdüren Ümraniyespor, ligin 29’ncu haftasında konuk ettiği lig sonuncusu Mersin İdmanyurdu ile 2-2 berabere kaldı. Puanını 46’ya yükselten İstanbul temsilcisi, Göztepe ve Boluspor’un haftayı 3 puanla kapatmasıyla birlikte önemi bir avantajı yitirmiş oldu.

GÖZTEPE KENDİNE GELDİ

Bu sezon aldığı istikrarsız sonuçlarla dikkat çeken Göztepe, sahasında Adana Demirspor’u 3-2 yenerek, hem moral buldu hem de Play-Off potasının içerisine girmesi başardı.

Zirvenin 8 puan gerisinde kalan İzmir temsilcisi, Bornova Stadı’nda oynanan ve gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Adana Demirspor’u yenmeyi başardı. Ligdeki puanını 46’ya yükselten ve altıncı sırada bulunan sarı kırmızılılar, Ümraniyespor ile puanını eşitlerken, Boluspor’un 3 puan aldığı haftada önemli bir galibiyet alarak hanesine 3 puanı yazdırdı.

HAFTANIN MAÇI MALATYA’DA OYNANACAK

TFF 1. Ligin 30’ncu haftasında birbirinden heyecanlı karşılaşmalar oynanacak. Haftanın en önemli maçında Evkur Yeni Malatyaspor ile Göztepe, Malatya İnönü Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma, 29 Nisan Cumartesi günü 15.30’da oynanacak.

Zirvede yarışın gittikçe kızıştığı haftalarda 30’ncu hafta nefesleri kesecek. Zirvedeki avantajını koruyan Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında Göztepe’yi yenerek, hem avantajını korumak hem de Süper Lige bir adım daha yaklaşmak istiyor. Adana Demirspor’u 3-2 yenerek moral bulan ve zirveye bir adım daha yaklaşan Göztepe ise Malatya’dan galibiyet çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

Ligde son puan durumu şöyle:

TFF 1. Ligde 30. hafta maçlarının programı şöyle:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Cemal.PERZELİ (6 yıl önce)
    Malatyasporumuz Göztepe maçını alıp, yoluna devam edecektir. Diğer rakiplerimizde berabere kalırsa Süper lige çıkmamız garanti olur. Ama Giresunspor maçındaki kadroyla göztepeyi yenemeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • yeni malatya (6 yıl önce)
    Takımımız Göztepe maçını kazandığı takdirde %90 işi bitirmiş sayılır.Aksi durumda stres ve zor günler bizi bekler.Takımımız inanırsa maçı kazanır,Elazığ bile bunlara 5 attı.Şimdi hep beraber stadı doldurup takımı destekleme zamanı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (6 yıl önce)
    Bence göztepe macinda beraberlikle ayrilirsak hicte kötü sayilmaz..göztepeden sonra oynayacagimiz 3 macta 9 puan cepte...kolay takimlar...en son macimizi sivasla oynar beraber süper lige cikarizz..berabere kalirsak kimse elestirmesin..bu is hesap isi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan Çiftçi (6 yıl önce)
    Göztepe maçı İstanbul'da oynansa kesin alırdık diye düşünüyorum. Çünkü İstanbul'daki dört maça da gittim, atmosferler çok iyiydi. Takım farklı bir havada ve motivasyonda oynadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıtkı ilbak (6 yıl önce)
    Göztepe Maçı bizim ölüm kalım maçımız .Ne yapıp yapıp yenmek zorundayız.Bir puan bize hiç bir fayda getirmez.Eskişehir ve Sıvas yendikleri taktirde aramızda hiç bir fark olmaz
    0
    0
    Yanıtla