SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haklarında Kesinleşmiş Ceza Bulunan Firari 2 DEAŞ'lı Yakalandı

Haklarında Kesinleşmiş Ceza Bulunan Firari 2 DEAŞ'lı Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan, kamuoyunda IŞİD olarak da bilinen DEAŞ Silahlı Terör Örgütü üyesi 2 hükümlü jandarmanın yaptığı operasyon sonucunda yakalandılar.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı TEM Şubesi ve Battalgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin istihbari çalışmalar neticesinde DEAŞ Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan hakkında 7 yıl 6 ay  ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şüphelinin yakalanması için operasyon yapıldı.

Operasyonda gözaltına alınan DEAŞ’lı firari hükümlüler, adliyedeki işlemlerin ardından tutuklanarak, Akçadağ Kapalı Cezaevine konuldu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Bozo (3 hafta önce)
    Devlet yarına bırakır ama yanına bırakmaz.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Şahin Dereili (3 hafta önce)
    Ne kadar saçma haber yapmışsınız bir sürü yalan var içinde firari dediğiniz insanlar biri üniversite okuyor diğeri ticaret yapıyor bunlar mı firari bence sizin beyniniz firari
    Editörün Notu: İl Jandarma'dan Valilik aracılığıyla yapılan basın açıklaması: "Malatya İl Jandarma Komutanlığı TEM Ş.Md.lüğü ve Battalgazi İlçe J.K.lığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde DEAŞ Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan hakkında 7 yıl 6 ay ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (2) şahıs 21.05.2024 tarihinde Battalgazi ilçesindeki ikametgâhında yakalanarak gözaltına alınmış olup, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Akçadağ T Tipi K.C.İ.K’na teslim edilmiştir."
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Ali Aksu (3 hafta önce)
    Niye yalan haber yapıyorsunuz hiç Allah tan korkuyorsunuz bu adamlar firari değilerdi hatta gidib safcılığa kendileri gitti Allah'tan korkmazlar
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Konuralp (3 hafta önce)Ali Aksu isimli kullanıcı yorumuna
    Allahtan korkan devletine ihanet etmez. Adaletin kestiği parmak acımaz...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Görüşlerini , bakışlarını benimsemiyoruz reddediyoruz ama yorum yazan önemli bir tespitte iddiada bulunuyor. Haber bilgi verici olarak buradaki ayrımın Hukuki olarak aralarında farkı biliyor olmalısınız. Hakikaten de kendileri teslim olduysa müfteri durumuna düşmektesiniz. "Haberciler" için ahiretlik çok konu var... eksiltin az.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ramazan (3 hafta önce)
    Anadolu'da selefi vahabiler her yer dolmuş durumda. Mesele bunlara yardım ve yatakligi kimlerin yaptığı.
    %25
    %75
    Yanıtla