SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Halkla Diyaloğ Kurduk'

A- A+ PAYLAŞ

Amasya Valiliği’ne atanan Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, veda ziyaretleri kapsamında Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Malatya Şubesi’ni ziyaret etti.

Vali Daşöz, ÇGD binasına yaptığı ziyaretteki konuşmada, gazetecilerin önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, ÇGD’nin yaptığı çalışmaların Malatya basınına önemli bir katkısının bulunduğunu kaydetti ve ÇGD’ye teşekkür etti. Malatya’da görev yaptığı süre boyunca Malatya halkıyla çok iyi bir diyalog kurduğunu kaydeden Daşöz, ilden ayrılıyor olmaktan dolayı üzüntülü olduğunu vurguladı.

ÇGD Şube Başkanı Bülent Kutlutürk ise Malatya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Daşöz’e teşekkür ederek, “Özellikle eğitim alanında yarattığınız kalıcı eserleri Malatya halkı unutmayacaktır” dedi. Daşöz’ün basınının görevini en iyi şekilde yapması için sürekli yardımcı olduğunu belirten Kutlutürk, Malatya’daki kültür sanat etkinliklerinin artmasında Vali Daşöz’ün önemli katkılarının bulunduğunu söyledi.

Cuma günü ziyaretlerine Gazeteciler Cemiyeti ve ÇGD ziyareti ile başlayan Vali, daha sonra sırasıyla; MAKİAD, MASİAD, Battalgazi Kaymakamlığı, Battalgazi Belediye Başkanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, MÜSİAD, İl Emniyet Müdürlüğü, Polis MYO Müdürlüğü'ne veda ziyaretinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız