SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özal ve Hamido İçin Mevlid Okutuldu

0
Güncellendi - 2019-04-18 03:33:54
Özal ve Hamido İçin Mevlid Okutuldu
A- A+ PAYLAŞ

8. Cumhurbaşkanı merhum hemşehrimiz Turgut Özal'ın 26'ncı yıldönümü dolayısıyla Eskimalatya'daki Kervansaray'da, bombalı bir suikast sonucu katledilen Malatya belediye başkanlarından Hamit Fendoğlu'nun (Hamido) da 41. ölüm yıldönümü dolayısıyla da ailesi tarafından Yeni Cami'de (Hacı Yusuf Taş Camisi) birer mevlid okutuldu.

TURGUT ÖZAL İÇİN ESKİMALATYA'DA..

8. Cumhurbaşkanı ve eski başbakanlardan hemşehrimiz Turgut Özal'ın vefatının 26. yıldönümü dolayısıyla, adını taşıyan Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından mevlid okutuldu.

Eskimalatya'daki tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda okutulan mevlide, MTÜ Rektörü Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut, anma programı için Malatya'da bulunan Özal dönemi bakanlarından Cavit Kavak, ESOB Başkanı Şevket Keskin, MTÜ akademisyenleri, Malatya'daki bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Özal döneminde ANAP Malatya'da siyaset yapmış çalışma arkadaşları ile vatandaşlar katıldılar.

Mevlidin ardından katılımcılara yemek ikram edildi.

HAMİDO İÇİN YENİ CAMİDE

17 Nisan 1978 yılında evine gönderilen bombalı paketin patlaması sonucu şehit olan Malatya eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Hamid Fendoğlu için mevlit okutuldu.

Yeni Camii'de ikindi namazını müteakip Fendoğlu ailesi tarafından okutulan Mevlit programına, Hamit Fendoğlu’nun yeğeni ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Fendoğlu ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Camide okunan Kur-an’ı Kerim’in ardından İl Müftüsü Ümit Çimen tarafından dua edildi.

Hamit Fendoğlu Malatya Belediye Başkanı iken evine gönderilen bombalı bir paketin patlatılması sonucu gelini ve 2 torunu ile birlikte öldürülmüştü.

malatyahaber.com- iha

Turgut Özal için Eskimalatya Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda mevlid okutuldu

Hamit Fendoğlu için Yeni Cami'de mevlid okutuldu

 

 

[caption id="attachment_297931" align="alignnone" width="650"] HAMİT FENDOĞLU İÇİN MEVLİT OKUTULDU (BAHADIR AYTEKİN - SELÇUK DÖNMEZ/MALATYA-İHA)[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız