SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hasan Anlar Vefat Etti

0
Güncellendi - 2018-07-31 02:33:15
Hasan Anlar Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da önceki yıllarda yayınlanan Beydağı Gazetesi'nin sahiplerinden Gazeteci- Matbaacı Hasan Anlar İstanbul'da vefat etti.

1960 ve 1970'li yıllarda Malatya'da günlük olarak yayınlanan Beydağı Gazetesi'nin sahiplerinden ve Birlik Gazetesi'nin ortaklarından olan, gazetelerin yayın hayatına son vermesinin ardından 1980'li yılların başında İstanbul'a naklederek burada matbaa kuran 81 yaşındaki Hasan Anlar, İstanbul'da yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar sonucu vefat etti.

3 çocuk babası olan Hasan Anlar'ın cenazesi, 30 Temmuz Pazartesi günü İstanbul Küçükçekmece Cennet Mahallesi Yavuz Selim Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Vahap Munyar (5 yıl önce)
    Başınız sağolsun. Hasan Abi’ye Allah’tan rahmet diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ORHAN APAYDIN (5 yıl önce)
    Sonsuz bir elem içindeyim. Zira on yıldır İstanbul da onun olacağı bir masada buluşma planları yapıyorduk. Sevgili agabeyımız Sadık Özen, Sabahattin Varan, Necati Güngör ve de rahmetli Erhan Kırçuval ın emaneti Kerem ile bir arada olacaktık. Bagajımız çok dolmuştu... Kimbilir neler anlatacaktık Malatya ya dair. kaysı festıvali de ilk tv yayınlarının gelişi de üniversitenin kuruluşu da ve tabii gazetecilik yıllarımızı da... O yıne kızgınlıklarımızı derin hoşgoorüsü ile yumuşatacak yerıne sevgi tohumları serpecekti. Gençliğimizin 'delikanlılık' doneminde hep öyle yapmıştı. Tevazuyu da kendısınden öğrendiğimi şimdi daha iyi idrak ediyorum O nu son nefesıne kadar yalnız bırakmayan gerçek dostu Sabahattin Abiye (Varan) sevgılı evlatlarına taziyelerimi sunuyorum. Toprağı bol olsun. Umarım bana gecen hakkını helal etmiştir. Bizden yana bin kere helal olsun. Paşa'ya selam söyle Hasan Abi...
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Kemal Taner (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla