SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Hastanenin Yanında Silahlı Saldırıya Uğradı

Hastanenin Yanında Silahlı Saldırıya Uğradı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da özel bir hastanenin yanınnda karşılaşan hasımların kavgasında pompalı tüfek ile ateş açılması sonucunda bir kişi kalça, sırt ve boyun kısmımdan yaralandı.  

Olay, 21.00 sıralarında Çavuşoğlu Mahallesi Sami Kasap Sokağında meydana geldi. Bir özel hastanenin yanında çıkan kavgada pompalı tüfek ile ateş açılması sonucunda Doğukan P. adlı şahıs yaralandı. Kalça, sırt ve boyun kısmımda çok sayıda saçma girişi bulunan Doğukan P., hemen özel hastanenin acil servisine alınarak müdahale edildi. 2 şüpheli ise otomobille kaçtı. 

Hayati tehlikesi bulunmadığı belirtilen yaralı polislere ilk ifadesinde kendisine saldıran kişilerin Mert K. ve Ömer D. olduğunu belirtti. 

Olay yerinden  Tofaş Şahin marka beyaz renkli bir otomobil ile kaçtıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanması için yürütülen çalışma da Ömer D. adlı şüpheli gözaltına alındı. Sürdürülen çalışmaların ardından diğer şüpheli Mert K. ise polis ekiplerince olayda kullanılan pompalı ile birlikte yakalandı.

 Soruşturma sürüyor. 

malatyahaber.com

FOTO: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • memati (1 yıl önce)
    gün geçmiyorki bir silahlı çatışma olmasın. Teksas malatyam.
    %80
    %20
    Yanıtla