SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havalimanı Yolu ve Karahan Tünelinde İki Kaza

Havalimanı Yolu ve Karahan Tünelinde İki Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Havalimanı yolunda ve Karahan Tüneli içerisinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında iki kişi yaralandı, araçlar hasar gördü.

HAVALİMANI YOLUNDA..
Kaza saat 18.40 sıralarında Havalimanı yolu Özal Köyü kavşağında oldu. 73 yaşındaki H.İ. yönetiminde bulunan 34 CJD 145 plakalı araç, aynı yönde gitmekte olan 29 yaşındaki H.İ. yönetiminde bulunan 44 LF 850 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sırasında yolculardan 32 yaşındaki S.İ.'nin yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

KARAHAN TÜNELİNDE..
Malatya- Darende karayolu Karahan Tünelinin içinde de, saat 19.30 sıralarında 27 yaşındaki H.E. yönetiminde bulunan 34 CSJ 199 plakalı araçla Darende yönüne giderken direksiyon hakimiyetini kaybedince sol tarafındaki tünel aydınlatma ve yangın söndürme cihazlarına çarptı. Kazada sürücünün yaralandığı öğrenildi.

Her iki kazada da araçlarda önemli hasar meydana geldiği, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kernekli44 (1 yıl önce)
    Bu kaza gibi daha çok kaza olur burada yetkiler acilen önlem almalı böyle bir kavşak olamaz ne zaman nerde araç çıkacağı belli değil lütfen canlar gitmesin boş yere tedbir alın acilen
    %100
    %0
    Yanıtla