SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hazırlık Maçı Berabere...

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:39:55
Hazırlık Maçı Berabere...
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, TFF 1. Lig temsilcisi Boluspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında 0-0 berabere kaldı. 
 
Bolu Termal Otel’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı- kırmızılı takım, Boluspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Yeni transferler Evren Kürkçü ve Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu’nun forma giymediği karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı.
 
"Tempo Arttı"
 
Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanan Yeni Malatyaspor’da üçüncü etap kamp çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni oluşan kadro nedeniyle futbolcular arasındaki uyum sorunu çözmek ve takımı lige en iyi şekilde hazırlamak isteyen teknik direktör Gürses Kılıç, antrenmanlarda tempoyu artırdı. Özellikle antrenmanlarda futbolcularla yakından ilgilenen teknik patron Gürses Kılıç’ın hazırlık karşılaşmalarında futbolcuların ortaya koydukları mücadeleden memnun olduğu kaydedildi.
Ankara Kızılcahamam kampında savunma ağırlıklı çalışmalar yaptıran Kılıç’ın Bolu Termal Otel'de yapılan kampta ise kanat, şut ve hücum çalışmalarına yoğunluk verdiği öğrenildi. Özellikle kanat organizasyonları üzerinde duran tecrübeli teknik adamın, hazırlık karşılaşmalarında antrenmanda yapılan çalışmaların kusursuz uygulanması nedeniyle bir hayli keyifli olduğu gelen bilgiler arasında.
 
24 Ağustos'ta Malatya'da Toplanacak 
 
Sarı- kırmızılı takım Bolu Termal Otel kampında 2 hazırlık karşılaşması oynayacak. 15 Ağustos’ta Kartalspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, 17 Ağustos’ta Fethiyespor ile oynayacağı hazırlık karşılaşmasının ardından üçüncü etap kamp çalışmasını noktalayacak. Kampın sona ermesinin ardından teknik heyet ve futbolcular bayram iznine ayrılacak. 24 Ağustos’ta Malatya’da toplanacak olan sarı kırmızılı takım, Konya Torku Şekerspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına start 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız