SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedef Güçlü Malatya"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:48:00
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Dr.Şanal Tosun, “Hedefimiz güçlü Türkiye, güçlü Malatya içindir” dedi.

AKP Milletvekili Aday Adayı Şanal Tosun, Yeni Malatya Gazetesi'ni ziyaret ederek, Yazıişleri Müdürü Levent Barış ile bir süre görüştü. Malatya’ya ve Malatyalılara siyası anlamda hizmet vermek için milletvekilliğine aday adayı olduğunu belirten Tosun, “7 Haziran 2015’te Türkiye’mizin geleceği için çok önemli olan genel seçimler yapılacak. Bu seçimleri Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu ve Sayın Başbakanımızın da sürdürdüğü 2023 hedefine ulaşmak için önemli bir nokta olarak görüyoruz. 7 Haziran seçimi güçlü Türkiye için bir kapıdır.  Sayın Cumhurbaşkanımızın halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı olması ile birlikte Türkiye yeni bir döneme girdi. Bu yeni dönemde en önemli çalışma yeni anayasa olacaktır. Yeni anayasa içinde güçlü bir iktidara ihtiyaç var. AK Parti’nin 12 yıldan beri sağlamış olduğu siyasi ve ekonomik istikrar için 7 Haziran seçimlerinde de güçlü bir şekilde çıkması gerekiyor.  Milletimiz 7 Haziran seçimini, geçmiş tüm seçimlerden daha önemli görmeli” dedi.

Hedefin güçlü Türkiye ve güçlü Malatya olduğunu belirten Tosun, “Malatyalılar her zaman sağduyudan ve istikrardan yana olmuştur. Malatya, güçlü Türkiye için en güçlü desteği verecektir. Ben her zaman milletime ve Malatyalılara hizmet etmeye hazırım. Nasip ve kısmet olursa görevden kaçmayız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız