SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Hekimhan'da Kar Nedeniyle Şükür Kurbanı

Hekimhan'da Kar Nedeniyle Şükür Kurbanı
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan Belediye Binası önünde kar yağışı nedeniyle dualar eşliğinde ‘şükür kurbanı’ kesildi.

Kurban Kesiminden önce konuşan Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, "Allahımıza binlerce şükürler olsun Bu kuraklık hem Türkiyemizde hem ilçemizde büyük bir sorun yaratmıştı. 10 gündür etkisi altına alan kardan dolayı biz şükür ettik, dualar ettik. İstiyoruzki sürekli karlar ve yağmurlar yağsın, barajlarımız dolsun yer altı sularımız çoğalsınve tarımda kayısılarımız ekinlerimiz bereketli olsun istiyoruz." dedi

Hekimhan Kaymakamı Muhammed Öztaş da "Hekimhanımız başta olmak üzere ülkemizde üç dörrt yıllık kuraklık sıkıntısıyla yüzleşmekteydik. Hamd olsun ki kar yağışı ülkemizde etkili olmuştur. Bunun su kaynaklarınız ciddi oranda yüksektecektir. Rabbimden niyazımız ekinlerimize ve bütün tarım ürünlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbimin gönderdiği yağışları bol ve bereketli olmasını diliyoruz. Bugün burada'da şükür sebebi ile kurban kesiyoruz." diye konuştu.

Hekimhan ilçe müftüsü Hasan Yeşildal'ın yaptığı duanın ardından kurban kesildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız