SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Hekimhan'ı Birlikte Büyütelim"

0
Güncellendi - 2019-02-26 03:59:05
A- A+ PAYLAŞ

Aslanbey Mahallesinde Hekimhanlılarla bir araya gelen Cumhur İttifakı MHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Arıkan “Geleceğimiz için oy kullanmalıyız” dedi.

Yaklaşık 500 kişiye hitap eden MHP Hekimhan Başkan Adayı Arıkan, “Partiniz fikriniz ne olursa olsun Hekimhan bizim için her şeyden ve herkesten önemli, borcumuzu Hekimhan’a ödememiz lazım bir seferliğine gönlümüzde ki partiden vazgeçip Hekimhan’ın geleceği için oy kullanmanızı istiyorum. Bu bir Mahalli seçim, Mahalli seçimin partisi olmaz, mahalli seçimin partisi hizmet partisidir ve biz hizmet etmek için aday olduk. Bizim sıkıntımız 20 yıldır hizmet edemeyenlerdir, köyümüze, kentimize, ilçemize hizmet veremeyenlerdir, Tarafgir davrananlardır. Amacımız şeffaf belediyecilik anlayışını Hekimhan’a getirmektir” dedi

“HEKİMHAN’I GELİN BİRLİKTE BÜYÜTELİM”

Muhtarlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, halkımızla açık toplantılar yaparak hiçbir şeyi kapalı kapılar ardına bırakmaksızın sizlerle paylaşacak bir arkadaşınız var burada diyen Cumhur İttifakı MHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Arıkan, “Sizin takdiriniz bizim için çok önemli, inşallah hizmeti, adaleti, şeffaflığı belediyeye getireceğim. Samimi bir başkanlık yapacağıma söz veririm. Çoğunuz beni başkanlığım döneminden tanır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Hekimhan’ın geleceğini bir 5 yıl daha heba edecek durumumuz yok gençlerimiz işsizlikten bunalmış, esnafımız siftah yapamadan dükkânını kapatıyor. Tersine göç dalgasını başlatmalıyız bir an evvel Hekimhan’a hayat verecek projelere imza atmalı Hekimhan’a çivi üzerine çivi çakmalıyız. Geleceğimiz için oy kullanmalı hizmet için yanan tutuşanları göreve getirmeliyiz. Bu anlamda bizler sizlere yani Hekimhan’a hizmet için yola çıktık hep birlikte çocuklarımızın geleceğini yarınlarımızı inşa etmek için yola çıktık. Hekimhan’ı gönülden seven herkesi görüşü ne olursa olsun yanımıza bekliyoruz. Hekimhan’ı gelin birlikte büyütelim” dedi.

Hekimhanlılar tarafından büyük bir sevgi gösterisi ile karşılanan Cumhur İttifakı MHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Arıkan’a, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Kurşunlu ve Çevre Köyleri Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Evren, AKP Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan, MHP Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz Ekici, Encümen Adayları ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız