SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı Dönemde Meyve Verdi, Çiçek Açtı!

0
Güncellendi - 2016-10-03 03:53:51
Aynı Dönemde Meyve Verdi, Çiçek Açtı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yazıhan ilçesi Sürür Mahallesi'nde elma ağaçları mevsimleri şaşırdı. Bir yandan çiçek açan ağaçlar bir yandan da meyve verdi. İki mevsimi aynı anda yaşayan ağaçları görenler ise gözlerine inanamıyor.

Mevsimlerin dengesizliğinden mi ekolojik dengenin bozulmasından mı bilinmiyor ama bu ağaçların aynı anda iki mevsimi yaşıyor olması görenleri hayrete düşürüyor. Yazıhan’da yıllardır çiftçilikle uğraşan Mustafa Karademir isimli vatandaş bahçesine gittiğinde gördüğü manzara karşısında şaştı kaldı. Karademir, gördükleri manzara karşısında hayrete düştüklerini dile getirerek, "Bugüne kadar üzerinde hem meyvesi hem de çiçeği olan ağaç görmemiştik. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. Normalde bu ay sadece meyve vermesi gerekiyor ama bu yıl hem çiçek açtı hem de meyve verdi. Yani ilkbaharda açacağı çiçeği bu ayda açtığı için önümüzdeki yıl ürün vermez" diye konuştu.

iha

elma1

MALATYA’NIN YAZIHAN İLÇESİ SÜRÜR MAHALLESİ'NDE ELMA AĞAÇLARI MEVSİMLERİ ŞAŞIRDI. BİR YANDAN ÇİÇEK AÇAN AĞAÇLAR BİR YANDAN DA MEYVE VERDİ. İKİ MEVSİMİ AYNI ANDA YAŞAYAN AĞAÇLARI GÖRENLER İSE GÖZLERİNE İNANAMIYOR. (ERDAL AKBUĞA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kemal Duruhan (7 yıl önce)
    İklimi şaşırtanları dava etmek gerek!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (7 yıl önce)
    Kuresel ısınma yesil dusmani insanlar heryeri betonarme ye çeviren aptallik sonuc bu iste 2040 lardan sonra malatya ve civari kuraklaşcak hatta çölleşcek bilim öyle diyorrr
    0
    0
    Yanıtla