SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Hep Birlikte Başarıyı Sağlayacağız"

0
Güncellendi - 2017-07-12 18:31:38
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un tecrübeli stoperi Yalçın Ayhan, “Ertuğrul hoca enerjisi ve sinerjisi yüksek olan bir hoca. Hocamızda kısa bir dönem çalışmamanın verdiği hırs ve azimle bizi iyi yerlere getireceğine inanıyorum. Biz öğrencileri olarak saha içinde ona yardımcı olacağız” dedi.

Bolu Termal’de kendisi için hazırlanan özel program kapsamında çalışmalarını sürdüren Ayhan, Evkur Yeni Malatyaspor’a transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Ayhan, Evkur Yeni Malatyaspor’u layık olduğu yere taşımak için çok çalışacaklarını belirterek, “Transferim konusunda başta Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam’a, başkanımız Adil Gevrek’e ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Kampa katıldığım günden bu yana çok sıcak bir karşılama oldu. Benden beklentileri biliyorum. Bu beklentilere karşılık verecek gücümde var. Burada da sinerjiyi pozitif anlamda gerçekten hissettim. İnşallah iyi bir kamp dönemi geçirip Yeni Malatyaspor’u hak ettiği yere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

“İŞ AHLAKI ÖNEMLİ”

İş ahlakının önemli olduğunu dile getiren Ayhan, performansı hakkında şunları söyledi: “Bizler futbolcular diğer insanlara göre kazancımız olsun, diğer etkenler olsun bunların bilincinde olmalıyız. Gerçekten de her Müslümanın her futbolcunun her gün şükretmesi ve çalışması gerekiyor. Benim bu doğrultuda ilk prensibim çalışmak ve bulunduğum takımda başarılı olmak. Çok şükür rabbimde beni mükâfatlandırıyor. İnşallah iyi bir kamp dönemi geçirip elimizden geleni yapacağız.”

“HEP BİRLİKTE BAŞARIYI SAĞLAYACAĞIZ”

Ayhan, takıma katkı sağlayıp, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a yardımcı olacaklarını ifade ederek, “Fikstüre baktığımızda şu kolay maç şu zor maç diye nitelendiremezsiniz. Her maçın farklı zorlukları var. Tabi lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultuda. Ertuğrul hoca enerjisi ve sinerjisi yüksek olan bir hoca. Hocamızda kısa bir dönem çalışmamanın verdiği hırs ve azimle bizi iyi yerlere getireceğine inanıyorum. Biz öğrencileri olarak saha içinde ona yardımcı olacağız. Hocamızda saha kenarında bütün bilgi birikimini bize aktarıp bu şekilde başarıyı sağlayacağız” diye konuştu.

“BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRMEK İSTİYORUZ”

İyi bir sezon geçirmek istediklerini, bunun içinde çok çalıştıklarını dile getiren Ayhan, “Ben taraftarımıza teşekkür ediyorum. Hem Malatya halkına hem de taraftarlarımıza. Sosyal mecrada bana göndermiş oldukları mesajlar, bireysel olarak genel olarak bana gösterdikleri ilgiden dolayı gerçekten onlara müteşekkirim. Beklentilerin farkındayım. Benimde bu beklentilere karşılık verecek çok şükür gücüm var. İnşallah bu etkenleri taraftarımızın desteğiyle sahada perçinleştirip başarılı bir sezon geçiririz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyalı 44 (6 yıl önce)
    MALATYAMIZIN BU SENE Kİ EN İYİ TRANSFERİ.. geçen sene başakşehir en az gol yiyen takımdı Yalçın sayesinde...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Baba büyüksün. Allah yardımcınız olsun.
    0
    0
    Yanıtla