SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hep Birlikte Tarih Yazacağız"

0
Güncellendi - 2019-03-17 02:02:09
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, "Bizler ‘Mutlu İnsanların Şehri; Yeşilyurt’ sloganımıza uygun hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. İnşallah 31 Mart’ta vatandaşlarımızın destekleriyle sandıktan zaferle çıkacağız, biz buna inanıyoruz" dedi.

Çınar, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çınar, yerel seçim çalışmaları kapsamında AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Aşağıbağlar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle toplantısında konuşan AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, "25 yıl önce başlayan ak belediyecilik hareketinin bugün için, ülkemiz için, gönül coğrafyamız için bir umut ışığı olduğunu hepimiz biliyoruz. 2023 hedeflerinden bahsediyoruz. Bu hedefe giderken 31 Mart'ta gerçekleşecek olan seçimde alacağımız sonuç çok ama çok önemli" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar ise 2014 yılında Yeşilyurt Belediyesi'nin kurucuları arasında yer aldıklarını anımsatarak; özveriyle, tevazuuyla, gayretle çok yoğun bir çaba sarf ederek, önemli hizmetler yaptıklarını anlattı.

Çınar, projeler üreterek, yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiklerini kaydederek, Yeşilyurt'u her alanda geliştirdiklerini ifade etti.

Yeşilyurt'ta 2018 yılında gerçekleşen değişimle Yeşilyurt Belediye Başkanı olduğunu anımsatan Çınar, "Göreve gelir gelmez ilk işimiz Millet Kıraathanesini bölgemize kazandırmak oldu. Çok hızlı bir organizasyonla Millet Kıraathanesini bölgemize kazandırdık. Spora çok önem veren bir belediye olarak, birçok spor tesissin temelini attık, Mesut Özil halı saha ve spor kompleksini bitirdik, şuanda devam eden birçok tesisimiz var. Engelli kardeşlerimize yönelik engelsiz park ve mescidimizi yaptık. Gedik bölgesinde çok büyük bir yatırımımız oldu. Gedik Sosyal Tesisleri bitti. Bölgeye cazibe anlamında büyük katkılarının olacağına inandığımız Gedik Kültür Evi yakın zamanda hizmete girecek" dedi.

Çınar, 2014 yılında özveriyle, tevazuuyla, gayretle başladıkları çalışmalar kapsamında Yeşilyurt'a önemli hizmetler yaptıklarını belirterek, "31 Mart'ta alacağımız rekor oy ile hizmetlerimizi artırarak, bölgemizi kalkındıracağız. Bu anlamda yereldeki elimizi güçlendirerek, bunu genele de taşıyacağız. Yeşilyurt’ta yeni bir tarih yazmak ve rekor seviyesinde oy alabilmek adına kapı kapı dolaşıp, yeni projelerimizi kıymetli hemşerilerimize detaylı olarak anlatmaktayız. Ev ve mahalle toplantılarında gördüğümüz ilgi, alaka ve muhabbet, beş yılda doğru işler yaptığımızın açık bir göstergesidir. Bizler 'Mutlu İnsanların Şehri; Yeşilyurt' sloganımıza uygun hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. İnşallah 31 Mart’ta vatandaşlarımızın destekleriyle sandıktan zaferle çıkacağız, biz buna inanıyoruz. Öncelikli gayemiz; 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde AK Partimizin Yeşilyurt’ta rekor seviyede oy almasını sağlayacak süreci oluşturmaktır. AK Parti Genel Merkezimiz tarafından stratejisi belirlenen, AK Parti İl Başkanlığımız tarafından yürütülecek olan seçim kampanyası çerçevesinde seçimlerin, ülkemiz, kentimiz ve ilçemizin daha istikrarlı bir yapıyla büyümesi ve gelişmesi açısından ne kadar önemli olduğunu halkımıza anlatarak kıymetli hemşerilerimizden dua ve destek istiyoruz. Çünkü seçimler; son yıllarda istikrarlı bir yönetim mekanizmasına kavuşan Türkiye’nin bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olması adına büyük bir öneme sahiptir" şeklinde konuştu.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise "Birçok alanda yatırım yaptık. Tam 20 katrilyonluk yatırımı Malatya'mıza kazandırdık. Hizmette sınır tanımadık" dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız