SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Türlü Hazırlığı Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:42:49
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilçe ve belde belediye gezileri doğrultusunda Akçadağ ile Ören ve Bahri beldelerini ziyaret etti. Çakır ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, "Hiç kimsenin endişesi olmasın güçlü bir Büyükşehir belediyesi için her türlü hazırlığı yapıyoruz."dedi.

Gezilere ilişkin olarak Malatya Belediyesi Basın Bürosu'nun açıklaması şöyle:

"İlçe ve belde ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu kez Akçadağ ilçesi ile Ören ve Bahri beldelerini ziyaret etti.

Ziyarete Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanısıra, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Turan Canpolat, belediye başkan yardımcıları, Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, Ören Belediye Başkanı Aziz Bakır, Bahri Belediye Başkanı Ali Pektaş, bazı AK Parti il ve ilçe yöneticileri, köy ve mahalle muhtarı ile bazı daire müdürleri katıldılar. 

İlk durak Akçadağ Kaymakamlığı

Akçadağ girişinde kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve beraberindeki heyet, ilk olarak Akçadağ Kaymakamı Ramazan Keskin’i ziyaret ederek ilçeyle ilgili bilgiler aldılar.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı, Akçadağ’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kaymakam Keskin, Büyükşehir ile birlikte Malatya merkez başta olmak üzere bütün ilçelerin gelişeceğini kaydetti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kaymakamlığın ardından AK Parti Akçadağ İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, partililerle biraraya geldi. 

Akçadağ esnafı ile vatandaşlarla da görüşen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, vatandaşlara Büyükşehir yasası ile Malatya Belediyesi’nin projeleri hakkında bilgiler verdi.

Koşar’dan Başkan Çakır’a plaket

Daha sonra Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar’ı ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başkan Koşar’dan Akçadağ’ın genel yapısı ve ihtiyaçlarıyla ilgili bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Malatya’da güzel çalışmalara imza attığını belirten Koşar, “Hizmetlerde, Başkanımız Ahmet Çakır’ı örnek almaya çalışıyoruz. Malatya’daki bütün rahatsızlıklar memnuniyete dönüştü. Malatya’ya gelen yabancılar artık memleketimizi çok beğeniyorlar. Hizmetlerinden dolayı Başkanımı tebrik ediyor, ilçemizi ziyaret etmesinden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Koşar, Akçadağ’ın sorunlarıyla ilgili dosyayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teslim ederken, ziyaretin anısına da bir plaket takdim etti.

Ören ve Bahri beldelerini ziyaret

Belediye Başkanı Çakır, Akçadağ ziyaretinin ardından Ören ve Bahri beldelerini ziyaret etti. 

Ören Belediye Başkanı Aziz Bakır ile Bahri Belediye Başkanı Ali Pektaş’tan beldelerin sorunlarıyla ilgili bilgiler alan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, belde halkı ve esnafını da ziyaret etti.

Başkan Çakır: Malatya’da önemli hizmetler yaptık

Büyükşehir sürecinin kazanımlarını anlatan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte daha planlı ve sağlıklı büyüyeceğini vurguladı.

Yapılan gezilerde ilçe ve beldelerin sorunlarıyla ilgili bilgiler aldıklarını belirten Başkan Çakır, “Geziye Malatya Belediyemizin teknik ekipleri de katılıyor. İlçe ve beldelerimizin sorunlarıyla ilgili yol haritasını ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Malatya’da önemli hizmetler yaptık. Gayemiz, Büyükşehir sürecini daha iyi değerlendirerek daha büyük projeleri hayata geçirmek. Hiç kimsenin endişesi olmasın güçlü bir Büyükşehir belediyesi için her türlü hazırlığı yapıyoruz. Sadece sorunları öğrenmeye çalışıyoruz. Sorumluluğu ve vebali ağır bir yükümüz var. Hiç konuşmadan iş yapmaya çalışıyoruz.  Yapılanmayı sağlıklı bir şekilde planlayamazsak kaynaklar ne kadar büyük olursa olsun her şey heba olur. Bu gezilerimizin en büyük amacı güzel hizmetleri kaynakları doğru kullanarak halkımızın hizmetine sunmaktır” dedi.

Akçadağlılar otobüs hizmetinden memnunlar

Malatya’ya yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür eden Akçadağlılar, özellikle Malatya Belediyesi’nin Akçadağlılar’ın hizmetine sunduğu otobüs hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız