SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Zaman İstişareye Büyük Önem Veriyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, AKP İl Başkanı İhsan Koca ve Kasaplar Odası Başkanı Yusuf Küçer ile birlikte Kasap Pazarı esnaflarıyla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirten esnaflar Malatya’ya yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı da Başkan Gürkan’a teşekkür ettiler. 

Her fırsatta esnafları gezerek istek ve taleplerini dinlediklerini belirten Başkan Gürkan, “Malatya’da özellikle vatandaşlarımızın alışveriş için yoğun olarak ziyaret ettiği alanlardan biri de Kasap Pazarı ve çevresi. Şehirler çarşı ve pazarları ile bir anlam ifade etmektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak çarşı ve pazarlarımızın daha iyi şartlarda hizmet üretmeleri ve çarşı kültürünü canlı tutmak için çalışmalar yürütmekteyiz. Yapmış olduğumuz hizmet ve yatırımlarda her zaman istişareye büyük önem vermekteyiz. Bu anlamda sürekli esnaf ziyaretleri yaparak, Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat önderleriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmaktayız. Esnaflarımızın tarafımıza iletmiş oldukları istek ve taleplerin çözümü noktasında da birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek el birliğiyle çözümler üreteceğiz. Yapmış olduğumuz hizmet ve yatırımlarda tek amacımız şehrimizi modern ve çağdaş anlamda dünya standartlarının üzerine çıkarmaktır” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Gürkan, vatandaşlarında istek ve taleplerini dinledi.    

Bülten  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Şaben (1 yıl önce)
    Kasap Paşodan, Mamıçodan saçı at kuyruklu kasaplar odası başkanına... Malatya'da gelişme var!
    %50
    %50
    Yanıtla