SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkese İhtiyacımız Var"

0
Güncellendi - 2018-01-03 04:30:49
A- A+ PAYLAŞ

CHP İl Kongresi'nde başkan adayı olarak yarışan Hasan Bülent Özkan’ı ziyaret eden CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “2019 seçimlerinde daha iyi bir iktidar kurmak için bu partide herkese ihtiyacımız var dolayısıyla hiç kimseyi kaybetme gibi bir lüksümüz olamaz" dedi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede başkan adayı olan Hasan Bülent Özkan’ı ziyaret ederek demokratik bir seçim geçmesine verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür etti. Ziyarette konuşan Başkan Enver Kiraz CHP Malatya İl Başkanlığı kongresinde Hasan Bülent Özkan’ın da başkan adayı olarak yarıştığını anımsatarak, “İl kongresini geride bıraktık, bugün de kongremize katkı sunan ve kongremizin daha demokratik bir ortamda geçmesine katkı sunanlara teşekkür ziyaretleri yapıyoruz. Bu ziyaretlerin ilkini kongrede demokratik bir ortamda yarıştığımız, adayımız Hasan Bülent Özkan’a yapıyoruz. Ben kongremize sunduğu destekten dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bu açıdan CHP’nin verdiği mücadele önemli, bu noktada 2019 seçimlerinde daha iyi bir iktidar kurmak için bu partide herkese ihtiyacımız var dolayısıyla hiç kimseyi kaybetme gibi bir lüksümüz olamaz. Bu noktada herkesle el el kol kola yürüyeceğiz ki partimizi ve ülkemizi iktidara taşıyalım” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Bülent Özkan ise, “Parti herkesin partisi, bu seçim süreçleri de hizmetin bir parçasıdır. Sırası gelen hizmetini yapıp partiyi diğerine teslim etmelidir, anlayışımız bu olmalı. Kimseyi kırmadan dökmeden siyaset yaparsak partimizi daha üst noktalara taşıyabiliriz. Bu seçimde delegelerimizin takdiri bu olmuştur. Biz de bu karara saygı duyuyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ali (6 yıl önce)
    malatyanın büyük kayıbı enver kirazla sözü er kişiler tutar birelerini emrini çantasını taşıyan lar tutamaz yazık malatyaya
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Sayın Enver Kiraz neden sözünüz de durmadınız. O koltuk size tapulu mu? Ancak ben normal görüyorum. Koltuğu kaptırmayan bir genel başkanın il yöneticisi de böyle olur. İşte CHP nin başarısız olmasının tek nedeni de budur. Körler sağırlar birbirini ağırlar. Kendi egoları ülkenin ve halkın önündedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ebubekir (6 yıl önce)
    Sayın Kiraz seçimden önce aday değilim dedi. Şimdi tekrar başkan. İnsan mert olur verdiği sözü tutar. Zaten bu başkanla CHP Malatya'da oy alamaz. Ak partiye yarıyor herşey. Adam konuşmayı beceremiyor. Bu başkanı görünce Ahmet Davutoğlunun ilk başbakanlık günleri aklıma geliyor
    0
    0
    Yanıtla