SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

H.H.Kölük'lü Öğrenciler Akrilik Boya Çalışmalarını Sergiledi

H.H.Kölük'lü Öğrenciler Akrilik Boya Çalışmalarını Sergiledi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ’de bulunan, Hacı Hüseyin Kölük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri akrilik boya çalışmalarını sergilediler.

2021-2022 Eğitim-Öğretim dönemi başından bu yana Görsel Sanatlar öğretmeni Alper Aytekin gözetiminde yaklaşık 8 aylık dönemdeki tuval üzerine akrilik boya çalışmalarını öğretmen ve öğrenci arkadaşları ile sanatseverlerin beğenisine sundular.

Resim sergisi açılışı Kanalboyu'ndaki Yunus Emre Caddesinde bulunan okul binasında yapıldı. Açılışa Battalgazi İlçe Milli Eğitim müdürü Ali Kaçmaz, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları M. Ali Avşar , Erhan Pelitlioğlu , şube müdürleri Engin Sarıçiçek, A. Hakim Doğu, Muhtesim Döner ve Yasin Kocaman katıldı. Ayrıca Hacı Hüseyin Kölük Lisesinin kardeş okul olarak belirlediği Muhittin Özmumcu ilkokulu ve Hatice İsmet Şeftalicioğlu ilkokulu öğrencileri, veliler ve çok sayıda sanatseverler sergiyi gezdi. Sergi sonunda davetlilere ikramda bulunuldu.

Okul sergisini gezen protokol mensupları; görsel sanatlar öğretmeni Alper Aytekin, proje koordinatörü Hatice Emre, okul müdürü Yavuz Apak ’a ve görevli öğrencilere emeklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Bu arada resim sergisinin 3 gün süreceği ve sanatseverlerin ziyaretine açık olduğu belirtildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız