SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Hırsızlara Karşı Tel Örgü Çekti, Onu da Çaldılar

Hırsızlara Karşı Tel Örgü Çekti, Onu da Çaldılar
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da yaşayan kayısı üreticisi Hacı Bayram Karaaslan, tel örgüyle çevirdiği kayısı bahçesinin tel örgülerinin sökülerek götürüldüğünü görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Battalgazi ilçesi Orduzu Mahallesi Eyüp Kadak mevkiinde, hafta sonu bahçesine çalışmaya giden ve tel örgülerin hırsızlar tarafından çalındığını gören bahçe sahibi Hacı Bayram Karaaslan, neye uğradığını şaşırdı. Daha önce de hırsızlık olayıyla karşılaştıklarını, ancak tel örgünün çalınmasından dolayı büyük şaşkınlık yaşadıklarını belirten Karaaslan, “Yaklaşık 5 senedir burada kayısı ağaçlarım var. Hafta sonları gelip bahçede çalışıyorum. Daha önce bahçe içine yerleştirdiğimiz ve içinde eşyalarımızın olduğu konteynerimiz 3 defa soyuldu. Bu sefer bir şey bulamayınca bahçenin etrafına çektirdiğimiz tel örgülerini götürmüşler. Bu, kolay kolay normal bir vatandaşın yapacağı bir şey değil. Yani, bunu profesyonel, örgütlü, bilinçli, bu işi bilen insanın olması lazım” ifadelerini kullandı.

Bahçedeki eşyaların çalınmaması için nöbet tuttuklarını belirten Karaaslan, hırsızların yakalanması için yetkililerden yardım bekliyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız