SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlık Şüphelileri Polise Saldırdı!

Hırsızlık Şüphelileri Polise Saldırdı!
A- A+ PAYLAŞ

Hırsızlık ve yağma olayları ile ilgili iddia ve ihbarların yoğunlaştığı Malatya'da, hırsızlık şüphelileri ihbarına giden polislere saldıran şahıslar, vatandaşların da yardımıyla yakalandı.

Olay saat 21.00 sıralarında Şehirgösteren mevkisi eski YİMPAŞ binası arkasındaki alanda oldu. Buraya, pikapla gelen ve hırsızlık şüphelisi oldukları ihbar edilen şahıslarla ilgili bölgeye giden polis ekibine, sayıları öğrenilemeyen bu şahıslar mukavemet gösterdi. Polise de saldıran şüphelilere, çevredeki vatandaşlar da müdahale edince karmaşa yaşandı ve bu gruptaki bazı şüpheliler yakalandı. Bu gruptan kaçan O.G. adlı bir şüpheli de, bölgeye takviye gelen bir polis ekibi tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar, Beydağı Polis Merkezi'ne götürüldü.

Akşam saatlerinde de, Yeşiltepe'deki eski Asker Hastanesi civarında gezerken şüphe çeken ve üstünde astsubay üniforması bulunan şahsın, kimlik soran görevlilere kimlik gösteremeyip aracıyla hızla olay yerinden kaçtığı, bu olayla ilgili araştırmanın da sürdüğü öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Malatyam ah Malatyam (1 yıl önce)
    Bu kansız serefsizleri o yıkılan binaların betonlarıyla kafalarını ezip molozların altına atmak lazım yinede yüreğim soğumaz ama bu yapılmalı
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    enkazın altına atmak vaciptir
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Kısas ta hayat vardır (1 yıl önce)
    Ohal var kulaklar kesiliyor hapse atmak yok cezası hemen infaz ediliyor kısas la en büyük adalet kısastır gerisi boştur
    %86
    %14
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Bu kadar acı bir günde hırsızlık yapıp utanmadan güvenlik güçlerimize saldıran yaratıkları affetmeyin günahı bana yemin olsunkı onların olduğu hapishaneye girerim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muktedir Levent (1 yıl önce)
    Eğer, ADALET MÜLKÜN TEMELİ ise, bence tartışmasız öyledir. Devletimizin en kısa sürede, bizim inancımıza, örf ve adetlerimize, gelenek ve göreneklerimize uygun olmayan, GENEL AF-ŞARTLI TAHLİYE-DENETİMLİ SERBESTLİK gibi uygulamaların kaldırılarak, TOKİ"nin inşaat maliyetini ve bir mahkumun devlete bir günlük maliyetini düşünmeden, çünkü kul hakkının ve adaletin maliyeti ve bedeli parayla ölçülmez, en kısa sürede, ülkemizin ihtiyacı kadar cezaevi yapması gerekir. Suç işleyenin yaptığının yanına kar kalmaması ve ülkemizin suç ve suçlu toplumu haline gelmemesi için, yapılacak bu ceza evlerinin de, Cumhuriyetimizin ilk yıllarında olduğu gibi, buraya konulacak suçluların ıslahı ve yiyip içip, yan gelip yatmamaları için, EĞİTİM OCAKLARI-MESLEK OCAKLARI ve İŞ OCAKLARI haline getirilmesi, gerekirse burada yatan mahkumların, ücretleri ödenerek bazı devlet hizmetlerinde, mesela ağaçlandırma işleri gibi işlerinde çalıştırılmaları uygun olur kanaatindeyim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ay yıldız (1 yıl önce)
    Şu anda olağanüstü bir durum yaşıyoruz biz can derdinde adiler mal derdinde derhal polis ve askere vur emri verilmelidir
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Necdet (1 yıl önce)
    Suriyelileri başımıza getirenlere soracaksınız bunu hesabını
    %73
    %27
    Yanıtla
  • vedat kadem (1 yıl önce)Necdet isimli kullanıcı yorumuna
    şu beğenmeyen %24 bu yorumun neyini beğenmemiş acaba? Bu suriler yüzünden bir yığın insan işinden aşından oldu. ev kiraları bunlar yüzünden inanılmaz arttı.ve halen bu yönetenlerin % 30 bandında oyu var.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Muktedir Levent (1 yıl önce)
    Bizim inancımıza göre, Devleti olmayanın dini olmaz, Vatan sevgisi iman"dandır. Mal mülk önce ALLAH"ın sonra Devletin, sonrada tüzel kişilerin ve şahıslarındır. Korunması da birinci derecede Devletin görev, yetki ve sorumluluğundadır. Bu nedenle, zaten büyük bir felakete uğrayan bu mağdur insanların hiç değilse rahat uyumaları için devletimizin uyanık olması ve bu mayası bozuk, alçak hırsız ve yağmacılara en ağır hukuki ceza ve yaptırımların uygulanması ve yaptıkları bu alçaklığın yanlarına kar kalmaması ve bırkılmaması lazım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muktedir Levent (1 yıl önce)
    İslam hukuku, kısasa kısas. Türk hukuku, Ya Devlet başa, ya kuzgun leşe. Adalet mülkün temelidir. Hz. Ömer. Adalet tez verilmeli, geç verilmemeli, çünkü geciken adalet adalet değildir. Yaptığı yapanın yanına kar kalmamalı, kul hakkı korunmalıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nuri (1 yıl önce)
    Bu can pazarında Kamuflaj giyip,aracına birde Türk bayrağı asan şerefsizler marketten ekmek değil,Çamaşır makinası ,Televizyon,Buzdolabı çalıyorsa o.h.a.l kapsamında bunların gereğinin yapılmasını istiyoruz.Bunları beslemeyelim.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Yüzlerce,binlerce insanın öldüğü böyle bir afette,bu tip şahsiyetsizlerin yaşamasının pekte bir anlamı yok.vur emri ve yetkisi verilmeli.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Cafana (1 yıl önce)
    Malatya da değişik değişik tipler var yardıma gelenler olmadığı belli hepsi transit benzer araçlarla dolanıyor.Araçlar içinde 2-3 kişi dolanıyorlar. Issız mahallelerde bina etraflarında olan değişik tipler var sanırım keşif yapıyorlar. Hırsızlık ve yağmalama için çok sert önlemler alınmalı. Asker polis bekçi afad kıyafetiyle gezenler olduğu söyleniyor mutlaka kimlik sorulmalı. Askerimiz belli yerlere konuşlanırsa bu tipler istediklerini yapamazlar. Burda en önemlisi vur emri bu olursa kimse hırsızlık yağmalama yapamaz. Zaten hepsi sabıkalıdır hırsızlık vb suçlardan. Polis bekçi arkadaşlar bu kişileri durdurup gbt kontrolü yapmalı. Şüpheli olanları resmi ve gayri resmi tecrit etmeli.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya44 (1 yıl önce)
    Asker polis gereken tedbiri almazsa bu namssuzlar yol kesip haraç toplamaya başlarlar birkaçını vurmazsanız başedilmez bunlarla
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Vur emri verin başka türlü olmaz bunlar toplum için çok büyük tehlike
    %97
    %3
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    polis niçin sıkmıyor bu şerefsizlere. gebersin böyle namussuzlar. bunları kimse insan saymaz,
    %98
    %2
    Yanıtla