SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hız ve Dikkatsizlik Kazaları KGYS Kameralarında

Hız ve Dikkatsizlik Kazaları KGYS Kameralarında
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Genel Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca Malatya’da kaydedilen görüntülere yansıyan trafik kazalarında aşırı hız ve dikkatsizlik ön plana çıkıyor.  

Emniyet Genel Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemine Ekim 2022 döneminde yayınlanan trafik kazalarını yayımladı. Malatya’da 4 ayrı trafik kazası videosu yer aldı.  

Elazığ Bulvarı (eski Kanyon Bulvarı) Malatya İl Jandarma Komutanlığı önünde meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmekte olan bir kız öğrenciye otomobilin çarpıp sürükleme anı Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kamerasında yer aldı. Kazada kız öğrenci yaralandı.  

9 Ekim 2022 tarihinde Çöşnük Mahallesi Çevre Yolu  Çöşnük Kavşağında meydana gelen ve  da M. T. idaresindeki  34 DDY 056 plaka jeep ile  B.A. yönetimindeki 44 AH 046 plakalı otomobilin çarpışma anı da Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kamerasına saniye saniye yansıdı. Toplam 3 kişinin yaralandığı kaza da jeepin, otomobil ile çarpışıp yan yatarak metrelerce sürüklenmesi anı da yer alıyor.  

Paşaköşkü Camisinin önünde cadde üzerinde seyir eden bir otomobile, TOKİ istikametinden gelen hafif ticari aracın çarpma anı da kameraya yansıdı. Kazada yaralanan olmadı.  

Eskimalatya girişinde Battalgazi Heykeli önündeki kavşakta KGYS kamerasının kaydettiği videoda ise, yolu karşıdan karşıya bisikleti ile geçmekte olan bir gence, Malatya istikametinden gelen bir motosikletin çarpma anı görülüyor. Kazada bisiklet ve motosiklet sürücüleri yaralandı.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatya (1 yıl önce)
    Malatya Malatya bulunmaz eşin Trafik sorununu çözelim inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla