SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmetleri Adil Bir Şekilde Ulaştıracağız"

0
Güncellendi - 2019-04-25 15:39:53
A- A+ PAYLAŞ

Baskilliler Derneği Başkanı Yunus Görgün, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarı temennisinde bulundu. Başkan Güder, hizmeti adilane bir şekilde herkese ulaştıracaklarını söyledi.

Baskilliler Derneği Başkanı Yunus Görgün ve dernek yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, bir süre sohbet etti. Burada konuşan Baskilliler Derneği Başkanı Yunus Görgün, Başkan Güder’in her zaman yanında olacaklarını belirterek, “Battalgazi ilçemizde, Belediye başkanlığı için güzel bir çalışmayla başarılı bir geçmişle meydanlara çıkan Osman başkanımız, bunu çok başarılı bir şekilde neticelendirmiş olup, bizde yapacağı hizmetlerde kendisinin yanında, kendisine bir güç, kendisine bir moral, kendisine bir destek olmak amacıyla bugün hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Rabbim inşallah çıktığı bu yolda kendisine, memleketimize başarılı hizmetler yapmayı nasip etsin. İnşallah kimsesizin kimsesi olsun, yalnız kalmış herkesin yanında olsun. Sorunların çözümünde Battal gazi'de her türlü problemde, sorunda, devletin her kademesinde, imarla ilgili, belediye hizmetleri ile ilgili, her sorunla başında birebir ilgileneceğini, memlekete hizmet noktasında gecesini, gündüzüne katacağında eminiz. İnşallah bu hizmetlerinin şevki artarak Battalgazi Belediyesi’nde çok büyük hizmetler yapacağından eminiz.   Kendisine çıktığı bu yolda başarılar dileriz. Baskilliler Derneği olarak her zaman yanında olduğumuzu burada yine teyit etmek istiyorum” diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Seçim sürecinde Baskilliler Derneği doğrudan, haktan, hakikatten tavır koyarak bu seçim sürecinde bizimle beraber, bize katkı sunarak bu süreci atlatmış olduk. Bundan dolayı başta başkanım olmak üzere tüm Baskilli kardeşlerime şükranlarımı, hürmetlerimi arz ediyorum. Allah herkesten razı olsun. Baskilliler bize özellikle Battalgazi'mizin temel paydaşlarından bir tanesi, biz öyle görüyoruz. Bunlarla birlikte dernek başkanımız ve yönetimimiz olmak kaydıyla, Battalgazi'mize hizmet etmek adına gayretlerimizi, çabalarımızı sarf edeceğiz. Rabbim bizi bu yolda utandırmasın.  Tabi biz bur da sadece Baskillilerin ve Adıyamanlıların, şunların, bunların belediye başkanı değiliz.  Hiç kimseyi ayrıştırmadan, herkesi eşit tutarak, hizmeti adilane bir şekilde herkese ulaştırmayı, elimizden gelen çabayı, gayreti sarf edeceğiz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Murat (4 yıl önce)
    Bu derneğin ilk kuruluşundaki ismini bir sorsanız acaba: "Baskillileri Koruma ve Yaşatma Derneği"diyebilirler mi?
    0
    0
    Yanıtla