SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hüsn-i Hat ve Tezhip Sergisi

0
Güncellendi - 2018-11-20 19:56:36
Hüsn-i Hat ve Tezhip Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla “Hüsn-i Hat ve Tezhip Atölye Sergisi” açıldı.

Sanat Merkezi Fuaye Alanında düzenlenen serginin açılış törenine Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun, daire başkanları, Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, Büyükşehir şube müdürleri ile sanatseverler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun, sergiye kazandırdıkları eserlerden dolayı sanatçılara teşekkür ederek, “Peygamber Efendimizi anmak için yaptığınız bu çalışma hepimizi gururlandırdı. Ne mutlu O’nu ananlara, O’nun yolundan gidenlere” dedi. Daha sonra serginin açılış kurdelesi kesilerek sergi gezildi.

Hüsn-i Hat ve Tezhip Atölye Sergisi, 19-25 Kasım 2018 tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız