SON DAKİKA
SON DEPREMLER

I.OSB Müdürlüğüne TSO'dan İstifa Eden Yaşar Atandı

0
Güncellendi - 2021-08-28 17:52:30
I.OSB Müdürlüğüne TSO'dan İstifa Eden Yaşar Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya I. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne, geçtiğimiz günlerde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genel Sekreterliği görevinden istifa eden Remzi Yaşar'ın atandığı bildirildi.

Malatya I. Organize Sanayi Bölgesi'nin Vali Aydın Baruş başkanlığındaki yönetiminde Başkan Vekili olarak görev yapan TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nun, yönetimde bulunan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın bilgileri dışında ve imzaları olmadan Taha Memur'u müdür olarak ataması, 5 kişilik yönetime rağmen biri kendisinin olan 2 imzayla kendisine arsa tahsis etmesi ve diğer bazı usulsüzlük- yolsuzluk iddiaları üzerine seçime gidilmiş, yönetim Vali Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan ile OSB'de fabrikaları bulunan sanayiciler Mahmut Topgül, Mustafa Özhüsrev ve Akif Baştürk'ten oluşturulurken, TSO Başkanı seçimlere katılmamış, devre dışı kalmıştı.

I. OSB'de yaşananlar, Vali Aydın Baruş'la da polemiğe gide Sadıkoğlu'nun başkanlığındaki TSO'da da sıkıntı yaratırken, 3 yıl önce I.OSB Bölge Müdürü iken TSO Genel Sekreterliği görevine getirilen Remzi Yaşar, geçtiğimiz günlerde TSO'daki görevinden istifa etmişti.

Remzi Yaşar'ın (fotoğraftaki),  I.OSB Müdürlüğü'ne atandığı bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Taşlar yerine oturdu neden istifa ettirildiği ortaya çıktı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (2 yıl önce)
    Menfaati neredeyse orada sanırım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Remzi Yaşar Tso da göreve getirildiğinde doğru bulmamıştım çünkü 1.OSB müdürü görevinde iken çok başarılı işlere imza attı ve sanayici ile diyaloğu son derece başarılı kişilikli bir insan. Malatya artık Malatya Ticaret Odası ve Malatya Sanayi Odası olarak temsiliyet noktasında ayrı ayrı odalara kavuşmalı hizmet olarak her iki odada kendi üyelerine hizmet için çalışır sorun çözme konusunda elleri güçlü olur bu Malatya ya yapılacak çok büyük bir hizmet olacaktır Bunun gerçekleşmesi için herkes üzerine düşeni yaparsa Malatya sanayi şehri ünvanını kazanır yeni iş alanları yeni yatırımcılar Malatya’nın yolunu tutar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Niye Malatyada başka kimse kalmadımı? Isıtıp ısıtıp aynı adamları getiriyorsunuz yuh!
    0
    0
    Yanıtla
  • Emir Asaf (2 yıl önce)
    Benim bu süreçten anladığım tek şey bu beyfendi TSO - siyaset kavgasında karşı taraftan yana tavır almış ve karşılığında ödülünü almış.
    0
    0
    Yanıtla
  • öneri (2 yıl önce)
    iki yanlışın bir doğru etmediği görüldü. OSB'ye çok emeği geçmiş birinin üç yıl önce istifa etmesi yanlış idi. TSO genel sekreteri olması yanlış idi. Adalet yerini buldu. Becerdiği, başarılı olduğu yerde tekrar görev alması iyi oldu. Şimdi GERÇEK SANAYİCİLER ile el ele verip eskisinden daha adil ve başarılı işlere imza atacağından kuşkum yok. Doğruyu bulanları tebrik ediyorum. Alkışlıyorum.
    0
    0
    Yanıtla