SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İçişleri Bakanı Soylu İstifa Etti

0
Güncellendi - 2020-04-14 05:21:41
İçişleri Bakanı Soylu İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

KAOS YARATAN YASAK ZAMANLAMASI SORUMLULUĞUNU ÜSTLENDİ... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma kararının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir” dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, yaptığı açıklamada, “Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma kararının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir.

Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan görüntüler, mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı. Yaşadığım onca tecrübe, sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda, böyle görüntülere yol açmamalıydı. İyi niyetle, hafta sonunda salgını ve bulaşı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı. Hiç bir zaman zarar vermek istemediğim Aziz Milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım beni bağışlasın. Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum. Tüm dostlara, mesai arkadaşlarıma Allahaısmarladık. Allah milletimizi korusun” dedi.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Maalesef tek adam rejimindeyiz artık ve istifayı bile tek başına yapamıyorsun.Allah sonumuzu hayır etsin bir tarafta ülkede kendinden olmayanı tamamı ile dışlayan zihniyet.Diğer tarafta da aynı zihniyetin partili cumhurbaşkanı değilmiş gibi davranarak ülkeyi yönetmeye çalışması allah tüm ülkenin yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    trajik komedi oyun kim inanır gerçekten istifa ettiğine hükümet prestij kaybetmişti şimdi zafer kazanmış gibi tam tersine prestij kazandılar 20 yıldır açılım feto .... ne zanan hata yapsalar butür algılarla prestij kazanıp çıkıyorlar kim inanır istifa ettiğine
    0
    0
    Yanıtla
  • Spartacus (4 yıl önce)
    Çok üzüldüm çok üzüldüm vah vah
    0
    0
    Yanıtla
  • Bende şuan sana çok üzüldüm. Vahhhhh vahhhhhhh
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (4 yıl önce)
    Ortada hata afalan yok.Devlet bir karar alıyor ve aldığı bu kararın henüz ayrıntılarını beklemeden can havliyle fırın önlerinde patates cipsi,kola ve çerez kapmak için itişip kakışan umursamaz tipler yüzünden son derece çalışkan bir bakan istifa ediyor.Kabul edilebilir bir istifa değildir..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Istifa etirildimi Türkiye böylesine alişik değil kendi hatasini kabul edip de istifa eden varmi ben duymadim soyluda yakinda çikar çünkü seçilmiş bakan degildi atanmiş memurdu vatana hayirli uğurlu olsun Sağlik bakani cok iyi gelmiş geçmiş en iyi bakan Tek işi sağlikla ilgili bazi bakanlar sanki birlerinin Danişmani veya korumasi
    0
    0
    Yanıtla
  • lutfi tatar (4 yıl önce)
    üzüldüm iyi bir yöneticiydi allah var her insan hata yapar bence cumhur başkanı istifasını kabul etmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mümtaz44 (4 yıl önce)
    Enson istifa edecek adam soyludur pkk yı bitiren adam
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    Sayın Erdoğan. istemiş olabilir.Erdoağan'ın haberi olamadan hiç bir bakan kendi başına karar alamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)
    Çalışkan vatanperver birisiydi ama konuşma üslubunu onaylamiyorum sağlık bakanı sayın Fahrettin koca gibi konuşmaları sakin sorulan sorulara hoşgörü ile cevap veren devlet adamlarını özlemiştik bizde sorumluluk üstlenip görevi birakmalar hiç yok denecek kadardır sayın soylunun bu davranışı güzel bir davranıştır inşallah bundan sonrada yanlış yapan devlet görevlileri sorumluluk alıp görevi bırakabilirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (4 yıl önce)
    Yine suçu birine yıktılar Kendileri sütten çıkma AK kaşık sanki
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (4 yıl önce)
    Bence istifaya zorlamıştır.tabi bakan albayrakla arasındaki sıkıntılar da bunda etken olmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Onurlu davranış (4 yıl önce)
    Milletinizin hakkında hayırlısı onurlu bir davranış hata yapan herkesten aynen bekliyoruz bu tip onurlu davranışlar kaliteyi beraberinde getirir yerelde de hata yapanlardan aynı onurlu davranışı görmek istiyoruz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Haberle yerelin ne alakası var kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • İç işleri bakanının Sn cumhurbaşkanımızın emri olmadan sokaga cıkma yasagı ilan ettigine inanacak kadar saf olmadıgınızı düşünüyorum !!! Sadece çok tepki alınca halkın gazını almak için siyasi bir manevra oldugunu düşünüyorum akp de hiç kimse insiyatif kullanamaz öyle bir yetkileri yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Akp değil Ak parti lütfen dikkat edelim
    0
    0
    Yanıtla