SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İfade ve İddialarımın Sonuna Kadar Arkasındayım"

0
Güncellendi - 2018-10-16 02:52:17
A- A+ PAYLAŞ

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, AKP Milletvekili Hakan Kahtalı'nın, kendisinin daha önce dile getirdiği iddialarıyla ilgili ifadelerinin ardından bir açıklama daha yaparak, milletvekilinin iddialarını doğruladığını belirtti, bu iddialarının ve ifadelerinin arkasında olduğunu söyledi.

Keskin'in, "Kamuoyuna Açıklama" başlığıyla yaptığı yazılı açıklama şöyle:

"Malatya Büyükşehir Belediyesine ait ve kamu malı olan Esenlik Şirketi ile ilgili olarak gündeme getirmiş olduğum iddialar üzerine Malatya Milletvekili Sayın Hakan Kahtalı’nın kamuoyuna yansıyan bazı ifadelerine cevap verme hususu ortaya çıkmıştır.

1-Kamuoyuna yansıyan tüm ifade ve iddialarımın sonuna kadar arkasındayım.

2-Malatya Büyükşehir Belediyesine ait ve kamu malı olan Esenlik Şirketinin Genel Müdürünün basın toplantısında yaptığı açıklama da, akabinde sayın milletvekilinin avukatı aracılığı ile kamuoyuna yapmış olduğu açıklamada ve yine sayın milletvekilinin televizyon programında yapmış olduğu açıklama da GÜNDEME GETİRMİŞ OLDUĞUM İDDİA DOĞRULANMIŞTIR, KAMUOYUNUN BİLMEDİĞİ HUSUSLAR ORTAYA DÖKÜLMÜŞTÜR. Yani sayın milletvekilinin kendi ifadesi ile ortağı olduğu şirkete, ESENLİK Şirketi tarafından gayrimenkul verildiği DOĞRULANMIŞTIR, DOĞRULAMIŞLARDIR. Kamu malı Esenlik Şirketi ile sayın milletvekilinin ortağı olduğu şirket arasındaki ticari ilişkinin durumunu değerlendirmek ise kamuoyuna aittir. Sayın milletvekilinin bizzat kendisinin doğrulamış olduğu bir iddiayı dönüp beni ispata davet etmesini yine kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

3-Sayın milletvekili televizyon programında şahsıma seslenerek, “Eğer bu malı satamazlarsa benim malım ortada duruyor, tapuda kaydı da duruyor, yüzde 10 aşağısına da müşteri bulamazlarsa iftiranın katmerlisiyle kesinlikle iftara atmış olduğu kesin ve kesin olacak. Bulduğu zaman da haber versin, ben bir esnafım o da esnaf odası başkanı, yardımcı olsun bana, bir tane müşteri bulsun hemen yüzde 10 aşağısına vereceğim” demiştir. Şirketiniz, kamu malı Esenlik şirketinden ihale yapılmadan, kamuoyuna duyuru yapılmadan gayrimenkul alırken kime sordunuz ki, şimdi kamuoyu önünde müşteri bulunmasını istiyorsunuz? Ben, sayın milletvekilinin ve ortağı bulunduğu şirketinin Emlakçısı değilim. Ölü yıkayıcısı hiç değilim. Sayın Milletvekili şunu da bilsin; maalesef ben şehir merkezindeki Büyükşehir Belediyesine ait olan dükkan yeri ile Çırmıhtı’da sonradan Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa sunulduğu halde alıcısı çıkmayan dağın başındaki arsayı takas etmeyi bile beceremem, bilemem. O takasın ortaya çıkardığı büyük rantın hesabını da yapamam. Siz biliyor yada o hesabı yapabiliyor musunuz? Büyükşehir Belediyesinin şehir merkezindeki dükkanı ile yaklaşık 6 kilometre uzaklıktaki Çırmıhtı‘da dağlık alandaki arsa ile takas etmek sizce ahlaki mi, etik mi? Böyle bir rant Malatya’da herkese nasip olur mu? O rant kim yada kimlere sağlandı?

4- Malatya Büyükşehir Belediyesine ait ve kamu malı olan Esenlik Şirketinin Genel Müdürünün resmi basın açıklanmasında, “Ülke olarak İçinde bulunduğumuz ekonomik koşullar dikkate alındığında ne kadar isabetli ve yerinde bir karar verildiği görülmektedir” denilmektedir, öncesinde ise kamu malı olan şirketin gayrimenkul ve araçlarının Haziran ayında mal aldıkları şirketlere borçları karşılığında verildiği anlatılmaktır. Kimse Malatyalıların aklıyla alay etmesin. Dolardaki artış Haziran ayında yaşanmadı ki, borcun artsın. Görüldüğü kadarıyla borç miktarı Haziran ayı öncesinde artmış. Esenlik Şirketinin borçlarını ödeyemez hale gelişini anlatmak yerine, Malatyalıların kendilerine “Aferin, iyi etmişsiniz” demeyi bekliyorlar. Hadi oradan. Esenlik Şirketinin gayrimenkulleri aynı zamanda Malatyalıların malıdır. Orası hiç kimsenin babasının çiftliği değildir. O şirket neden ve nasıl bu hale getirildi, çıkın onu anlatın. Çıkın hesabınızı verin.

5-Malatya Büyükşehir Belediyesine ait ve kamu malı olan Esenlik Şirketinin Genel Müdürü şu sorulara da kamuoyu önünde yanıt versin; “Malatya’da faaliyet gösteren bir marketler zincirini satın aldınız mı? O marketler zincirini satın alırken, o şirketin bazı şirketlere olan borçlarını da devraldınız mı? O şirketler kimlere aittir? O marketler zincirinin satın alınmasının maliyeti ne kadardır? Esenlik Şirketinin mali durumunu denetleyen şirketin sahibinin Büyükşehir Belediyesinde siyaseten üstlendiği bir görevi var mı?. Pazarlık usulü 10 tane aracı kime verdiniz?”

6-Esenlik Şirketi, her ne kadar marketçilik yapmasına karşı olsam da, belediyenin çiklet satmasını doğru bulmasam da sonuçta Malatyalıların kamu malıdır. Elbette bu şirket ile ilgili kamuoyuna yansıyan iddialar varsa çıkıp bunu söylemek, hesap verilmesini istemek her Malatyalı kadar benimde sorumluluğum ve görevimdir. O kadar.

7-Başta sayın milletvekilimiz Hakan Kahtalı olmak üzere hiçbir siyasetçi yada kamu görevini üslenen kimse ile hiçbir düşmanlığım, ön yargım yoktur. Herkesin nefsi benim nefsimin üzerindedir. Ben, eleştirdiğim ve yaptıkları yanlışı söylediğim insanların, aynı zamanda Malatya için doğru bir iş yaptıklarında çıkıp kamuoyu önünde destekleyecek kadar de cesaretimi gösterebileceğim bir noktadayım.

8-Malatya’da siyaset yaptıktan sonra ikinci döneminde seçim masraflarını ödemek için sahip olduğu tek evini satan, milletvekilliği yaptıktan sonra halen kirada oturan, milletvekilliği yaparken şirketi zarar ediyor diye kapatan ve milletvekilliği yaparken şirketi iflas eden güzel insanları yürekten selamlıyorum. Ancak; siyaseten sorumluluğunu üstlendikleri ve siyaseten sorumlu göründükleri kamu malı şirketler iflasın eşiğine gelirken, borçlarını ödeyemez bir hal alırken, kendi şirketlerini ve işlerini kat kat büyütenleri ise selamlamıyorum.

9-Bundan sonrada Malatya’nın ve Malatyalıların yanında olmaya devam edeceğim."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

49 yorum yapılmış

  • HACI (5 yıl önce)
    mademki böyle satış oluyormuş bizim niye haberimiz olmuyor bizlerde hisse alalım yoksa kendi adamlarınamı satılıyor esenlik bir daha esenliğin lkapısından içeri girmeyecem
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli Yaşar (5 yıl önce)
    İşin gücün rast gelsin Şevket Keskin. Malatya bir derebeylik haline getirilirken yiğitçe bir duruş sergiliyorsun. Kimsenin cesaret edemeyeceği sözleri söylemek yürek ister. Bu açıklamada yeni iddialarda var, mutlaka incelenmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip Ferhadiye (5 yıl önce)
    Belediyelerin şirketleri olmamalı! Sosyal Belediyecilik tek işi olmalı. Fakir fukara gözetilmeli. Bu kadar imkanlarına rağmen bu şirketler nasıl zarar ediyor. Sebeb olanlar cezalandırılmalı. Bizde tam aksine ödüllendiriliyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    esenlik batmış kimsenin haberi yok.belediye borçları ise cabası ,bu uzun sürmez.kamu borcudur diye kimse üzerine almıyor.bir iki sene sonra belediyeler sadece çöp toplama işinin üstesinden gelecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • cem sancak (5 yıl önce)
    Malatya Haber tarafsız yayın yapın TEK TARAFLI YORUMLARI YAYINLIYORSUNUZ yorumlarımı neden yayınlamıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Acaba Malatyada senden başka herkes gerçekleri görüyor olabilir mi Cem Bey? Haksızı savunmaya çalışmak ne kadar zor ve acı olsa gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • cem sancak (5 yıl önce)
    kuyruk acın yoksa şov yapmaz olayı yasa dışı bir durum varsa yargıya taşırsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Soysal Çelik (5 yıl önce)cem sancak isimli kullanıcı yorumuna
    Senin kuyruğun çok acımış. Adam diyorki 6 kilometre ilerideki dağın başındaki arsa ile şehir merkezindeki rantı yüksek dükkan takas edildi. Muhatapları gitsin yargıya. Tabi gidemezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasa dışı bir durum yokki yargıya taşınsın kardeş sıkıntı şu yapılan şeyin etik olmadığı milletvekili olan birinin ortağı olduğu şirkete esenliğin malını alması doğru bir olay değil onun yerine o malı esenlik satıp parasal olarak ödeseydi daha düzgün olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • erdal (5 yıl önce)
    Başkan haklı doğruyu söylüyor dik duruyor ne bir menfaat ne bir haksız kazanç görüyorum ben, çıksın açıklasın ikisi de kimin mal varlığı makama gelince daha çok artmış . Birde Hakan Kahtalı beyin açıklamalarını gayri ciddi buldum dalga geçer gibi açıklıyor, madem sen açıklama yapacaktın neden avukata açıklama yaptırıyorsun, dalga mı geçiyorsun sayın kahtalı! İşte bir babayiğit de çıkar sana dersini verir, haddini bildirir. Diğer siyasetçilerde akıllı olsun Malatya sahipsiz değil
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (5 yıl önce)
    Malatya da kaç tane böyle yürekli adam var. Helal olsun başkana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (5 yıl önce)
    Sayın keskin in dik duruşunu destekliyor şehirin kaderini belli kişilerin tekelinde olmasını 16 yılda geldiği nokta ortada 1miliyon nufüslu bir köy doğruları herzaman dile getirmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    Cesaretinden dolayı başkanı tebrik ediyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)
    Şevket keskini tanımam etmem ama söylediklerine tamamen katılıyorum. delilde varsa bence yargıya taşıması gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Esenlik sıradan bir ticaret şirketi değil Malatya'lıların malı ESENLİK YETKİLİLERİ çıkıp hangi gayrimenkulleri kime ne kadara verdiler trampa ettiler bunu açıklamalı Malatya'lıların bunu bilmesi en doğal hakkı şeffaf olmalı ne gizleniyor neyin üstü kapatılıyor insanların kafasını iyice bulandırmadan çıkıp kamuoyunu aydınlatmalı.Neden malları satıp borç ödenmiyor da takas yöntemi seçiliyor fiyatları kim belirledi bilirlkişi kimmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (5 yıl önce)
    şevket keskinin bu cesaretinden dolayı kutluyorum. iki yıldır cesur açıklamalarını izliyorum. malatyada kimsenin korkudan sesinin çıkmadığı bir dönemde aslanlar gibi konuşuyor. ikinci husus 8. maddede kirada oturan milletvekili kim merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim ilhan (5 yıl önce)
    inşaallah bu sözlerin arkasında malatya lı bir sonuç alır lafta kalıp sonra pardon denemez sayın kesine tşk ederim her zaman desteleri malatyada eksik olmasın saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • YETER (5 yıl önce)
    Herşeyden önce; Bir Belediye Başkanının, iktidar partisi il Başkanının, Millet Vekilinin üzerinde etkili olduğu ve en önemlisi asıl sahibi tüyü bitmemiş yetimler olan Esenlikle enteresan! veya normal Ticari ilişki içinde olması doğrumu. Sizin ticaret yapabileceğiniz başka işletme kurum kalmadı mı Allah aşkına. Bırakın artık yeter ya yeter yeter. Allah aşkına yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Bunlar hep siyaset. Şevket Keskin kamuoyunun nezdinde kendine bir yer yapmanın derdinde. Prim yapmanın peşinde ama nafile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çelikhanlı (5 yıl önce)
    Sayın keskin doğru söylüyor doğrular su yüzüne çıkıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Haydar (5 yıl önce)
    Helal sana yürekli insan
    0
    0
    Yanıtla
  • DELİ (5 yıl önce)
    SAYİN ŞEVKET KESKİN BEY! AKP kurulan dan buyana hersecimde ya milletvekili seçimlerinde mutlaka basvuruda bulundunuz.ama malesef size görev verilmedi.sizi anlamaya çalışıyorum VEDE anlıyorum ki sizin AKP il başkanlarina içinizden bir kizginliginiz var bunu anlayışla karşılıyorum.Daha düne kadar bütün milletvekilleriyle kolkolaydiniz Sayın KAHTALİ'YLADAhep bir arada kardeş gibiydiniz.ama baktınız SİYASİ İKBAL YOK başladınız açıklamalara diski koskoca bir ESNAF ODASI NİN BASİNDASİNİZ SİZ BUNDAN BES YİL ON YİL ONCE AHMET CAKİR ZAMANİNDA DA BİR YOLSUZLUK VARSA ESENLİK SİRKETİNDE GORMEMENİZ DUYMAMANİZ HİSSETMEMENİZ MUMKUN DEGİL CUNKU ESNAF ODASİ OLARAK BUNLAR HEMEN HEPSİ SİZİN DUYUP İSİTECEGİNİZ YAKİNLİKTA SİMDİYE KADAR BİR BİLDİGİNİZ YOLSUZLUK VARDA SAKLADİYSANİZ EGER BİR MALATYALİ OLARAK SİZDEN AHİRETTE DAVACİYİM,EGER SİYASİ İKBAL GOREMEYİP BU ACİKLAMALARİ YAPİYORSANİZ YİNE SUCLUSUNUZ BİLDİGİNİZ BİR YANLİSİ VEYE YANLİSLARİ SENELERDİR NİYE SAKLADI İZ?TABİKİ BİR YOLSUZLUK VARSA SONUNA KADAR GİDİLSİN AMA BİRAZDA KENDİ KENDİMİZİ SORGUYA CEKELİM.EVET İDDALAR DOGRU KANUNEN BİR YANLİSLİK YOK GİBİ HERSEY KİTABİNA UYGUN AMA SİMDİYE KADAR NEDEN BİLDİKKERİNİZ BİRSEYLER VARDİDA SAKLADİNİZ SENELERDİR NEDEN İCİNİZE ATTİNİZ SAYİN KESKİN???
    0
    0
    Yanıtla
  • DELİ bey esenlik ile ilgili olaylar seneler öncesinin işi değil bu son bir kaç ay önce olmuş adam şuan olan şeyleri anlatmış buna siz neden bu kadar kızdınız ki ?
    0
    0
    Yanıtla
  • arif (5 yıl önce)
    Şevket Başkan MALATYA halkı senin arkanda. Sana teşekkür ediyoruz. Sonunda muhalefetin dinsizlik olmadığını öğretmeye çalışıyorsun. Bunlar, kafasını kaldırmayan, uyarmayan, herşeye göz yuman köle istiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hikmet (5 yıl önce)
    Hele şükür sivil toplum örgüt liderlerinden KRAL ÇIPLAK diyebilecek cesarette birileri çıktı,ben sn Keskin i tebrik ediyorum.Bu esenlik batar iken seyredip hesap sormayanlar şimdi ben size soruyorum nasıl bir ticarettir ki sizinki bir değerli mülk edecek kadar malınızı borcunu ödeyemeyecek bir şirkete verdiniz de yatağınızda rahat uyudunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (5 yıl önce)
    NİYAHET MALATYADA KORKMADAN KONUŞAN VE KONUŞTUĞU ZAMAN SESİ DUYULAN Bİ ADAM ÇIKTI. Devam edin arkanızda inanın çok insan var ve arkanızda duracak insanlar çoğalıyor mesela ben, sizi tanımam ama tanımak isterim
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Paşa (5 yıl önce)
    Sayın başkanın söylediklerine katılıyorum ve destekliyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Adı geçen kişiler ile hiç bir bagım olmadığını belirttikten sonra bu iş yargıya taşınıp kamuoyu vicdanın rahatlaması gerekir diye düşünüyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • haşim (5 yıl önce)
    SAYIN KESKİN’İN ÖNEMLİ İDDİALARINA YANIT VERSİNLER ESOB BAŞKAN KESKİN’in,’’Sayın Milletvekili şunu da bilsin; maalesef ben şehir merkezindeki Büyükşehir Belediyesine ait olan dükkan yeri ile Çırmıhtı’da sonradan Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa sunulduğu halde alıcısı çıkmayan dağın başındaki arsayı takas etmeyi bile beceremem, bilemem. O takasın ortaya çıkardığı büyük rantın hesabını da yapamam. Siz biliyor yada o hesabı yapabiliyor musunuz? Büyükşehir Belediyesinin şehir merkezindeki dükkanı ile yaklaşık 6 kilometre uzaklıktaki Çırmıhtı‘da dağlık alandaki arsa ile takas etmek sizce ahlaki mi, etik mi? Böyle bir rant Malatya’da herkese nasip olur mu? O rant kim yada kimlere sağlandı? 5-Malatya Büyükşehir Belediyesine ait ve kamu malı olan Esenlik Şirketinin Genel Müdürü şu sorulara da kamuoyu önünde yanıt versin; “Malatya’da faaliyet gösteren bir marketler zincirini satın aldınız mı? O marketler zincirini satın alırken, o şirketin bazı şirketlere olan borçlarını da devraldınız mı? O şirketler kimlere aittir? O marketler zincirinin satın alınmasının maliyeti ne kadardır? Esenlik Şirketinin mali durumunu denetleyen şirketin sahibinin Büyükşehir Belediyesinde siyaseten üstlendiği bir görevi var mı?. Pazarlık usulü 10 tane aracı kime verdiniz?” iddiaları çok önemli bu iddialar hakkında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Esenlik yetkilileri açıklama yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halis (5 yıl önce)
    Bu şahsa sadece şunu söylemek isterim istediğin kadar çırpın olmaz vallahide billahide senden olmaz. Bu Malatya senide çok iyi tanır Hakan Kahtalı’yıda.
    0
    0
    Yanıtla
  • gunduzbey (5 yıl önce)Halis isimli kullanıcı yorumuna
    sevket bey açık net herşeyı anlatmış anlatıyor bu olayı sulandırmayın bu halk artık ınanmaz umarım herşey yargıya tasınır
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (5 yıl önce)
    Sayın Keskin aklınca mahalli seçimde kendisine yer ayarlamaya çalışıyor.Ama Hakan Kahtalı üzerinden prim yapmaya çalışması saçma.Herkes Kahtalı yıda biliyor ama keskin i bilmiyor. Keskin iki yıl öncesinin en kral yeni dünyacısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Yüreği yeten başka biri varsa çıkıp konussun. Başkan sonuna kadar yanındayız. Haksizliga karşı susan dilsiz şeytan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal (5 yıl önce)
    MALATYALILAR SAYIN ŞEVKET KESKİN İ DİKKATLE İZLEMELİ SAYIN KESKİNİ 30 YILDIR TAKİP EDİYORUM. MALATYA SEVDALISI. MALATYA AŞIĞI HİZMET ANLAYIŞIYLA BÜYÜK DESTEĞİ HAKEDİYOR SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ. BAŞKA KONUŞAN BABAYİĞİT ÇIKMADI.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal (5 yıl önce)
    Bu memlekette muhalefet yoksa icraat olmaz bunu unutmayın. Hala bu memlekette muhalif konuşabilen varsa umut vardır. Bizim seçtiğimiz adama biz yaranmaya çalışıp yağcılık yapıyoruz. Onlar bize yapacak ki biz seçelim. Muhalefet yapılıyorsa delili değil hesabını soran bir halk olmadıkça bizden olmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Naim Usta (5 yıl önce)
    Haberi okuyabilen arkadaşlar adamın konuşmadında şelale kelimesinin hiç geçmediğini görmüştür. Ayrıca senin vebal almışsın dediğin tüm iddiaları sayın vekil tapusu var diye onaylamış. Anlamak istemediğiniz nedir Sn. Keskin insanlarımızı uyarıyor ve olan şeyleri duyuruyor yarası olanda gocunup kendini ortaya atıyor. Açıklamasını yapıyor. Sizlerin dediği gibi bu adamın derdi seçim olsa bundan aylaar öncede şelale meselesini dile getirmezdi. Demekki kimsenin daha yükseklerde gözü yok Malatya için adam duyduklarını dile getiriyor. Haklıya hakkını verin artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal (5 yıl önce)
    Yorum yapan arkadaşlar Malatya lı değil galiba. Zaten bu memlekette kim muhalefet olsa altından birşeyler arandı. Adamın iddiaları ne kadar çarpıcı değil mi? Hakan Kahtalı resmen bu adamın söylediklerini kabul etmiş. Siz muhalefet yapana çatıyorsunuz. Allah aşkına biraz gözünüzü açın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre44 (5 yıl önce)
    Kesinlikle tebrikler baskanim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Keskin abimizi sonuna kadar desteklıyorum adamın söyledıgı hıcbırsey yanlış yaşan düzen cıkmadı dogru konuştu hakkın ve hakkaniyetın yanında oldu, sevket keskin halk adamı halkın içinde alnı açık gezen degerlı bir insan helal olsun diyorum ve saygılarımı iletiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • alper (5 yıl önce)
    Bekledi, baktı, gördü ve anladı ki, AKP den kendisine rağbet edileceği yok Bu seferde dümeni başka taraflara ,yönlere çevirmeye , başka yerlere selam çakmaya başladı
    0
    0
    Yanıtla
  • cıvcıv (5 yıl önce)
    Gereksiz kabadayılık yaparak ne kazanmaya çalışıyor merak ediyorum. Her gördüğü adama alakası olmayanda olanada herkese şelale damgası vurup yukarılara yaranmak istiyor siyasete girecek kesin. Koltuk desen var yerel medya desteği ve sevgisi hat safada adam nefes verse yerel medyada haber olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Milletvekilinin ticari şirketinin kamu iktisadi kuruluşları ile ticari faliyetlerde bulunması tüm medeni dünya ülkelerinde siyasi ahlaka sığmayan bir şeydir. Çünkü milletvekili iktidar gücünü direkt veya indirekt olarak kendi şirketine yönlendirir nitekim burada olan da tam da budur. Normal hiçbir bağlantısı olmayan bir esnaf Esenlik marketinde yer bulabilir mi sizce? Böyle bir ticaret yapabilir mi? Cevap hayır... Milletvekili hakim pozisyonunu kötüye kullanmıştır. Medeni bir ülkede bu durumda ki milletvekili tüm ticari faaliyetlerini devletten uzak da kurar ve devletle kamuyla ticari ilişki kurmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Belediyecilikten başka ne varsa belediye o işleri yapmakta,türkiyede tek çevre yolu olmayan memleket,eğer böyle giderse ak parti yine oy kaybeder,liyakatı söylemde taze tutup uygulamada olmazsa,reis her ildeki danışmanlarının değiştirmezse korkarım hezimete uğrayacak,vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Keskin doğru konuşmuş artik ok yaydan çıktı Malatyalılar uyanması lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Bu açıklamalardan sonra ilgili kurumların gerekli işlemleri başlatması artık bir zorunluluk olmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • yasin (5 yıl önce)
    Elinizde delil varsa koyun. bu kadar laf kalabalığı yapıyorsunuz. Keskin bey, sunun delillerinizi dönüp dönüp aynı kelime başka bişe yok. Şelale Şelale başka bişe yok
    0
    0
    Yanıtla
  • keskın haklı malatya bu ekipten bıktı artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Umit (5 yıl önce)
    Bu adam Malatyalının hakkını en sonunda teslim ettirecek.Bu işin partiyle filan ilgisi klmadı hepimizin meselesi oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    Seçim yaklaşıyor ya yine belli belirsiz konuşur , şimdiye kadar neredeydiniz, ya da biliyorsanız niye isim vermiyorsunuz. Boşuna polemik yaratmayın, lütfen. Artık bu tür mişli muşlu konuşmalardan sıkıldık. esenlik dediğin yer millet yeri..şuanki yonetım borcları sılmış duzgun gıfıyor..suyu bulandırıp kendıne ne gıbı cıkar saylayacaksın acaba..vebal almıssın .kahtalı daha dun dedı ara konuslaım..bı cevap ver sende eyyy keskin
    0
    0
    Yanıtla